חחחחחחחחח אעע תודהה!
ח חולה על אגמוש שלי New member 5/10/06 #16 יאוו תהניי הלוואי עליי מחר סיור או משו העיקר לא הבוחן הבן **** הזה בהיסטוריה זה לא יהיה בוחן ה יהיה מבחן הלכהה לי הידדדד איפ אנ'לא יכולה לכתווב.... יאוו איזה כאבים דיי לא צכהה מחר בווחן..
יאוו תהניי הלוואי עליי מחר סיור או משו העיקר לא הבוחן הבן **** הזה בהיסטוריה זה לא יהיה בוחן ה יהיה מבחן הלכהה לי הידדדד איפ אנ'לא יכולה לכתווב.... יאוו איזה כאבים דיי לא צכהה מחר בווחן..
ש שיר חולה על אגמי New member 5/10/06 #21 חחחחחח בהצלחה גם לך!!../images/Emo3.gif תאמיני לי שהסיור הזה ניתקעע לי כמו לאדעת מהה אני מעדיפה כבר ללמוד!!! הייתי צריכה ללכת לקנות פלאפוןן
חחחחחח בהצלחה גם לך!!../images/Emo3.gif תאמיני לי שהסיור הזה ניתקעע לי כמו לאדעת מהה אני מעדיפה כבר ללמוד!!! הייתי צריכה ללכת לקנות פלאפוןן
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/10/06 #23 לילה:]../images/Emo204.gif מחר אני הולכת עם חברות לסרט בע"ה.
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/10/06 #27 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif שיניתי לעצמי ת'צבע עיניים שלי לכחול בתמונה עם אגם, בנאדם שונה לחלוטין:| אהבתי מי שצ'ה אני אשלח לו במסן. אינ קונה בפורים בע"ה עדשות כחולות!!!!
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif שיניתי לעצמי ת'צבע עיניים שלי לכחול בתמונה עם אגם, בנאדם שונה לחלוטין:| אהבתי מי שצ'ה אני אשלח לו במסן. אינ קונה בפורים בע"ה עדשות כחולות!!!!
א אייללוש New member 5/10/06 #28 תתחדשי ימשוגנת../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif../images/Emo108.gif../images/Emo109.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/10/06 #41 זה מזכיר לי../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחח אני ואיזיק כלל הזמן עובדות על שני ילדייים שיש לי עיניים כחולות והחום זה עדשות כי אנלא אוהבת תכחווול והם כזה באים מסתכלים לי בתוך העיניייייייים כפרעלל התמונההה
זה מזכיר לי../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחח אני ואיזיק כלל הזמן עובדות על שני ילדייים שיש לי עיניים כחולות והחום זה עדשות כי אנלא אוהבת תכחווול והם כזה באים מסתכלים לי בתוך העיניייייייים כפרעלל התמונההה
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/10/06 #46 חח טווווווווובבב../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif אני שולחת לך אותה עכשיו
ש שיר חולה על אגמי New member 5/10/06 #30 בוקררררררר../images/Emo42.gif אני צריככ להתארגן לסיור הזה ואני צריכה ללכת לעשות גבות היום וצריך לקבוע כבר איך הולכיםם!!! אני חייבת ללכתתתתת
בוקררררררר../images/Emo42.gif אני צריככ להתארגן לסיור הזה ואני צריכה ללכת לעשות גבות היום וצריך לקבוע כבר איך הולכיםם!!! אני חייבת ללכתתתתת