עוד
ב ברוש הבובעע New member 18/12/05 #7 חח..עוד בר הגיעה אלינו../images/Emo9.gif יא חוצפנהההה גנבת לי ת'שם המושלם שילייייי חעחעחעחע סתםםם אני בת בת 12 וחצי ממעלות תבלי....
חח..עוד בר הגיעה אלינו../images/Emo9.gif יא חוצפנהההה גנבת לי ת'שם המושלם שילייייי חעחעחעחע סתםםם אני בת בת 12 וחצי ממעלות תבלי....
B B a R האחת והיחידה New member 18/12/05 #9 היי את גנבת לי ת'שם אני יותר גדולה אני בת 13 חולה על שרון וערן ואז כל השאר יווו איזה כוסונים יש פוסטר שלהם בראש 1
היי את גנבת לי ת'שם אני יותר גדולה אני בת 13 חולה על שרון וערן ואז כל השאר יווו איזה כוסונים יש פוסטר שלהם בראש 1
ב ברוש הבובעע New member 18/12/05 #10 מוצ'קקקקקק.... (מלודי אני מעתיקה ממך ) כעע אנחנו יודעות מוצ'קקק ממ....בואי נסכים עם זה שלא רבים על שטויות ממממ....תעלי תמונות מיום רביעי פליזזז
מוצ'קקקקקק.... (מלודי אני מעתיקה ממך ) כעע אנחנו יודעות מוצ'קקק ממ....בואי נסכים עם זה שלא רבים על שטויות ממממ....תעלי תמונות מיום רביעי פליזזז
מ מלודי מתה על מאיוש New member 18/12/05 #12 מוצ'ק שייליי יא רולה אחתת../images/Emo8.gif חולה עלייךךך
ב ברוש הבובעע New member 18/12/05 #17 אנייי.... 1.מתה חולה מטורפת מוטרפת נושמת חיה את המלך שליייייי--->אושרי חמייי 2.אני שילוב מעניין.. אבא-מרוקאי אמא-רומניה
אנייי.... 1.מתה חולה מטורפת מוטרפת נושמת חיה את המלך שליייייי--->אושרי חמייי 2.אני שילוב מעניין.. אבא-מרוקאי אמא-רומניה