כן שימי קישוררר וברוכה הבאה לך
א אדווה המאמי New member 7/12/05 #6 היי.. ברוכה הבאה אני אדווה בת 15 עוד חודשיים וחצי ואני מתה על כל המושלמים אבל בעיקר על ערונו'שששש!!!
S scooby2 New member 7/12/05 #9 ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif אני אוריה בת 13 וחצי מירושלים. תהני בפורום
ב בובה מהאגדות16 New member 7/12/05 #24 לא ממש אני לא כותבת הרבה,אבל אני פה מדי פעם.. בכל מקרה, קוראים לי נוגה, בת 17
ב ברוש הבובעע New member 7/12/05 #36 טוב חח... אצלי את ברוכה הבאה כי פעם ראשונה שאני רואה אותך חעחע... אני בר בת 12 וחצי
P Pinky a New member 7/12/05 #29 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif שמי ענת תבלי ותהני ותשמרי על חוקי הפורום ולמה את לא כותבת בעברית
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif שמי ענת תבלי ותהני ותשמרי על חוקי הפורום ולמה את לא כותבת בעברית
ב ברוש הבובעע New member 7/12/05 #32 ענת היא מקניה!! היא מהקומונה והזמנתי אותה לפה היא תכתוב במובן בעברית רק שזה יהיה כתוב באנגלית טוב?? והנה לך טלל הקישור!!
ענת היא מקניה!! היא מהקומונה והזמנתי אותה לפה היא תכתוב במובן בעברית רק שזה יהיה כתוב באנגלית טוב?? והנה לך טלל הקישור!!