שירשור להקות

חוץ מאלה

The Beatles Aerosmith U2 Oasis Linkin Park(לא משהו) היהודים (אחת הלהקות הגדולות ביותר) כל השאר סתם חרא מסיבה אחת פשוטה: אין שמה כלים אמיתים כל השאר מורכבים מכמה צלילי(בס,סופרן,צליל אלקטרוני[סינטיסייזר וכו'] וקצב) וכל הצלילים האלה עשו עיבוד מחשבי מה שכל פריק מחשבים(ע"ע לוי) בן 14 יכול לעשות

Woogyman

New member
אם המוזיקה יצאה טובה, ../images/Emo110.gif

מה זה משנה איך עשו אותה? אני אוהב שירים יפים. לא משנה לי איזה סוג הם ואיך יצרו אותם.

אויקי

בעיקרון אתה צודק אבישי.... אבל גם בשביל להיות די ג'יי צריך כישרון... זה לא נכון שכל פריק מחשבים בן 14 יכול להפיק מוסיקה ממוחשבת....כי צריך ידע מוסיקלי....הבעיה היא שלהשתמש במחשב זה פתרון קל לאנשים שהם לא באמת מוסיקאים....ואז יש מוסיקה קליטה שהכינו בקלות במחשב, קליפ עלק פרובוקטיבי והם זוכים מקום ראשון במצעד הפזמונים או מה שזה לא יהיה.... אבל יש כמה מוסיקאים שמנצלים את המוסיקה האלקטרונית בשביל ליצור מוסיקה איכותית עם ידע מוסיקלי מוקדם....קח לדוגמא את יוסי פיין
בקיצר אל תפסול שומדבר רק בגלל שזה מוסיקה אלקטרונית... יש הבדל בין מוסיקה אלקטרונית שיצר של ילד בן 14 ובין מוסיקה אלקטרוני שיצר נגן גיטרה..... ובלי שום קשר...יש הופעה של שבק ס' עוד שבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
|

cutie pooh

New member
תסלחו לי, למרות שאני לא כותבת כאן..

(אני קוראת
) ורציתי לשאול - אף אחד מכם לא שומע את השירים של Evanescence
(
)

למעלה