מאיפה את? ברוכה הבאההה!!! אני עדי..בת 13.. מבית שמש
T TOUSH New member 20/11/05 #11 ברוכה הבאה רעותי(שם יפה)../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif גם לי קוראים רעות ברוכה הבאה מאמי
P Pinky a New member 20/11/05 #31 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif שמי ענת תבלי ותהני ותשמרי על חוקי הפורום גמאני אוהבת את אדם
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif שמי ענת תבלי ותהני ותשמרי על חוקי הפורום גמאני אוהבת את אדם
ע עדידושית 27 New member 20/11/05 #47 אהלןןןן... ../images/Emo13.gif ממצבבבבבבב?? ממ טוב אז אני חדשה כאן... מממ אני עדי..בת 15.. מטורפת ברמות על הגיים בויייייייייייז המהמים האלה! במיוחד על אושרייייייייייייייי..שלמות!!!! מממ צירפתי תמונה שלי.. מממ יש לי שאלה.. יש לגיים בויז אתר רישמי?! אם כן מה הכתובת??
אהלןןןן... ../images/Emo13.gif ממצבבבבבבב?? ממ טוב אז אני חדשה כאן... מממ אני עדי..בת 15.. מטורפת ברמות על הגיים בויייייייייייז המהמים האלה! במיוחד על אושרייייייייייייייי..שלמות!!!! מממ צירפתי תמונה שלי.. מממ יש לי שאלה.. יש לגיים בויז אתר רישמי?! אם כן מה הכתובת??
T TOUSH New member 20/11/05 #48 השימלה שלך../images/Emo99.gif ברוכה הבאה אני מתה ללבוש שימלה כזאת בחתונה של אחותי
ע עדידושית 27 New member 20/11/05 #49 מממממ... מצטערת של שירשרתי לשירשור חדשים, רק אחריי שכתבתי ת'הודעה ראיתי אותו..
R revital LOVE sharon New member 21/11/05 #53 איזו יפהההה ../images/Emo99.gif ברוכה הבאה! אני רויטל השתלבות נעימה וכיפית ותהני ודרך אגב.. את יפיופההה
איזו יפהההה ../images/Emo99.gif ברוכה הבאה! אני רויטל השתלבות נעימה וכיפית ותהני ודרך אגב.. את יפיופההה
נ נערת RL New member 21/11/05 #55 היה לי כרטיס לדודו טופז להיום ולא הלכתי כי למדתי למבחן אבל ברו'ש המתוקה שלי הלכה
ע עדידושית 27 New member 21/11/05 #56 אההההה.. צריך כרטיס בשביל... להשתתף כקהל?! מה זה לא עובד על העיקרון "מי שבא ברוך הבא!" ?!
ע עדידושית 27 New member 21/11/05 #58 לא עניתם לי על השאלה.. ../images/Emo10.gif לגיים בויז יש אתר רישמי???