שירשור יצירות. סוף שבוע טוב לכולם. [:
מ מוס שוקולד בלגי New member 16/3/07 #2 אמא'לה. ../images/Emo15.gif../images/Emo126.gif אני אשים את שני הציורים הכי טובים שלי. אם אני אצליח להתגבר על המכשולים שבמערכת התגובות המתוחכמת הניצבת כאן מולי. בהצלחה. ... אני גאון.
אמא'לה. ../images/Emo15.gif../images/Emo126.gif אני אשים את שני הציורים הכי טובים שלי. אם אני אצליח להתגבר על המכשולים שבמערכת התגובות המתוחכמת הניצבת כאן מולי. בהצלחה. ... אני גאון.
מ מוס שוקולד בלגי New member 16/3/07 #3 עבד. ../images/Emo15.gif../images/Emo126.gif הציור בהודעה הקודמת וזה שפה הם השניים הטובים ביותר שלי. (באופן רנדומאלי צוירו באותו הזמן.)
עבד. ../images/Emo15.gif../images/Emo126.gif הציור בהודעה הקודמת וזה שפה הם השניים הטובים ביותר שלי. (באופן רנדומאלי צוירו באותו הזמן.)
A AsagiSama New member 16/3/07 #4 ../images/Emo187.gifאמג מוכשרת!!!!!!!!!!!!!111 הלוואי ואני אוכל לצייר ככה. ;;
מ מוס שוקולד בלגי New member 16/3/07 #5 איזו גאווה. ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif תודה. הפסקתי לצייר כבר דיי מזמן. חבל.
M mikokikyo New member 16/3/07 #6 שניהם מדהימים*-* די, מזכיר לי את התקופה שבה כ-ו-ל-ם פרסמו ציורים, לא משנה מה הייתה הרמה שלהם... נוסטלגיה*-* אבל באמת, את ממש מוכשרת, מדהים*.* אגב, מה שמך? ם:
שניהם מדהימים*-* די, מזכיר לי את התקופה שבה כ-ו-ל-ם פרסמו ציורים, לא משנה מה הייתה הרמה שלהם... נוסטלגיה*-* אבל באמת, את ממש מוכשרת, מדהים*.* אגב, מה שמך? ם:
י יוקי צאן New member 16/3/07 #9 כישרון O_O../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif מה שמזכיר לי שאני צריכה לחזור לצייר אם אני כבר הולכת שנה הבאה למגמת אומנות X_X; הציורים שלך פשוט מושימושלמים! O:
כישרון O_O../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif מה שמזכיר לי שאני צריכה לחזור לצייר אם אני כבר הולכת שנה הבאה למגמת אומנות X_X; הציורים שלך פשוט מושימושלמים! O:
מ מוס שוקולד בלגי New member 16/3/07 #10 ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif טנק יו. 33> יו אר קול.
מ מוס שוקולד בלגי New member 17/3/07 #17 ../images/Emo15.gif../images/Emo51.gif מי אלו מי? הדמויות בציור?
מ מוס שוקולד בלגי New member 17/3/07 #12 סמיילים נושא. ../images/Emo15.gif../images/Emo51.gif תודה רבה. [למה אף אחד לא מפרסם חוץ ממני? אני מרגישה פורצת דרך. (קייטנה!)]
סמיילים נושא. ../images/Emo15.gif../images/Emo51.gif תודה רבה. [למה אף אחד לא מפרסם חוץ ממני? אני מרגישה פורצת דרך. (קייטנה!)]
מ מוס שוקולד בלגי New member 17/3/07 #14 ושוב. ../images/Emo15.gif../images/Emo209.gif אני יודעת, זה מגעיל וזה בצייר. אבל אני פשוט אוהבת את זה, בלי סיבה.
ושוב. ../images/Emo15.gif../images/Emo209.gif אני יודעת, זה מגעיל וזה בצייר. אבל אני פשוט אוהבת את זה, בלי סיבה.
מ מוס שוקולד בלגי New member 17/3/07 #15 תהליכי צביעה. ../images/Emo15.gif../images/Emo126.gif צוייר בארטפד (פעם זה היה להיט. כשאני הייתי צעירה..) ונצבע בפוטושופ.
תהליכי צביעה. ../images/Emo15.gif../images/Emo126.gif צוייר בארטפד (פעם זה היה להיט. כשאני הייתי צעירה..) ונצבע בפוטושופ.
מ מוס שוקולד בלגי New member 17/3/07 #16 וזה אחרי הוספת רקע. ../images/Emo15.gif אה, שכחתי להזכיר שזה נעשה בפברואר לפני שנה. איך הזמן רץ. + ובשינוי צבע: קליק- חטיף שוקולד.
וזה אחרי הוספת רקע. ../images/Emo15.gif אה, שכחתי להזכיר שזה נעשה בפברואר לפני שנה. איך הזמן רץ. + ובשינוי צבע: קליק- חטיף שוקולד.
L Lust chan New member 18/3/07 #25 כבר ראיתי את כולם../images/Emo135.gif לפני שנים (שנה) רבות. זה שאת מוכשרת זה לא חדש, מי ייתן ותביני את זה. 3>
כבר ראיתי את כולם../images/Emo135.gif לפני שנים (שנה) רבות. זה שאת מוכשרת זה לא חדש, מי ייתן ותביני את זה. 3>