אני REM the cranberries travis
K ketas New member 14/8/05 #15 גם אני עונה ../images/Emo13.gif red hot chili pepers green day gunz n rozes
1 16 מרי לו New member 14/8/05 #16 המממ אני אוהפת רוק קלאסי יו טו ביטלס גאנז לד זפלין פינק פלויד וגם אחרים כמו קולדפליי, גרין דיי, אירוסמית, REM,
המממ אני אוהפת רוק קלאסי יו טו ביטלס גאנז לד זפלין פינק פלויד וגם אחרים כמו קולדפליי, גרין דיי, אירוסמית, REM,
C Chakotay New member 15/8/05 #25 חחח אכן תקופה קצרה מאוד פחות משנה אם אני לא טועה...אבל זה הרכב הקלפטון האהוב עליי
ה האריסונית New member 15/8/05 #27 טוב,אני רוצה יותר משלוש../images/Emo3.gif The Beatles Oasis Aha Travis The Doors Led Zeppelin Simon & Garfunkel U2 הבי ג'יז אביב גפן טוב אממ...שכחתי מה עוד
טוב,אני רוצה יותר משלוש../images/Emo3.gif The Beatles Oasis Aha Travis The Doors Led Zeppelin Simon & Garfunkel U2 הבי ג'יז אביב גפן טוב אממ...שכחתי מה עוד
H Hey Dude New member 20/8/05 #39 וגם!!! סיימון וגרפונקל,קולדפליי פינק פלויד לד זפלין ועוד כמה.... אבל אני הבעיה שלי שאני לא מכירה הרבה להקות. אם הייתי מכירה עוד הייתי אוהבת גם אותן...
וגם!!! סיימון וגרפונקל,קולדפליי פינק פלויד לד זפלין ועוד כמה.... אבל אני הבעיה שלי שאני לא מכירה הרבה להקות. אם הייתי מכירה עוד הייתי אוהבת גם אותן...
X xgirl25 New member 18/8/05 #36 שלי פינק פלויד ביטלס קולדפליי (אמנם לא קלאסי במיוחד, אבל הם באמת הרכב מוצלח) אני גם די מחבבת את גאנס נ' רוזס (בגלל נוקינג און הבנ'ס דור ופרדייס סיטי הגדולים )
שלי פינק פלויד ביטלס קולדפליי (אמנם לא קלאסי במיוחד, אבל הם באמת הרכב מוצלח) אני גם די מחבבת את גאנס נ' רוזס (בגלל נוקינג און הבנ'ס דור ופרדייס סיטי הגדולים )
N natali24 New member 19/8/05 #38 אל תצחקו... CARPENTERS הם ממש במקום שני אחרי קווין ומעבר אליהם, אלו הלהקות שיש לי יותר מ- 2-3 אלבומים שלהם: DEF LEPPARD GUNS N ROSES AEROSMITH
אל תצחקו... CARPENTERS הם ממש במקום שני אחרי קווין ומעבר אליהם, אלו הלהקות שיש לי יותר מ- 2-3 אלבומים שלהם: DEF LEPPARD GUNS N ROSES AEROSMITH