צהרייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif
יווםם קווררעעע בייוותתתתתתתתתתתתתרררר!!!!!!!!!!!! המורה שלי חושבת שאני פווסטמה שרתייייי בשייעורר ומזה צרחתי שרתי סלינו על כתיפנו ראשינו עטורים מקצות הארץ באנוו הבאנו ביקוריםםם...... ולא שמתי לב שהיא מסתכללתת עליייי חחחחח ואני צורחחתת ואז אני כזה סתכלתת והיא אומרת ליי ואייי אתת יודעתת אניי מכירה פםסיכולוגג מזהה טוובב אני יכולה להמליץ לך עליו
אחחחרר כךךךך בשעהה שבייעייתת בכלל היה קוורעעע!! התנדנדתייי בכייסאאאאא ואזזז חברה שלי דחפה ת כיסאא ומזהה נפללתתיי דפקקתיי תראאשש בשולחןן כלל כךךך חחזק ניהיתהה לי בונגילההה בראאשש!!
וואחחרר כךךך היא נשככה אותיי אז החזרתיי להה ובדיוקק המורה הסתכללהה וזאת המורה של הבוקר שהמליצה לי הפסיכולוגג והיאא עוושהה ליי ואייי באמתת קיבללת מכהה בראשש אהה
וראיתיי אתת שלומיי הייווםם
הוא שם חולצה כחולה כזאת וג'ינסס והואא עשה קוציייםםםם והוא היה כזה מושלםםםםםםםם
הייוםםם פפוורוווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אייזההה כייףף הוללךך להיוותתת!! מי שלא יודע זזהה מועדוןןן כזההה זהה מסיבבהה ככה מ12 וחצציייי עד איזה 7 בבוקקרר אייזהה אלוףף הולךך להיווותת!!!!!!!!!!!! אינליי מושג איזה חולךצהה לשיםם יש לי אחת חוממהה אחת אופוייטט ואחת ירווקקהה כזאתתת... והיה לי בוחןן במתמטיקהה לפני כמה ימייםם ובכוונה הגשתי ריק כי אני רוצהה לרדת הקבצה אז באתי למחנכתת שליי ואמרתייי להה אירייסס תיראייייייי איזה כמה אני והראתי להה וכתוב לי 0
בחיים לא קיבלתי ציון כזה
ומכיריםם את זהה שאתם דופקים למישהוו כזה על הכתף וקוראים לוווו?? אז באתי לעשות את זה למורה שלי וזה ייצא לי בציצי שללה
פאדיחותת
היווםם היה לי מבחןן באזרחווותתתת גםם איזה שכונה כולם העתיקקוו ממני
מורה פוסטמהה
וואיייי יש לי אנרגיותתתתתתת עפתי לרקוודד ביוושש