שירשור לא הכי קשור

Just Adi

New member
שירשור לא הכי קשור../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

מה הדבר שאתם הכי רוצים בעולם כרגע?
אבל לעצמכם... לא לתת לי תשובות של מלכות יופי: "שלום עולמי" "לסתום את חור האוזון בפקק" וכו'... קאפיש?!

Just Adi

New member
נתחיל איתי :) ../images/Emo80.gif

אני רוצה כמה דברים... נפרט :) (לא לפי הסדר) קודם כל, להתגבר על מי שאני אוהבת עכשיו, אבל זה בתהליכים, לא לוחצים הכי הכי חשוב לי בעולם זה שלכל החברים שלי יהיה טוב :) שלא יהיו עצובים, שלא יהיה אף אחד עצוב! אבל במיוחד לא החברים שלי! אני רוצה למצוא עבודה מחרתיים כשאני אלך לחפש... ואני רוצה למצוא אהבה אמיתית... שתחזיר אלי אהבה ופעם ראשונה בחיים שלי לא תפגע בי אה כן והדבר הכי חשוב אני רוצה ילד משחר!

NighTy

New member
ההאממ..

לתלות את עצמי ואחרי זה יש עוד רשימה..לא ניכנס אליה. (במקום תליה ניתן להשתמש בקפיצה מגג/חיתוך ורידים/בליעת כמות מסיבית של אקמול/והשאר לדמיונכם הפרוע)

Just Adi

New member
לאאאא ../images/Emo80.gif

תלייה זה לא משהו תיהי מקורית! אני חושבת שלדחוף עט בצבע כסף לתוך הנחיר השמאלי ולהסניף עד אובדן הכרה ואז להסתבך בחוט טלפון ושהוא יפול עליך ויסחוב איתו את המדפסת ואז למות נשמע הרבה יותר אופטימי :)

NighTy

New member
כןןןןן

אני רק רוצה לתלות את עצמי זאת הפעם השניה שרושמים לי בלשון נקבה. לצרף את זה לחתימה שאני בן?

אני הכי רוצה...

לשבת לי בחדר עם -מזגן- (אין לנו מזגן בבית!!) עם המערכת סטיראו החדשה שבחדרי הקט (אין לי מערכת סטיראו בחדר!!) ולשמוע תלימיטד אודישן של הדיסק החדש של רדיוהד HTTT אבל לא.... כולם צריכים לקנות תלימיטד אודישן ולא להשאיר לאלינור!! אז מה?!? אלינור צריכה להסתפק בדיסק הרגיל! במועט! כרגיל! גררר סלחו לי... והדבר השני זה להיות בטבריה עם אביב!! אוף.. אני מתעגעת אליו.

../images/Emo25.gifוואי, יש לי מלא!!!

אבל לרגע זה ולעוד רגעים רבים שעוברים לי ביום אחד זה פשוט ללכת לתחנה המרכזית , לקחת אוטובוס ולנסוע מפה, לא משנה לאן, חיפה, ת"א, ערד, לא משנה, העיקר לנסוע, ושבזמן הנסיעה לשמוע מוזיקה טובה "נוסע הלילה, לבד לצפון, כי בא לי לברוח" צורח, בורח למקום שלא יציקו לי"... משפטים טובים

בואר

New member
מה לא קלטת?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הבתאדם רוצה מאפינז! גמאני!!!!!!!!!! לא בעצם אני הכי רוצה לסיים את הפאנפיק המשעמם שהתחלתי לכתוב (חצי עמוד!) ואם אין לכם שמץ מזה פאנפיק-תשאלו!

בואר

New member
נחש!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

על הארי פוטר! כמעט כולם כותבים פאנפיק ראשון על הארי פוטר! וזה אפילו באישור מנהלת פורום פאנפיקים! כתבתי כבר... *סופרת...* שני עמודים!!!!!!!!!!! טוב תשמעו... סיפור ראשון, פאנפיק ראשון... קשה לכתוב! אין לי הרבה נסיון בזה...

Negative creep1

New member
let's see

אממ..הכי הייתי רוצה זה שתפסיק לכאוב לי הרגל:\ מקסימה(מקס) לרצוח בעלי דעות קדומות כי הם זונות

למעלה