שירשור חדשים

היי כולם חדשה (בערך...)

אני לות גיים בויז בנשמה כבר מלפני חודשיים בערך יו הם מושלמים במיוחד : ערן ,שרון,אדם 0לא שיש לי משהוא נגד אביחי ואושרי) חעחעחחע אהה וקוראים לי בר שם מנצח!!!!!!!!!! תגידו אם יש מישהוא שיודע את העדות שלהם (תמנים וכו'...)שיגיד לי טוב?! (אני חצי תמניה חצי מרוקאית למרות שאני לא נראית מרוקאית)

dary34

New member
שלום לכול הפורום '''גימבויז''

אני דריה בת 16 מנהריה, אממ נתחיל בזה שנושא הפורום עצמו ''הגיימבויז'' הוא נושא מדהים. לדעתי.. הגיימבויז הם להקה מדהימה הם מוכשרים,יפים ונחמדים ...
אז אמרתי את ההתחלה עכשיו נמשיך.. אני חייבת להגיד ולברר כמה דברים, יש לי ידיד ,בגיל שלי שהוא גם אוהב לשמוע את הגיימבויז, <<בטח מה שמתקבל לכם עכשיו בראש זה שהוא הומו>> אבל לא, וכאן הטעות! יש המון אנשים שיכולים להגיד מה אתה שומע להקות בנים -מה אתה הומו? אישית,אני לא מבינה את זה , בואו נשים את זה ככה .. למה בנות כן יכולות לאהוב ולשמוע להקות של בנות ובנים לא יכולים לשמוע להקקת בנים מה שונה כולכך?
למה בנים{ארסיים כמובן} יכולים לאהוב את קובי פרץ,אייל גולן,דיכאון וכו' .. ואחרים לא יכולים לשמוע גם מוזיקה שמי ששר אותו הוא בן ?
אני מכירה המון בנים ששומעים את הגייבמויז כמו שאני מכירה המון בנות שעם הם יראו בנים שומעים את הגיימבויז הם יצחקו וירדו עליהן{וראיתי שיש כמה מפה} עכשיו הייתי מאוד מאוד רוצה שלפחות מישהי תסביר לי את העניין -למה בנים לא יכולים לשמוע את המוזיקה שלהם? כלומר,למה עםנים שומעים ''הגימבוויז'' או איזושהיא להקת בנים אחרת הם נחשבים הומואים!?

tulll

New member
מאוהבתת

אנשים התאהבתי בגיים בויזז.........ואני חדשה פה אז תסבירו לי מה הולך פה?!?!?!?! ביי נשמותת

מממ...תיכנסי../images/Emo13.gif

מממ...קודם כל אני בר בת 12 וחצי ממעלות(אנחנו ממש קרובות
) ודבר שני זה שהוא שומע את הגיים בויז זה לא הופך אותו להומו!! זה שהם להקת בנים זה ממש לא הופך אותו להומו חח..פשוט תגידי לו שלא יתייחס אל כל אלה שאומרים לו את זהה.... האמתת.... גם אני אחים שלי אומרים לי כל הזמן מה את שומעת את ההומואים האלה...אני פשוט לא מתייחסת כי הוא חושב אם זה להקת בנים אז הם הומואים אבל זה לא אומר כלום אז אני פשוט לא מתייחסת...
בעייני הגיים בויז הם להקה מוצלחת ומושלמתתת ביותרררר
בר (יש לך מסן או אייסי?
)

קודם כל...

ברוכיתתתת
אני בר בת 12 וחצי ממעלות מקווה שתבלי...
ממ...פה אחנו מדברים על הכל...
כמובן שמה שקשור לגיים בויז...

ברוכית

אני לורן בת 12.5(אוטוטו 13).. מתה על הבויזז.. נכון שהם מושלמונים קטניםם????(בסדר גדולים).... אזז.. השתלבות נעימהה..

היי...כנסיי

קודם כל ברוכה הבאה...אני אורנית בת 12 וחצי מלוד...חח רחוק ממך (ומברו'שששש) דבר אחד יש לי להגיד לך- יכולים להגיד עד מחר! מלא בנים אצלנו מתביישים להגיד שהם אוהבים אותם, רק בגלל שהם חושבים שיצחקו עליהם, שתדעי לך שיש פה בפורום 2 בנים ככה...ומי שחושב שהם הומואים או שבן ששומע אותם הוא הומו- שינוח! למה אני שומעת את שירי מימון אני לסבית??...זה ממש מצחיק,ף תחשבי על זה שניה!... טוב, מקווה שתסבירי לידיד שלך שאין לו מה להתבייש, ושהוא מוזמן להצטרף לפה..., ברוכה הבאה, אורנית

dary34

New member
../images/Emo13.gifאני באמת שמחה לראות שיש פה

בנות כאלה... באמת באמת ... שסוף כול סוף הם איתי בדעה !!!! תודה על ההודעות ...

הוא לא צריך להתבייש לדעתי....

הם סתם דפוקים מה שרון אביחי ערן אדם או אושרי הומואים ?! לא הם שרים על בנות ..... זה שהם כמה בנים בלי בת זה לא אומר וגם יש להקות בנים בחול אז מה אם הם שומעים אותם הם הומואים?!לא כמה אני אוהב אותך הלילה שלי ושלך עיני מבקשות רק את פנייך רוצה לחיות את חיי רק איתך כמה אני אוהב אותך הלילה שלי ושלך עיני מבקשות רק את פנייך רוצה לחיות את חיי רק איתך(התלם אוהבים רגב הוד) וותר,זה כל מה שכולם אומרים תחזור, לאדמה מעננים אבל, הראש חלש ומהלב חייב,לומר לך שאני אוהב...... תני לי לגעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך תני לי וכל עוד אאמין שתרצי אשמור את ליבי.... (אשמור את ליבי גיים בויז ) כתוב אותך לבת ולא אותך לבן הם שרים על בנות ולא על בנים וככה גם רגב הוד שר על בת.... מלא עברי לידר(כפרה עליו)שר על בנים והוא באמת הומו (ניסים ...תביא נשיקה..) והנה תמונה עם בת של אדם הוכחה!!!!!!חעחעחעח אז לכל מי שאוהב את הגיים בויז והוא בן בואו לכאן!!!!!!!

איזה תמונה../images/Emo99.gif

והם לא הומאים..אין מה להילחץ! גם אני אוהבת את להקת דיימנדז(להקה של בנות), זה אומר שאני לסבית? אסור לי? לדעתי צריך פשוט לא להתייחס לדברים האלו.. הרי בסופו של דבר, יבינו שזה לא נכון והם יצאו מתוך הבועה הזאת שחושבים שאם הוא אוהב להקה של בנים אז הוא הומו,כי לא.

ניתוששש זה בגלל שהם להקת בניםם!!

רק בגלל שהם להקת בנים אומרים עליהם ככה גם להיי פייב עשו את זה...!!

למעלה