../images/Emo187.gifאמ..היי. O: פיק.
Butterfly. לא אני כתבתי. אבל נחמד שיהיה פה קצת פיקים מדי פעם ^_^ טלו (Talu) ביטאה את זה. :} מדלגת ממדרגה למדרגה, קופצת שניים שניים לאור השביט הסגלגל שנצץ בשמי הלילה, צ'ו (ביפנית פירוש השם הוא פרפר), ששמה התאים לה מאוד, מיהרה להגיע לאסיפת בני שבטה, האלפים. באסיפה זו תינתן לה משימתה. נהוג בשבטה שכאשר אלף/אלפית מגיעים לגיל 100, ניתנת להם משימה שעליהם לסיימה עד גיל 350, ואם לא, הם יגורשו מהשבט וצאצאיהם, שיהיו או חצי-אלפים או מעורבים בדם אלפים של שבט אחר, לעולם לא הורשו להתקרב לשטח הכפר. היום היה יום הולדתה ה100 של צ'ו. כידוע בקרב בני האדם ברחבי המישור הארצי, אלפים מאריכים חיים עד גילאי 800-900 שנה. אמרו שמשימתה של צ'ו תהיה מיוחדת. בהגיעה לאולם הגדול, שהיה כולו עשוי מכסף, כשבאמצעו זרם נהר שצבעו היה ככסף מותך, כל המבטים הופנו אלייה. בגדייה היו קרועים, שערה הזהוב היה סבוך ומלוכלך, עיניה הירוקות זהרו באור מוזר. במקום לבושה של כל אלפית אחרת שהגיעה לטקס קבלת המשימה - שמלת משי כחלחלה או ירוקה, לבשה צ'ו מכנסי עור אדומים-כתומים, שמרוב הלכלוך נראו כחומים, חולצה חומה, מוכתמת באדום-כיין, או כדם. שערה הזהוב, שהגיע עד למותניה, נקלע בצמה. כל עיני האלפים המתכנסים הופנו אליה. הכסאות היו מסודרים לצידי הנהר, ופכפוך המים נשמע בדממה שמילאה את העולם בהכנסה של צ'ו. מתנשפת, התנצלה על איחורה והתיישבה בכיסא לצד אביה, ללא קידה לאנשי המועצה או לשליט. אביה נעמד בזעם. "צ'ו!! היכן היית?! מדוע את מלוכלכת כל-כך?! זהו טקס קבלת המשימה שלך, בשם האלים!" אביה צנח באנחת אכזבה לכסאו. צ'ו הייתה נערת האלפים היחידה שהייתה כל-כך מפוזרת וסקרנית. אשתו ניחמה אותו. "מצטערת, אבא. רדפתי אחרי אֶליסה." אליסה הייתה החתולה שלהם, חתולה זהובה. מיוחדת. השליט כחכח בגרונו. "צ'ו, " פתח השליט. נימת קולו הביעה כעס ואכזבה. "אני מבקש ממך, שמרי מעט על עצמך. מסוכן ביערות." הוא עשה הפסקה קלה והמשיך. "היום הגיע יום קבלת המשימה שלך. עלייך להישבע לנו בכך שלא תבגדי בנו או לא תבצעי את המשימה, בין אם תמצא חן בעינייך או לא." צ'ו השתעממה. 'מתי כבר יאמר הזקן חסר הבינה הזה את משימתי?' תהתה בינה לבין עצמה. כששים את הסבריו, פנה השליט לצ'ו. "משימתך אינה קלה במיוחד. זוהי משימה שדורשת אחריות מרובה ותשומת לב למתרחש סביבך. אם תכשלי, זכרי שתגורשי לעד מכפרינו ושטחינו. האם את נשבעת לי, ולנו, שתבצעי את משימתך ללא כל התנגדות?" "אני נשבעת." קולה העדין כפעמונים והשובה לב של צ'ו הדהד באולם. נשתררה דממה. "ובכן, משימתך היא..." השליט עשה אנחה, שהייתה אמורה להיות דרמטית ומותחת. צ'ו כמעט פלטה את מחשבותייה עלייו בקול רם. "עלייך למצוא חצי שד, נערה כוהנת, מחסלת שדים, נזיר ושד שועל ולהתיידד עמם. הם צריכים לבטוח בך. איני, כלומר- איננו מאמינים שתוכלי לעמוד במשימה לבדך-לכן אנו מצרפים אלייך את אוברון." אוברון היה בנו של השליט, אלף יפה תואר-שחור שיער, אפור עיניים, גופו הלבן כשלג והרזה זהר לאור הכסף. הוא צעד קדימה ולחץ את ידה של צ'ו. "לכבוד הוא לי לצאת איתך למשימה, צ'ו." אוברון היה בן 150. אביו לא נתן לו משימה כדי שיצא למשימה עם בתו של יועצו, קלפּי. לצערו, הייתה זו צ'ו. אבל הוא נשבע. נוהליו הנעימים של אוברון קסמו לצ'ו. היא לחצה את ידו. ידו התמלאה בוץ. הם נעמדו זה לצד זה. "צ'ו, אוברון, עלייכם להגן על החבורה הזו ולהביאם למקום מבטחים - אלינו. אחרי החבורה רודף אופל מושלם- חצי השד הנורא ואויבנו- נאראקו. גם הם אמורים לחסלו. כך גם רצוננו. הסבירו להם את זה ברגע שתפגשו. וזכרו-עלייכם לצאת הלילה." צ'ו רצה מהאולם, ולא נתנה לזקן לסיים את דבריו. "רק היזהרו... בדרך.." הוא סיים את המשפט בלחישה. צ'ו הייתה צריכה להספיק הרבה לפני היציאה. להיפרד מכולם, להתרחץ, לארוז מעט בגדים... היא לא תספיק עד הלילה! או, לפחות, כך חשבה. היה קשה מאד להתכונן למסע שכזה, במיוחד שהוא אמור להיות מסובך. כיצד תשכנע את החבורה? כיצד תציג את עצמה? האם הם בכלל יבטחו באלפים?