ברוך הבא השתלבות נעימה! ופרט קצת על עצמך...
S ShiraChan New member 8/5/05 #68 ../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif השתלבות נעימה! ופרט קצת על עצמך...
../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif השתלבות נעימה! ופרט קצת על עצמך...
H Hikaru no Yani New member 8/5/05 #82 ברוך הבא! הי ואני חשבתי שאני חדשה שמדהים פו כל יום מגיעים חדשים ^^
D De-Panther New member 8/5/05 #79 גם מנהלים מקפיצים..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif שירשורים מסוימים
D De-Panther New member 9/5/05 #83 ואת זה אני מקפיץ...../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif כדי שיראו איפה החדשים
H Hikaru no Yani New member 7/5/05 #35 אולי אני קצת חוצפנית אבל... אין לי הרבה חברים במסנג'ר וחשבתי אולי מישהו רוצה להצתרף למסנג'ר שלי (זה לא חובה)
אולי אני קצת חוצפנית אבל... אין לי הרבה חברים במסנג'ר וחשבתי אולי מישהו רוצה להצתרף למסנג'ר שלי (זה לא חובה)
ט טומויו האחת New member 7/5/05 #39 אני לא מציעה לך לבקש... *שיעול* אני בקרוב אמלא לך את המסנג'ר "מספיק" כדי שתשנאי אותו -.-
P PakoLina New member 7/5/05 #41 אה, ועוד משהו..../images/Emo187.gif גם אחרים יכולים להוסיף אותי, אבל תגידו לי לפני זה ממש מעצבן אותי שאנשים מצרפים אותי לרשימה ואני לא יודעת מי זה
אה, ועוד משהו..../images/Emo187.gif גם אחרים יכולים להוסיף אותי, אבל תגידו לי לפני זה ממש מעצבן אותי שאנשים מצרפים אותי לרשימה ואני לא יודעת מי זה