שירשור חדשים

שירשור חדשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או יותר נכון- שירשור גדרה?
כל החדשים- להתפקד. שם, תפקיד, סניף (במידה ואתם לא גדרה...חח) ושכבה. אפשר להוסיף תמונה. ואתם חייבים לענות לי על שאלה... איך לכולם אצלכם יש כינויים?

zivziv17

New member
כתבתי כבר אבל.. הנה אני עושה זאת שוב...! (-:

שם - זיו שליט (לא שאלת אבל שמיניסט) תפקיד - רכז שכבת ג' ורכז צעיר סניף - גדרה איך לכולם יש כינויים? שאלה קשה ממש.

ברוך הבא. ../images/Emo20.gif

כתבתי גם שכבה, אתה מוזמן לקרוא שוב.
כמה חניכים יש בשכבת ג'?

zivziv17

New member
אז ככה..

רשומים משהו כמו 60 ומגיעים בין 50-55 כל שבוע... (צודקת, זה היה אחרי הסוגריים אז פיספסתי...)

דניאל422

New member
חחח../images/Emo6.gif טוב אז ככה..

שם-דניאל קוזניץ:] משכבת החמישיות. תפקיד-מדריך ג' דרך אגב זיו שליט הוא הרכז שלי:] סניף-גדרה:] איך לכולם יש כינויים?-לא יודע פשוט יצא ככה.. שיהיה חג שמח:] -קוזניץ-

assafein

New member
שלום אני חדש../images/Emo3.gif

שם: אסף.. תפקיד: אין... סניף (במידה ואתם לא גדרה...חח): נעלה.. לבנתיים ז"ל... שכבה: שישיסט... טוב נו... אני מודה שמשעמם לי

shirushit2

New member
אני חדשדשה. בערך. ../images/Emo9.gif

שם: שיר צרפתי. :]
תפקיד: מדריכת ג'.
סניף: מערב (עולמי)
שכבה: שישית. אחלה חג לכוולם.
שירצ. [גדרה ח"ח על הגימליםםם
]

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

אהבתי את הרעיון...אני כבר לא קולטתת מי יש פה D=

sappirz

New member
../images/Emo15.gif עונה.. ../images/Emo9.gif

שם: ספיר
תפקיד: מדריכת ו'
שכבה: שישיות באמת כשחושבים על זה להרבה יש כינויים.. חח זה מקריות

Mgedera

New member
חח איזה השתלטות של גדרה!!

טוב בא לי גם לענות שם:גל תפקיד: מדריכה ה' ומדריכה במכבי תל אביב סניף:גדרה שכבה: שישיות ובאמת זה מקרי שלכולם יש כינויים חח תכלס רוב הכינויים הם מהשמות משפחה..

A m b a G a l

New member
אני ^ ^ % #

ענבל שישסטית מדריכה ד' גדרה :) בכלל לא שמתי לב שלכולם יש כינויים :O שיהיה יום נעעים!

noaelharar

New member
שיאללה כמה גדרתים יש פה! התרבנו אה?!

חח נוספה עוד אחת, אני =]] כאילו לא נוספה, כי הייתי קוראת פה פעם ואפעם לא מגיבה, לא יודעת למה.. אבל עכשיו יש פה כל כך הרבה גדרתים.. אז זה מרגיש לי כמו קומונת צוות הדרכה של גדרה 2. שם: נואה . תפקיד: מדריכת ג', חח וכן כן זיו הוא הרכז המגניב שלי..[זיו שמת לב כמה אני מתחנפת אליך?! זה לא סתם, נא לשקול את נתינת תואר "צוות החודש" לנו, על התחנפות מתמדת.. חעע סתם סתם..] סניף: גדרה, איך לא?! שכבה: חמשושים =]] חג שמח אנשים נחמדים =]] נ.ב. גדרה, איזה מוזר זה לא לראות את זיו כחול אה?!

noaelharar

New member
חח כה, לפני כמה ימים החלטתי לשנות..

זה יותר מיוחד.. בגלל שנועה זה כבר כמה שנים השם הכי נפוץ לבת.. אז שאני אהיה קצת שונה.. מה רע?!

למעלה