שירשור יצירות.

Just Hippo

New member
סילבסטר

גל מכירה את זה - ועוד כמה - אבל... אפילו שזה לא ממש אקטואלי ( גם כי כבר נגמר הסילבסטר וגם כי הוא מניאק ) זו הייתה מסיבה מאוד טובה. מסיבת הסילבסטר. אנשים מסתובבים - בזוגות - מתחבקים ורוקדים. שותים מהפונץ'. עושים הכל יחד. אהבה ושמחה - אם היה אפשר לתמצת את כל מה שקורה שם. כולם היו מאושרים ואוהבים, כנאה לערב הסילבסטר. כולם - חוץ מנערה אחת. נערה אחת שישבה בצד ולא עשתה כלום - חוץ מלבהות באוויר, במבט נוגה לאוויר. השעון צלצל חמש דקות לחצות. השעון צלצל שתי דקות לחצות. השעון צלצל דקה לחצות. " עשר! תשע! שמונה! שבע! שש! חמש! ארבע! שלוש! " פתאום - הכל קפא. הנערה הסתכלה מאחורייה. הוא עמד שם. " הגעת " היא אמרה, עדיין עצובה ופגועה. " אני מצטער " הוא מלמל בעצב " לא התכוונתי... " " לאן נעלמת? " היא שאלה בעצבנות, עדיין עצובה ופגועה. " אני עזבתי " הוא מלמל בעצב " לא התכוונתי... " " למה? למה עזבת וגרמת לי להרגיש טיפשה? " היא שאלה, עדיין עצובה ופגועה. הוא נאנח קלות. " אין לי תשובה " הוא מלמל בעצב " אני לא התכוונתי... " " אתה לא מבין. אני חודשים חשבתי על להגיד לך את זה " היא אמרה בעצבנות " אני חודשים חשבתי רק עלייך. אני שמחתי מכל דבר שאמרתי. לבסוף - שהיה לי אומץ לספר לך את זה - נעלמת. שוב. אתה כל הזמן נעלם. למה? " היא שאלה, עדיין עצובה ופגועה. " פחדתי " הוא אמר בעצב " אני עשיתי את זה וחשבתי רק על עצמי, בוולגריות. אני לא התכוונתי... " היא ניגשה אליו במהירות והכניסה לפניו סטירה. הצלצול של הסטירה היה חזק במיוחד. " אני יודע שהייתי אידיוט " הוא אמר לאחר שתיקה ארוכה " אבל אני לאט לאט הבנתי אחרי שעזבתי... אני הבנתי ש... ש... " " שתיים! " " אני אוהב אותך... " " אחת! " ליבה פעם בחוזקה. שלושת המילים שהיא רצתה תמיד לשמוע - מהפה שתמיד רצתה לשמוע. מהפה שלו. היא ניגשה אליו. הוא חיבק אותה. הם התנשקו. " שנה טובה!!! " צרחו כל הנוכחים. כעת היה באולם רק אדם אחד שהיה לבד. למרבה האירוניה, הוא ישב לידם כל הזמן והסתכל עליהם. בחיוך. " סוף סוף " אמר היפו בחיוך " סנואי וגלצ'ע... יחד... מאוחדים. בוהו. "

NoAmItA ChAn

New member
אין לי מה כל כך לומר...

אהבתי את השפה, יש פה ושם שימוש חוזר של אותן מילים שורה אחרי שורה, וזה לא כל כך נחוץ, למרות הצורך להדגיש. ובקשר לעלילה - אני לא יודעת אם אני אמורה לשמוח או לבכות; אני לא בטוחה אם אני אמורה לשמוח על זה שכתבת על הפנטזיות שהיו\עדיין בגלצ'אן, או להתעצב מזה שאתה מזכיר אותו, למרות שאני בטוחה שגלצ'אן מנסה לשכוח אותו, ועוד בתזמון מושלם שכזה. שגלצ'אן תעשה את השכלול שלה.

למעלה