שירשור חדשים!!
..|זבנג|

Hikaru no Yani

New member
אני חדשה בפורום וגם בתפוז!

ומן הסתם שאני חולה על אינויאשה.. (והפלאפי של סשומארו...
) קוראים לי אידה ואני בת 13 ממעלה אדומים... מקווה להשתלב מהר
תודה לכולכם

sakura666

New member
אינו.........

.אוף.......מתי אינו יבחר בקאגומה??? אהה....אני חדשה פה...היי לכולם...!!1 קיקיו=סקילה!!! מישו כתב פה פיק?? אם כה תחזירו לי תשובה ותעלו את הפיק על הפורום... תודה!! ~~!~!~@~!!~!~~~אני מקווה שזה לא ספוילר..אני לא רוצה להרוס אבל זה מה שאני חושבת שיקרה...!~!~!~!~! !~!~!~!~!~@!~@!@#$%%$^&^&*&))*()()_()+)&^%$$@!#!@!~~!~!~!~!~!~!~!~! אני מעדיפה את אינו בתור חצי שד כי כשהוא הופך לשד שלם הוא מזה מפחיד... אהה...ו...נראה לי שהיוצרים החליטו להפוך את אינו לשד אמיתי כדי שיראה כמה זה נורא להיות שד ואז כשהחבורה תסיים לאסוף את כל האבן 4 הנשמות אינו לא ירצה להיות שד כי אז הוא יזכר כמה רע זה להיות שד אמיתי..... זה היה לדעתי....ואז אולי הוא יבחר להיות בן אנוש ולחיות עם קאגומה צ'אן!!!~!~!~!~!~!~!~הלוווואי!!!

יאאאאאאאאא

לא ידעתי שיש פורום לאינויאשה! אני כלכך מכורה!!! אין לי ממש מה להגיד חוץ מזה שאני חדשה:))) וזהו שבת שלום

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

השתלבות נעימה ^^ ד.א כנסי לשרשור D שמתי שם הרבה תמונות את מוזמנת לקחת P: וכל מי שרוצה מוזמן לקחת הוספתי הרבה תמונות חדשות ^^

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

השתלבות נעימה!

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifכן תודה להנהלת..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הפורומים ביום חמישי בבוקר שאלתי את האחראי עליי אם יש לו רעיון איך לקדם את הפורום... ואחרי כמה זמן אני פתאום מגלה שהפורום מקודם שם בעמוד

ברוכה הבאה ^___^

עוד מכורה פקצה... -_- סתאאאם...
תתעלמי ממני ומחוש ההומור המעוות שלי.. האנשים כאן למדו להתעלם ממזמן

keshush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואני כתבתי פיק וגם העלתי אותו הוא ב"בכלל ששרשור הפיקים נעלם לו איי שם" תקראי ותגיבי (לכולם) אתם תשמעו את זה עוד הרבה ממני

Naraku SeXy

New member
ברוכה הבאה..

ותחדש לך הוא הופך לשד רק בשביל סאשי שכל כך חושק בו בצורתו השדית!! לא שהוא לא חושק בוא גם סתם ככה !! אז סאשי עצה : קח את אינויאשה, קשור אותו.. תפשיט אותו ואני רוצה לשמוע צרחות!!!! סאשי ואינו לנצח !!

Horse Wishper

New member
אוהיו לך../images/Emo70.gif|חיבוק

מסכימה עם כל מילה שלךךךךךךךךךךךךךך *סוגדת*
הבאתי לכאן כתובת של קומונה של שונאי "קיקיו" *רעשן*רעשן*, שם תלמדי את החוקים...
או שלא, אני אסביר לך...
אסור לומר את שמה כל עוד זה עם מרחאות...
רצוי לקרוא לה בכינויים כגון: *רעשן*רעשן* *מצה*מצה* ועוד............

למעלה