שירשור חשוב ++

../images/Emo121.gifנמנמ הנאצים זה לא עם.

נאצי זה הכינוי לאלה שהסתובבו עם הצלב קרס והקעקועה של הנשר בבית שחי... והרגו אנשים....

nawa

New member
מסתבר שעוד אנשים חושבים כמוני...

2 בוטנים לבחור בן 70 ו- 3 בוטנים לתינוק

nawa

New member
מסתבר שעוד אנשים חושבים כמוני...

2 בוטנים לבחור בן 70 ו- 3 בוטנים לתינוק

../images/Emo121.gifתהיו יצירתיים

רוח|2 בוטנים לזקן, 2 למטרה, כשאני זוכה אינ קונה עוד בוטנים לתינוק ואם אני לא זוכה, יש עוד בוטן אחד, על פיק ואילעית, יש הבה שישלנו לי על תמונה שלהם ביחד במים ואז אני קונה בוטנים לתינוק ולנאצי...

קשה...קשה..../images/Emo12.gif

אממ...לא יכולת להביא לנו יותר בוטנים?! אני מעדיפה להציל חיים או לעזור לאנשים מאשר לזכות בכסף.. בקשר לנאצי- הוא לדעתי בעדיפות שניה אבל בכל זאת-אני חושבת שהוא צריך למות! הנאצים הרגו 600,000,0 אז מגיע לו למות.. אם ישאר לי מספיק בוטנים גם להרוג אותו אני יהרוג אותו.. אז לעניננו אני יתן לתינוק את ה3 בוטנים שהוא צריך וגם לזקן את 2 בוטנים שהוא צריך..עכשיו נשאר לי אחד ואותו אני אתן לעצמי..כי לא נשאר לי לנאצי! ועילאית וצביקה פיק..לא אכפית לי מהם! הם לא עשו שום דבר יותר מדי גרוע\רשע בשביל שנהרוג אותם!

RedDesert

New member
זה קל...

הייתי לוקח ארבע לקליעה כי אין מה לעשות אם החוש כיוון שלי אני בטוח יחטיא לפחות אחד...את האחרון אני יוכל כי אני לא מתכוון לבזבז אותו על נאציי...

משחק קורע ../images/Emo23.gifבות- חרדת הקבוקים

טוב- שני בוטנים להופעות חופשי- מירי'לה בעלת השפתיים המשופצרות- ו-100,000 כי בכל זאת זה לא הולך ברגל... למרות שהפיתוי לראות את צביקוש במי הבריכה גדול...אני אוותר. לנאצי אני משחררת בוטן אחד, למרות שאני עקומה רצח, אבל הפעם אני אקלע בבוטן אחד (זה משחק וירטואלי, אז מותר לייייי
) ממממ נשארו שני בוטנים...תינוק עיוור וזקן גוסס..... נשחרר שני בוטנים לתינוק (ונקווה ששניים יעזרו לו...) על הזקן נוותר, מסכן.... מעכשיו תמיד אני הולכת להסתובב עם שקית קבוקים (או בשפה זכה- "בוטנים אמריקאים) בתיק.....

רק צריך לציין

שניצן נתנה את תשובתה בע"פ, לאחר הסבר קצר, אז זהו, ניצן גזעית.

למעלה