ברוכה הבאה!!! ובהחלט התמכרות והשתלבות נעימות!!!
ל לירון 20051 New member 23/4/05 #142 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!! היי קוראים לי לירון ואני מקווה שיהיה לך השתלהות נעימה אז תהני!
א אינויאשה הכי שווה1 New member 23/4/05 #149 ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
N NarakuDaBoss New member 23/4/05 #151 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה & חג שמח ! גם אני שונא את קיקיו, גרר! יש לנו אגודה של משתמשים ששונאים אותה. את מוזמנת להצטרף!
../images/Emo140.gifברוכה הבאה & חג שמח ! גם אני שונא את קיקיו, גרר! יש לנו אגודה של משתמשים ששונאים אותה. את מוזמנת להצטרף!
ק ק0ניוש New member 23/4/05 #152 היי אני חדשה היי אני חדשה רציתי לספר על עצמי: אני חולה על אינוישה מאוהבת באיני שונאת את קיקיו הטיפשה אני ראיתי את הסרט השני של איני וזהוא ביי
היי אני חדשה היי אני חדשה רציתי לספר על עצמי: אני חולה על אינוישה מאוהבת באיני שונאת את קיקיו הטיפשה אני ראיתי את הסרט השני של איני וזהוא ביי
ק ק0ניוש New member 23/4/05 #153 אממ כן וזה תמונה של איני וקאגומה אבל זה פאנארט (ציורים שהם לא מהסדרה אבל ציירו אותם אנשים מוכשרים) אבל זה כל כך חמוד !!!
אממ כן וזה תמונה של איני וקאגומה אבל זה פאנארט (ציורים שהם לא מהסדרה אבל ציירו אותם אנשים מוכשרים) אבל זה כל כך חמוד !!!
K Kagome13 New member 24/4/05 #154 היי אני חדשה פה ואני חולה על הסדרה אינויאשה!!!!!!! תגידו זה נכון שאינויאשה ביפנית זה אינו=בן אדם יאשה=כלב..או משו כזה?
היי אני חדשה פה ואני חולה על הסדרה אינויאשה!!!!!!! תגידו זה נכון שאינויאשה ביפנית זה אינו=בן אדם יאשה=כלב..או משו כזה?
N NarakuDaBoss New member 24/4/05 #157 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מי ייתן ותיהני בפורום כמו כולנו !