שירשור ליום חמישיי..

ערבב...../images/Emo204.gif

המבחן בספרות היה נוראי.. נותנים לנו שאלות בגרות.. צריך לענות על שאלה אחת עמוד שלם.. אז היא נתנה לנו 4 שאלות והיה צריך לבחור 3.. אז עניתי על שאלה 3 ראשונה.. כי ידעתי הכי טוב.. כתבתי עמוד שלם והלך ממש אחלה
. פתאום אני רואה שהסתיים השיעור.. הייתי בטוחה שזה שעתיים ופתאום אמרו להגיש:-|.. אז מהר הזדרתי ובדקה אחת שיתי שתי שאלות.. כמובן שזה לא היה עמוד שלם.. וזה היה מלא בדברים נוראיים שאני מתביישת בכלל שהמורה תקראאאא..אני מקבלת בסביבות ה50.. או אפילו הרבה פחות. לכולם הלך גרועעע.. אני מקווה שיעשו איזה פקטור או משו... בגלל שהביה"ס שלי ברמה הכי גבוהה בארץ נותנים לנו מסחנים של איזה פלופסורים.. הגזימו קצת הפעם..:/. ועכשיו הגעתי.. חברה שלי באה אליי.. וב8 וחצי אני עפה למשו בסניף..
. פטרי מיכי ושיר תדברו איתתיי.. בנוגע לזההה.. זיוווו לא דיברתי איתך הרבה זמן
.

היללי 2

New member
דססיי..../images/Emo23.gif

אל תדאגיי יהיהה טווב.. וגם אצלנו השאלות בספרות ככה..צריך לענות עליהם מינימום דף..אחרי כל מבחן בספרות אין אפחד שלא יוצא פחות מ4 דפים..זה מחחררפןןןן רר.. ואני בטוחה שהצלחת למרות הכלל

חחח אני מקווה למעל 50..../images/Emo204.gif

לא להכשל העיקררר...שוב.. הרמה שלנו בביה"ס עוברת כל גבול.. ז כבר לא בסדר מה שהולך שם.. כל מקצוע זה של איזה מחוננים בביה"ס אחררר.. אי אפשר ככהההה.. 45 דקות ל3 שאלות שצריך לחחשוב, לבהות בתקרה, לבהות בלוח, לכתוב את התשובבההה!!!.. אי אפשר ככה.. כמה זמן נותנים לכם על 3 שאלות או יותר.. ?

היללי 2

New member
אממ...../images/Emo23.gif

לנו היה מבחן גם 3 שאלות ובכל שאלה מלאין סעיפים ואז היה צריך לעשות את כולם ולבחור 2 סעיפים מכמה שאלות וזה היה בחירהה..קיצר זה סתם שטיות הבחירה הזאת כי זה רק משו קטןן זה לא משמעותיי.. ולנו זה היה בול 45 דקות...ודווקא הצלחתי...עשיתי טוב דווקא אבל מרוב שמהרתי אז פחות דיקתי..וקיבלתי במבחן הזה 88..
אממ יש לנו מורה שמודדת בשעון בוול את הזמן ומי שמגיש אחרי שהיא אוספת היא לא מקבלתת... חחח
היא מלא פעמים נתנה 0 לבנות... אין לב למורים האלו:-\ **חפרתי הרבה אע?
**

hila846

New member
דסווש../images/Emo80.gif

גמלי היה היום ככה עם המבחן בהיסטוריהה היה 10 שאלות וכל מה שידענו היינו צריכים לכתוב ולפלסף יצאו לי 4 עמודי פוליו זה היה טירוףף:p אני מאמינה בך שתצליחי מאמי:) ותהנייי

היסטוריה זה שוננהה.../images/Emo204.gif

גמלנו בהיסטוריה זה ככה... אבל הם הגזימו בספרות וזה עצבן אותתיי.. כי העיקר אומרים לנו כל הזמן לתכנן את התשבה בראשש.. לחשוב מה רוצים לכתוב.. ועוד לכתוב עמוד שלם או אפילו יותררר.. אין לי בעיה עם הקטע של עמוד שלם ועל השאלות.. השאלות היו של בגרות של שנה שעברה.. ברמה גבוהה ..אפילו השאלה עצמה לא הייתה מובנת לכולן...לא היה לכולן בעיה עם זה.. זה היה אחלה.. אבללפחות שיתנו זמןןןןןןןןןןן.. תחשבי שעמוד שלם גם אחרי שאת מתכננת את התשובה בראש לוקח לך איזה 10 דקות!... אז ככה שלוש שאלותתתתתתתתתת ועם כל התכנונים שאת צריכה לעשות בראשששששששש הרי לא מתחילים ישר מבחן.. אני בטוחה שאת לא מתחילה ישר את המבחן.. צריך לחשוווב!!!!! וזה היה מוגזםםם אני עד עכשיו עצבנית.. תודה להלה

שאני חושבת על זה עכשיו.. אז

היה לנו איזה חצי שעה למבחן בעצם!!.. 40 דקות שיעורר.. המורה איחר
עשו ממנו ג'ק רובינסון אני אומרת לכם:( הדס עצוב

hila846

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif

זה מזה לא פייר תתלוננו:p

מיכל..

סליחה שיצאתי קודם אבל כתבתי לך כל מיני דברים ושאני הולכת ולא הגבת.. כנראה זה לא שלח את התגובות.. ושלחתי לך הודעה לפלא.. לא יודעת אם קיבלת אותה.. אז סורי..

hila846

New member
היי:)../images/Emo80.gif

מה קורה? לא הייתי פה כל השבןעע היה לי שבוע מטורףףףףףף סוף סוף עברתי אותו
היום היה לי מבחן ע-נ-ק בהיסטוריה וסוף סוף זה עבר ירדה לי אבן ענקית מהלבב
והיו לי השבוע עוד 2 מבחנים (בלימודי א"י ובנביא) הלך אחלה *בלי עין הרע
* זהו. סוף סוף סופ"ש יומטובב

למעלה