שירשור יומי! נראה לי שקבעתי את השיא ב"שירשור יומי שיהייה בעוד 100 שנה"T.T פעם רביעית!
ח חתולימים New member 8/5/05 #1 שירשור יומי!../images/Emo113.gif נראה לי שקבעתי את השיא ב"שירשור יומי שיהייה בעוד 100 שנה"T.T פעם רביעית!
שירשור יומי!../images/Emo113.gif נראה לי שקבעתי את השיא ב"שירשור יומי שיהייה בעוד 100 שנה"T.T פעם רביעית!
ח חתולימים New member 9/5/05 #17 נראה לך שאני האדם הכי מעודכן בעולם? ?! כאילו מה?! לא ידעתי?! סוו ואט?!
Y YuviChan New member 8/5/05 #7 מנצל"שת אם עשיתי את ה-" במקום הנכון מתי רואים את איאמה? הג'ינג'ית החמודה? תענו מהררררררר
N Naraku SeXy New member 9/5/05 #19 כה.. היא מפגרת כזאת .. כמו קגומה ... אבל הוא אוהב את אינו וזה מה שחשוב !
G GalaxyAngel New member 9/5/05 #40 לא.. לפי מה שרשום בכמה אתרים היא חושבבבבבבבת שקוגה הוא הארוס שלה אבל קוגה מכחיש כל קשר אליה XDD ורואים אותה בפרק 83 נראה לי.. OO
לא.. לפי מה שרשום בכמה אתרים היא חושבבבבבבבת שקוגה הוא הארוס שלה אבל קוגה מכחיש כל קשר אליה XDD ורואים אותה בפרק 83 נראה לי.. OO
B Buyo H New member 9/5/05 #111 ../images/Emo58.gif הוא באמת הארוס שלה... הוא אמר לה שהוא יתחתן איתה כשהיא תגדל או משהו כזה (אני כבר לא ממש זוכרת ), ואז היא באה אליו והוא לא זוכר אותה, ואחר כך כשהוא זוכר הכל הוא סתם מכחיש
../images/Emo58.gif הוא באמת הארוס שלה... הוא אמר לה שהוא יתחתן איתה כשהיא תגדל או משהו כזה (אני כבר לא ממש זוכרת ), ואז היא באה אליו והוא לא זוכר אותה, ואחר כך כשהוא זוכר הכל הוא סתם מכחיש
G GalBatz New member 9/5/05 #124 ממש לא.../images/Emo3.gif היא דמות ממש שולית ומופיעה רק באיזה שני פרקים.