שירשור להקות אהובות ומחובבות

DreamS_HunteR

New member
יש שלושה שירים שלדעתי הכייי יפים

Weater Third Season Morning Star ויש עוד כמה חביבים כמו: The Lost Souls The Nephilim The Secter Ninja The Prayer Position

מיוז ממש ממש טובים...

הם הלהקה האהובה עליי, אחרי גרין דיי. זה מצחיק כמה שהסגנון שלהם שונה.. ונירוונה באמת אחלה!

Yodi Paparnuk

New member
המממ... להקות אהובות... ../images/Emo19.gif

אני חושבת... אין הרבה... red hot chili peppers ובעיברית- איפה הילד מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר יש עוד אבל אני לא ממש אוהבת אותם. נ.ב. אבריל לאבין?! למה?!

DreamS_HunteR

New member
ככה אבריל.

לא טוב? לא לשמוע. לא נעים לעין? לא להסתכל. יש בעיות? לכו לפסיכולוג. אין פסיכולוג? תתאבדו. לא רוצים? ביי! מה זה השאלות האלה?!

Yodi Paparnuk

New member
טוב... באמת יחסית לא נורא... ../images/Emo19.gif

אני יכולה להצביע על אנשים עם אובססיות ללהקות יותר גרועות...

stardust20

New member
היי כולם

אוקי.. רשימה שלי נתחיל מעברית? קוקו בלוף והיתושים המכשפות היהודים ברי סחרוף ורמי פורטיס משינה ולועזי... new order ,beastie boys ,bush ,black sabbath ,foo fighters , red hot chili peppers ,nofx ,led zepplin ,depeche mode , the doors ,nirvana ,megadeth ,queen ,queensryche , smashing pumkins ,pantera ,sum 41 ,blur ,offspring ,rancid , talking heads ,symphony x ,iron maiden ,faith no more ,antiflag , dead kennedys ,adam ant ,the cure ,clash ,dream theater וזהו... סורי אני יודעת שזה ארוך.. אבל.. יש הרבה דברים שאני אוהבת :)

למעלה