שירשור לא הכי קשור

בואר

New member
אז זהו ש..../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני לא מורידה שירים... חוצמזה אני לא צריכה, יש לי (לאחותי) את הדיסק...
ולחשוב ששמעתי מליון פעם את השיר ואף פעם לא קלטתי מה הכוונה!

Danihell1

New member
אני רוצה..... אממ.......

את החתיך הזה... שהציע לי לראות סרט ביחד בדי וי די.... ואז דיברנו בטלפון... ואז קמתי... והתבאסתי כי הוא לא היה אמיתי... אני לא אוהבת שזה קורה... אוף

Tinkerblack

New member
אני הכי רוצה ../images/Emo23.gif

אממ.. שני התני לי לחשוב על זה רגע.. רגעתיים.. שלוש רגעים אין לי משהו כרגע במוח לא עולה לי משהו כאילו משהו שאני באמת רוצה... אוקיי יש לי יש לי! אני כרגע הכי הכי רוצה להיות בת איזה 16 משהו כזה(אבל בלי בגרויות) באיזה אי בודד אני ועוד איזה מישהו בן לא אכפת לי מי העיקר שזה לא יהיה מישהו שאני לא סובלת...

l i f a g i r l

New member
ואיייייייייייייייייי

דנה איזה רעיון טובבבבבבבב חחחחחח צודקת!!! אני רוצה הרבה דברים...אני רוצה כסף,ומהכסף לקנות גיטרהההההההה ובגדים ואני רוצה שכל חלומותי יתגשמו....חחחח אבל רציני יש חלומות שאני ממש רוצה שיקרו....

the king 25983

New member
אני הייתי רוצה...../images/Emo66.gif

שהחופש הגדול כבר יגיע. אני יודע שנשארו עוד 3 ימים ולא לומדים אבל זה מעצבן לקום מוקדם ומזה אין לי כוח לביצפר. החופש הזה זה הדבר שאני הכי צריך עכשיו. וגם שיגיע כבר מוצ"ש כי אז תהיה לנו המסיבת סיום - נשף! משהו בסגנון שנות ה-70. זה יהיה מזה מגניב! כולם (טוב, רק המאגניבים) יבואו בבגדים של שנות ה-70 והשירים יושמעו מפטיפון ואני לוקח את הגיטרה שלי ונשיר כל השכבה ביחד. חבל שאני לא יכול להביא אתכם כדי שנשיר גם שירי מוניקה...

אני הייתי רוצה../images/Emo163.gif

שההורים שלי שוב יטוסו לחודש בחופש הגדול (וישאירו לי אותו סכום כסף כמו בחופש שעבר)... וללכת להופעה של מוניקה סקס (אוקי אני רוצה ללכת לרוב ההופעות שיהיו למוניקה סקס בחופש הגדול גם אם זה בחיפה..) מה שנקרא אני הולכת לבזבז כסף.. אהההההה והכי חשוב מצאתי עבודה ואני כל כך מאושת.. אמנם זה יבזבז לי ערבים (ע.ר.ב) וכאלה אבל עדיין זה כיף להתפרנס מעצמי.....

למעלה