שירשור יומי!

Buyo H

New member
אינויאשה כל כך חמוד^^

הפקצה עשתה לי כאב ראש עם כל הצעקות שלה>< "לפעמים אתה יעיל למדי"^___^ היהי הפקצה כל כך טיפשה>< מה היא אומרת לו אוסווארי?!><? באקהבאקהבאקה! אינויאשה סוף סוף למד להשתמש בקאזה נו קיזו כמו שצריך
זה כבר התחיל להימאס שהוא צריך לראות את הרוח של היריב כל הזמן

אם היאלא הייתה אומרת לו "שב"../images/Emo113.gif

אז הוא היה מתחרפן. יוו אבל איזה מתלהב הוא...XDDD

Naraku SeXy

New member
היה פרק ממש חמוד !

ואינו צ'אן עוד יותר ! לאכול אותו !!! והמטומטמת הזאת .. אני אל רוצה לנקוב בשמה כדי העכיר את האווירה הייתה כזאת ביצ'... כזאת מגעילה !!! מה הוא עשה ? התלהב מהחרב ?!@ הוא היה כזה חמוד .. אבל לא .. היא לא תתן לו להנות .. היא היתה חייבת ..כדי לספק את עצמה .. זונה !

love Jay

New member
פרק מדהים!!!

איזה צחוקים עם האוסוורי של קגומה בסוף...ואיך שאינו הסתכל על קגומה ופחד שהיא קראה לו...חחחח אינו כזה שוויצר לפעמים ואיזה חרא מה קרה עם הפרק הבא??למה להשאיר במתח?!?!

RaVeN IYI

New member
כי נגמרה עונה

בכל סוף עונה אין תקציר לפרק הבא. pay attention! ג'ה נה

Yoley

New member
מה, נגמרה העונה?

בעונה חדשה השיר פתיחה משתנה, או השיר סיום?

RaVeN IYI

New member
שטויות

השירים אף פעם לא משתנים עם סוף עונה. למשל, My Will התחלף בפרק 20 כשסוף העונה היתה בעצם פרק 27 Change The World התחלף בפרק 34, וכפי שאמרתי למעלה^^ עונה שניה התחילה בפרק 28 I Am ייגמר בפרק 64 ואז יתחיל Owarinai Yume וDearest ייגמר בפרק 60, ואז יהיה Every Heart עונה שניה נגמרה בפרק 54, והיום, פרק 55 מתחילה עונה שלישית^-^ ופה אני מפסיקה עם המגילה סורי אם גיליתי מידע חסוי, אבל זה לא נראה לי ספוילר בכלל=/ ג'ה נה

פולי3

New member
זה היה פרק מעולה !!! מצחיק, מרגש...

זה היה כ"כ מצחיק בסוף, שהוא התשחצן עם טסאיגה ואז קגומה עשתה: אוסארי ! ואוו, זה היה פשוט מצחיק.

איך יכלו לחתוך את מה שיהייה../images/Emo113.gif

מחר? אוף! אבל איזה מצחיק היה הקטע בסוף. חח+__+

XDDDDDDDDDDDDDDD

"אני בלתי מנוצח! אני בלתי מנוצח!" "אינויאשה" *מבט טועה* *נהמה קטנה* "אסווארי!!!!!" פחחחחחחחחחחח
דייי היה כזה מצחיק, הייתי מאושרת לעצמי לרגע. איזה פרק מוצלח ^_^

ואיך שהוא צוחק../images/Emo3.gif מן צחוק כזה

של מכשפה. אוי הוא כזה...אררג. *מעדיפה לשמור לעצמי את המחשבה הזאת*

אבל מסכן אינויאשה...../images/Emo113.gif

למה קאגומה כ"כ נלחצת מזה שהו הופך לשד? טוב נכון שבסוף זה היה משטלת עליו אבל היום למשל כשהו הפך לשד, היא הייתה יכולה לומר לו "שב" ואז הוא שוב במצב הרגיל...

למעלה