שירשור להקות אהובות ומחובבות

שירשור להקות אהובות ומחובבות

לא כולל גרין דיי כמובן..! הרשימה שלי ארוכה, אתם מוזמנים לא להאריך כל כך =) : MUSE NIRVANA PRESIDENTS OF THE USA PLACEBO GUNS N ROSES THE BEATLES ויש עוד הרבה אבל אני לא מכירה אותם עד כדי כך טוב, למרות שאני חושבת שהם נחמדים ביותר: byrds animals led zeppelin pink floys the doors the who deep purple soundgarden InMe smashing pumpkins deep blue something oasis pearl jam radiohead

Princess Grace

New member
The Doors....

ג´ים מוריסון הגאון... יש לי להוסיף..... the strokes sum 41 weezer טיפה יורת פאנק מרוק אבל עדיין שווה....

ALMIGHTY

New member
לא שכחת אבריל לאבין?

אה, כי אתה לא רוצה שירדו עלייך...הבנתי, אז אתה כותב להקות פאנק רוק קשוחות..

DreamS_HunteR

New member
אמממ..היה כתוב "להקות" אז כתבתי

להקות אם היה כתוב מוזיקה, שירים, אמנים וכד´ הייתי כותב אבריל. ובאמת שאין לי בעיה שירדו עלי אם אני מעריץ את אבריל לאבין. זה לא ממש מזיז..

DreamS_HunteR

New member
מה זאת אומרת?

יש לה נגנים...טוב ניצחת. וואטאבר. גם שומע גם אבריל לאבין.

Tre CooL

New member
אני אוהב(למרות שלא יעניין אותכם):

בעיקרון רק כמה שירים מכ להקה(לא כל השירים מעניינים): metallica nirvana pink floyd eagles smashing pumpkins <----יש להם שירים ממש ממש טובים!! sum 41 smash mouth ועוד כמה שירים כמו: stairway to heaven house of the rising sun וגם כמה שירים של ג´ימי הנדריקס...הוא ממש טוב על גיטרה(לא פלא שהוא הכי טוב בעולם...{הלוואי עלי}) P:

ALMIGHTY

New member
מה אתה נכנע כמו ילדה?!?

תלחם!! אתה גבר,לא? בכל מקרה, אם לא הבנת אבריל לאבין זאת להקה. היא לא מנגנת על כל הכלים, יש לה עוד חברי להקה שמקבלים קרדיט באלבום (לא?).

DreamS_HunteR

New member
זו הייתה מלחמה?

פאק. איך לא שמתי לב. חחח אני בדרך כלל לא נכנע מהר..אבל אני מודה שטעיתי. להודות זה לא להיות ילדה! אם כל העולם יודה בטעויות שלו, העולם יראה טוב יותר.. טוב לא משנה, בכל מקרה, אני החשבתי את אבריל כזמרת ולא כלהקה, בגלל זה לא רשמתי אותה.

doh doh

New member
ווא וווא אם אני מתחיל אני לא מסיים

קיצר פאנק רוק סקא פאנק 60s 70s 80s מיש אמרה doors את כלה ג´ים מוריסון הוא אלוהים היפ הופ וזהו בערך אולי קצת טכנו וג´אנגל כי זה מקפיץ אה וממטאל מהיר זה נותן חשק להחליק!!!!! ן pink floyd!!!!! אבל בעקרון אני שומע פאנק רוק וסקא!!!!! וזהו בעי

negative0creep

New member
...

NIRVANAare the best
Foo Fighters Green Day Red Hot Chili Pepprs Radiohead Eyes Adrift

HuRLeY GiRLY

New member
..........nirvana

smashing pumpkins muse korn finch unwritten law anti flag new found glory אמ.. לא זוכרת.. יש עוד הרבה

HuRLeY GiRLY

New member
חחח.. אתה הכרת לי אותם!!!

והם באמת גדולים להקה מצויינת... ועדיין אני לא מוצאת בשום מקום דיסק שלהם וזה מעצבן ..

ALMIGHTY

New member
באמת? אוקיי...

שיר מומלץ...שיר ממש טוב Unwritten Law - Military Man.mp3

ALMIGHTY

New member
זה לא עובד?

בכל מקרה הטראק הבא הוא די טוב...קוראים לו Unwritten Christmas יש קטעים חלשים שהם חלשים, קטעים חזקים שהם טובים ואפילו אפשר לשמוע את סקוט שר ראפ! זה די מצחיק...

למעלה