שירשור חשוב ++

שירשור חשוב ++

אז יצא לי לחשוב על זה. יש לכם 5 בוטנים אמריקאים. אתם נמצאים בתוך חדר ואתם קלסטרופובים. בפינה אחת יש בחור בן 70 שהוא גוסס ואם הוא יקבל 2 בוטנים הוא יוכל לחיות עוד שנה. בפינה אחרת יש נאצי שעם 3 בוטנים במידה וכיוונתם טוב, אתם הורגים אותו על המקום. בפינה השלישית יש תינוק שרק נולד ואם הוא לא יאכל 3 בוטנים הוא ככל הנראה יצא עיוור. ובפינה הרביעית יש קליעה למטרה, במידה וקלעתם עם 2 בוטנים יש לכם סיכוי לזכות ב100,000 ש"ח, כניסה חופשית לכל הופעה ופסטיבל שרק תרצו ומירי בוהדנה. ומעל החדר, עומדים להם מחובקים צביקה פיק ועילאית, בוטן אחד והם נופלים לבריכה שמתחתם. עכשיו- איך אתם מחלקים את הבוטנים שלכם???

זונה!!!!

חדל דברים מסובכים!! אינני מסוגלת לעקוב!!
אמממ נראה לי שהייתי אוכלת אותם.... אני ממש אוהבת בוטנים אמריקאים!!

זה רק בגלל שממש משעמם

אהממפפפ 2 בוטנים ברורררררר זורקת לקליעה למטרה...!!!! מי לא רוצה לזכות במירי בוהדנה????????
ועוד 3 לעצמי.... כי...
הזקן בן ה-70 במילא ימות ובשנה הזאת שאני אתן לו הוא לא יעשה משו מועיל...יאלה שימות עכשיו...=/ [sorry]
עם הנאצי אני אסתדר... וזה לא יעזור לי אם אני יהרוג אותו כי הוא סתם דפוק ... לא חושבת שלהרוג זה בסדר.
לגבי התינוק- יש הרבה עיוורים בעולם ועם כל הטכנולוגיה הזאת שמתפתחת בעולם , עוד כמה שנים ימציאו מכשיר שיכול לגרום לעיוורים לראות אז זהו...!
ולמי אכפת מעילאית????? ואני לא רוצה שפיקי יזרק לבריכה כי הוא מלך!!!!!!!
זהו!

חחח...רק אתה חושב על דברים כאלה..

עם 2 בוטנים הייתי קולעת למטרה..=] עוד בוטן להפיל לברכה את עילאית וצביקה פיק.. ות2 שנשארו אני אוכל=]

SpellBound

New member
מצחיק ששאלת...

אני פשוט הייתי אוכל הכל .. כי אני רעב בדרך כלל....:)

edlessme

New member
הייתי זורק את כל החמישה על הקליעה

ואז עם הכסף קונה לכולם בוטנים (אפילו לנאצי... זה משמין בוטנים...)

SpellBound

New member
בולע אותםםםםםםםםםםםם

לא אבל אני אוהב לאכול אז מה זה משנה......:)

זה די קל לא???

2 לזקן 3 לתינוק... כי עליאית כזאת חכמה שהיא בטוח יודעת לשחות שיאו ואני בטוח לא אקלע למטרה ומה אני יכולה לעשות כבר עם נאצי מת וצביקה פיק!?....

COW COW

New member
.......

2 בוטנים לתינוק ו3 בוטנים לסבא. אני אנמק אפרט אסביר ואביא דוגמניות. שמעו את הנצי מה יש לי להרוג אותו יש עוד מיניונים כמוהו בעולם. את צביקה פיק ועילאית עם שלושת הדיסקים של השוטים אני לא אפיל כי מה הם עשו לי רע, טוב תאמת אני שונא את צביקה כי יש לו שירים מעפנים ומעצבנים ועילאת היא סתם קרצייה אבל לונורא. ולא הייתי לוקח את ה-100,000 שקל כי אני מדיף שלזקן תיהיה עוד שנה ושלתינוק יהיו חיים נורמליים ושהוא לא יהיה עיוור. הבנתם את זה ברוך?????????

וואו..|ג'ירפה|

שניה יש לי שאלה..כי אני אל יודעת בדיוק..אני רק בת 13..אני לא אמורה לדעת..ואין לי מילוןן..אז..מה זה לעזאזל קלסטרופובים?! *ני מרגישה כסילה.מאוד מאוד מאוד.* הממ.. לודת..נראה יל שאני ייתן 2 בוטנים לזקן שגוסס..בעע..שיוכל לחיות עוד שנה..זה גם משו.. ממ.ו3 בוטנים לתינוק..בעע..זה מוזר לי לכתוב את זה..ני שונאת תינוקות..ילדים..ווטאבר..קורה.

תתתמר

New member
חח איך יצא לך לחשוב על זה?!

הייתי מביאה 2 בוטנים לזקן - כי גם בשנה אפשר להספיק הרבה, ו3 לתינוק כי החיים שלו יהיו הרבה יותר יפים אם הוא יוכל לראות. על הנאצי אין לי מה לבזבז בוטנים כי כולנו בני אדם וגם אם הוא נאצי זה לא אומר שמגיע לו למות ומי אני שאקבע את הגורל שלו, ונגד צביקה פיק אין לי ועל עילאית ממש לא בא לי לבזבז בוטן ובקשר לקליעה למטרה נכון שזה מפתה אבל להציל חיים יותר
היום לי ולאסף 8 חודשים!!!

../images/Emo121.gifנמנמנמ הנאצים גרמו למספר

שאת לא יכולה לתאר אותו (6,000,000) יהודים למות... מי שגרם לכל כך הרבה למות.. מגיע לו למות תעמיני לי... סבא שלי כמעט מת וסבתא שלי ניצלה, אם את לא מכירה ניצולי שואה אז עדיף שאל תדברי על זה, אני לא עצבני סתם שתדעי...

תתתמר

New member
גלעד תאמין לי שאני יכולה לתאר

השואה לפי דעתי זה אחד הדברים ביותר שקררו למין האנושי, ודרך אגב אני מכירה ניצולי שואה סבתא שלי היא ניצולת שואה וחוץ ממנה ואחותה אף אחד במשפחה שלה לא שרד ואני מכירה מספיק סיפורי שואה בשביל להבין את מה שקרה שם, אבל תאמין לי שאותו נאצי הנמצא באותו חדר עליו אנחנו מדברים בטח לא חי באותה תקופה ובטח לא הרג אף אחד והאם מגיע לו להיענש על מעשי אבותיו?? ונניח שאותו נאצי אכן היה בתקופה ההיא ואכן הרג יהודים מי אתה שתקבע שמגיע לו למות?? הרי אתה המאמין פה בפורום, האם לא כתוב בתנ"ך 'לא תרצח'?? אני לא מאמינה ברצח ואני לא חושבת שבני אדם הם אלה שצריכים לקבוע מי יענש ומי לא.

למעלה