שירשור ליום חמישי

אייללוש

New member
חחח כפרעליך../images/Emo25.gifשכחתי אותו בהטענה

בגלל שלא היה סוללה וממש אמא שלי הלחיצה אותי ואל תשאלו נשפך לי על כל הפרצוף בושם גם מרוב לחץ

אייללוש

New member
זה עצוב../images/Emo10.gifהעינים שלי שרפו../images/Emo3.gif

שמתי בושם במה שקניתי עם שיר
קיצר שמתי בפנים באתי לסגור ואני שומעת שאמא שלי יוצאת מהחניה שלנו פתאום אני נבהלתי רצתי וכל הבושם עף עלי

צהרייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

יווםם קווררעעע בייוותתתתתתתתתתתתתרררר!!!!!!!!!!!! המורה שלי חושבת שאני פווסטמה שרתייייי בשייעורר ומזה צרחתי שרתי סלינו על כתיפנו ראשינו עטורים מקצות הארץ באנוו הבאנו ביקוריםםם...... ולא שמתי לב שהיא מסתכללתת עליייי חחחחח ואני צורחחתת ואז אני כזה סתכלתת והיא אומרת ליי ואייי אתת יודעתת אניי מכירה פםסיכולוגג מזהה טוובב אני יכולה להמליץ לך עליו
אחחחרר כךךךך בשעהה שבייעייתת בכלל היה קוורעעע!! התנדנדתייי בכייסאאאאא ואזזז חברה שלי דחפה ת כיסאא ומזהה נפללתתיי דפקקתיי תראאשש בשולחןן כלל כךךך חחזק ניהיתהה לי בונגילההה בראאשש!!
וואחחרר כךךך היא נשככה אותיי אז החזרתיי להה ובדיוקק המורה הסתכללהה וזאת המורה של הבוקר שהמליצה לי הפסיכולוגג והיאא עוושהה ליי ואייי באמתת קיבללת מכהה בראשש אהה
וראיתיי אתת שלומיי הייווםם
הוא שם חולצה כחולה כזאת וג'ינסס והואא עשה קוציייםםםם והוא היה כזה מושלםםםםםםםם
הייוםםם פפוורוווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אייזההה כייףף הוללךך להיוותתת!! מי שלא יודע זזהה מועדוןןן כזההה זהה מסיבבהה ככה מ12 וחצציייי עד איזה 7 בבוקקרר אייזהה אלוףף הולךך להיווותת!!!!!!!!!!!! אינליי מושג איזה חולךצהה לשיםם יש לי אחת חוממהה אחת אופוייטט ואחת ירווקקהה כזאתתת... והיה לי בוחןן במתמטיקהה לפני כמה ימייםם ובכוונה הגשתי ריק כי אני רוצהה לרדת הקבצה אז באתי למחנכתת שליי ואמרתייי להה אירייסס תיראייייייי איזה כמה אני והראתי להה וכתוב לי 0
בחיים לא קיבלתי ציון כזה
ומכיריםם את זהה שאתם דופקים למישהוו כזה על הכתף וקוראים לוווו?? אז באתי לעשות את זה למורה שלי וזה ייצא לי בציצי שללה
פאדיחותת
היווםם היה לי מבחןן באזרחווותתתת גםם איזה שכונה כולם העתיקקוו ממני
מורה פוסטמהה
וואיייי יש לי אנרגיותתתתתתת עפתי לרקוודד ביוושש

איזה שבוע עמוס...

אתמול בערב הלכתי לבר מצווה של ידיד היה פיצוץ!!! היום יש עוד בר מצווה ומחר ערב חג.. אח"כ נוסעת לדודים הולך להיות כיף!!! חג שמח לכולם!!!

ערב טוב!../images/Emo41.gif

לא הייתי פה כל היום אבל קראתייי...:]] בבצפר היה סבבה של יום תמר בכתה כי היא חושבת שכולם בחרם עלייה...וזה בכלל לא נכון הריב הגדול שלה זה עם קרן וריקי אני טל מדברות איתה וגם רותם נראלי וסתם היא הוציאה אותנו חרא שאנחנו לא מדברות איתה ואני כן אז הלכתי ואמרתי לה סליחה אם היא נפגעה ממני ואם היא רוצה שתסלח ואם לא אז לא שתעשה מה שהיא רוצה שאני מבקשת כבוד בתור חברה שלה שהיא חשובה לי במידה כלשהי ולא רוצה לריב איתה סתם ככה וזהו והיא אמרה שהיא סולחת ואח"כ נתתי לה נשיקה גם והיא הלכה איתנו ברגל..אני סבבה איתה פשוט כולם יותר ביחד והיא לא מדברת איתננווו ואני בכלל חשבתי שהיא לא מדברת איתי והיא אמרה ממה היא נפגעה ואמרתי לה סליחה..בגלל שעברתי ליד רותם..:/אבל לאמשנה היא חברה שלי ואני השלמתי איתה ומדברת איתהה...=] ולא אכלתי כלום אכלתי רק חצי פרוסה ב-10 ואז ב-12 ועשרה 2 דק' לפני המורה לקחתי ביס קטן מהלחמניה כדי לא להיות רעבה וזהו עד 1:40 לא אכלתי כלום ומזה כאב לי הראש בפיזיקההה ולא יכולתי החזקתי את הראש כבר ושמתי אותו על השולחן ניסיתי שזה יעבור וכלום לא עזר וגם רצתי בטיל אמרתי למורה שאני הולכת לשירותים והלכתי למלאות לחברה בקבוק מים אז הלכתי לבצפר כי לא רציתי באשכול הזרם חלש קצת אז רצתי בטיללללל פתאום אמלי באה אליי היא עושה לי שירוש תני לשתות ואני מזה נבהלתייי חשבתי זה קרן ואני בכלל ממלאת לקרן..חח...ומור כזה עשתה לי עם הידיים בצדדים כזה איזה קפיצה נתתי והתקפלותתת זה מזה כאב..חחחח..ואז רצתי בטיל לשיעור והשתגעתי התפוצץ לי הראש לא יכולתיי כבר ואחרי זה בהפסקה אכלתי וזה קצת עזר ליי ובאנגלית היינו במחשבים וקיבלתי 96 במבחן ואני צריכה לעשות את השני בשביל ציון סופיי..:]]אבל זה טוב 96..=]=] וחזרתי אכלתי לא היה לי כוח לשיעורים וזה ואז בשיר שלנו נרדמתייי עד עכשיו..חחחחח.. זיווש אהובתי דבריתי אוהבתותך מלאנייםם יפשיילייי...=] שריתוש מתעלייך מוואהה הילושש דבריתי מאמי סורי פשוט נרדמתיי..חחח..מתעלייך -שירק'י-

שיר.. יצא לי מהמסנ' :(

לא מתחבר לי.. יש בעיות עם ה"פתור בעיות" הזה.. :S מצטערת... אני ידבר איתך כבר מחר.. אני יוצאת גמככה עוד כמה דק'...

למה?למה?למה?למה?../images/Emo41.gif

כלכך הרבה למה ישלי לשאול בחיים האלהההה...=[ למה אני צריכה לעזוב ת'בצפר שלי בסוף שנה הזאת את הכיתה שלי את המקום שלי את הצחוקים שלנו את המורות את הבצפר את הכול לעזוב וללכת למקום חדש למה??לא רוצה כלכך לא רוצה אתזה ממש לא באלי ואני לא בעניין של תיכון אני נהנת הכי שבכיתה הזאתי היא הכיתה הכי מושלמת שבעולם..הכי מצחיק בה הכי כיף בה..אין עלייה ממש אין!אני יתגעגע כלכך להכול כלכך יתגעגע..=[ אני בכיתה יושבת ונהנת מכל רגע וחושבת מה יהיה שלא יהיה אתזה..לא יהיה צחוקים לא נראה את כולם כל בוקר..וזה עושה לי כלכך כואב וצביטה בלב..בכיתי בגלל זה אפילו שדיברתי עם חברה מהכיתה שלי לא מזמן על זה לפני שעה וחצי ככה והיא אמרה שיהיה קשה..אין יהיה לי כלכך קשה בלי כולם ובלי הטיולים והכיף באוטובוססס..כלך יתגעגע..=[=[למה??למה צריך לעזוב??=[=[ וגם אח של ילד מהכיתה שלי עשה לא מזמן תאונה בראנג'ר הטרטורון של הנערים..:/אמרו לי שהוא לא יכול ללכת..=[ולא מזמן ילדה מתה בתאונת ראנג'ר גם..=[ובדודה שלי הכירה אותה..=[בגלל שהם נסעו 3 בנות ובלי חגורות שיש חגורות ובכלל מותר רק 2 בראנג'ר הזה וחברה שלה נכנסה באין כניסה והמשיכה והיה שלט של זהירות והיא לא שמה על זה והמשיכה לצומת ונכנסה ובום המכונית העיפה אותם והיא בכלל הייתה בלי רישיון והחברה שלה מתה..=[בדודה שלי רצתה ללכת ללוויה ולא הרשו לה...:/ למהה??כלכך הרבה למה ישלי לשאוללל..=[=[

היללי 2

New member
ערב../images/Emo23.gif

עשיתי ספורט והורדתי 300 קלוריות
חח היה ככייףףף הרגע יצאתי מהמקלחתת.. ואיי שחכתי לומר לכםם היום המזכירה שלנו לשעבר בבצפר באה לבקרר... היא חולה סרטן
יש לה סרטן בדם... בקיצור שנה בערך לא ראיתי אותה... והיא היתה הבנדם בין השמנים שראיתיי... ועכשיו..
היא בן הרזיםם.. נישבעת לכםםם.... זה היה כ"כ עצווובב...
היא היתה עם כובע וראו מתחת קרחות... והיא היתה חוירת מממששש
דיי איזה מסכנהה היאאא... טוב שיהיה לכולם ערב ניפלאאא
מתעלייככםם

למעלה