שירשור חדשים

noaelharar

New member
יש לי תשובה!

לשאלה למה לכולם יש כינויים.. כי ברגע שיש בשכבה אחת דניאל קוזניץ ודניאל ג'יבלי חייבים לכנותם בשמות המשפחה שלהם..כנ"ל לגבי גל מימון וגל להב [שאצלו הכינוי הוא דודץ] וממ ככה זה דיי ממשיך..וכשיש שם כמו איתי או כמו איציק ויותר מתאים להם קבילי ובוגה זה מה שנתפס..

דניאל422

New member
חחח..

נואה ראית כתבתי עם א'.. יש כינויים לכולם כי זה נוצר מלפני שנים..חחח -קוזניץ-

hadita22

New member
גמלי מותר?../images/Emo204.gif

חח למרות שאני פה כבר כמעט שנה [ווארה זה המוון! :-O ] אני מרשה לעצמי להתפקד היות וזה שרשור גדרתים חחח, עושה לי חשק לשרשר חחח.. נממ רביד, מדריכה ג' [וכן! זיו הוא ה-רכז שלי חחחח.. זיו אתה הרכז של כולם...
] מגדרה [אם מישו לא הבין לפי ההקדמה למטה] משכבת החמישיות... ולמה לכולם יש כינויים? חח זה הרבה יותר נוח..
למרות שרוב הכינויים זה השמות משפחה אז זה סתם כדי לקצר..

דניאל422

New member
רבידדדד..

את אומרת לי בקומונה שאני קר"ק. מארוחת צוות שלכם..את ענית לטלפון כמו רוסיה חחחח:] הלו!!חח.. רביד הייתי חייב:} חג שמח. -קוזניץ-

hadita22

New member
זה שאני מבני עי"ש

ושהכל פה מללא ברוסים, ולפי המיקום של הבית שלי אני יכולה להשתלב יופי טופי במגמת רוסית, וזה שאני מבקשת מהשכנה כוס סוכר ברוסית שוטפת לא הופך אותי לרוסיה!! חחח.. חוץ מזה אם תקרא את מה שכתבת "מארוחת צוות שלכם" במבטא רוסי כבד תראה שהכינוי שהצמדנו לך הוא לא סתם..
חח : מיצי, הקרק מגן ביל"ו.. איך זה נשמע עכשיו אה קוזניץ? חחח וקוזניץ רק בשבילך: איד'י דאמוי רבוטה רבוטה.. הלוו?!

HaDaR ZvI

New member
חדשה=]

שם: הדר צבי תפקיד: מדריכת ג' סניף: גדרה=][= שכבה: חמשושית..

noamsheron

New member
להתפקד - זה מה שבא לי עכשיו../images/Emo9.gif

שם: נעם/שארון. [כןכן, גם לי יש כינוי
]
תפקיד: מדריכת ג'
שכבה: 1/5 סניף: גדרה אשש ונראה לי שכבר קיבלת את התשובה לשאלת הכינויים.. חח
לילה טווווווב..

orlupo

New member
חן..../images/Emo9.gif

אני מציע שנקים פורום נפרד של מדריכי ג' לא מסניף גדרה...

למעלה