שירשור ליום ראשון

מאשה

New member
שירשור ליום ראשון../images/Emo3.gif

וואי עוד איזה חצי שעה אני פוגשת את שיר
סופסוף

היללי 2

New member
שבוע טווב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

היה אחלה של שבת
רק באמצע השבת ניזכרתי שיש לי בוחן ביום שני על הספר בספרות והוא משעמם

../images/Emo41.gifהתסריט של השידור עם נתיבה:)../images/Emo205.gif

רעות: שלום נתיבה: שלום רעות: אממ, מועדים לשמחה נתיבה: חגים וזמנים לששון רעות: גמלך, אממ, אנחנו רעות ועינב נתיבה: מי אתן? רעות: רעות ועינב מפתח תקווה נתיבה: רגע צריך לדבר יותר ברור פה בתוכנית שלנו עינב: רעות ועינב מפתח תקווה נתיבה: אהה, שלום עינב: מנשמע? רעות: אנחנו מעריצות שלך נתיבה: רקע רגע רעות ועינב מפתח תקווה, כן? רעות: רצינו להגיד לך שאנחנו מתנדבות נתיבה: כן? רעות: עינב תמשיכי:pחחחחח עינב: אממ אנחנו התנדבנו במלחמת לבנון, השניה כמובן נתיבה: כן? עינב: התנדבנו במחסנים שהם אורזים אוכל ודברים לחיילים נתיבה: כן? עינב: אממ וכל מיני דברים שחסרים להם מהגבול נתיבה: כן? עינב: בשעות הפנאי אנחנו גם בכח לתת נתיבה: מה מה אתן בעצמכן? תלמידות? רעות ועינב: כן נתיבה: בתיכון? עינב: כן נתיבה: באיזה כיתה? עינב: ט' נתיבה: בט' ? עינב: כן נתיבה: אז בט' אתן התנדבתם? עינב: אני חושבת שזה ממש חשוב לתרום כמה שיותר נתיבה: אבל אתן מפתח תקווה, אז איך הגעתם לגליל? עינב: אה לא, זה לא בגליל אנחנו פשוט מתנדבות מפתח תקווה אז לגליל נתיבה: כן רעות: כן, ואנחנו עוזרות להם מאוד.. נתיבה: כן, יוצא מן הכלל עינב: כן, זה נורא חשוב ואני קוראת לכל המאזינים נתיבה: שיתנדבו גם כן עינב: כן כי זה נורא חשוב לעזור לאנשים שמגינים עליו ומסכנים ת'חיים שלהם נתיבה: נכון וכל הכבוד לכן שאתם עושות את זה רעות ועינב: תודה עינב: אנחנו ממש אוהבות את הזה שלכם את התוכנית נתיבה: כן? רעות ועינב: כן רעות: זה נורא מרגש נתיבה: אם אתן בכיתה ט', איך אתם מקשיבות בשעות כאלו? רעות: עכשיו חול המועד אפשר להקשיב חחחחחחחח:p נתיבה: טוב בסדר אני שמחה מאוד רעות: רצינו למסור ד"ש עינב: רצינו למסור ד"ש אפשר? נתיבה: ד"ש למי? רעות: לפורום אגם רודברג בתפוז אנשים [צוחקת] נתיבה: אנחנו לא הבנו תגידי עוד פעם אבל תגידי יותר ברור עינב: לפורום אגם נתיבה: אע? עינב: לפורום אגם, למיכל לחלי לעינת ליקיר לפאני לאביחי להדס נתיבה: טוב עינב: לכולם ואנחנו אוהבים אתכם ותודה לך קלוד רעיה לריסה נתיבה תודה רבה על מה שאתן נותנות לנו רעות: אנחנו מאוד אוהבות אותכם עינב: את ההזדמנות להקשיב אנחנו ממש אוהבות אותכם ומעריכות אותכם והלוואי שתמשיכו לעשות חיוך לאנשים ככה רעות: ומעשים טובים זה מאוד טוב נתיבה: נורא תודה רבה אני נוקר מתרגשת אני מוכרחה להגיד רעות: אני מזילה דמעה נתיבה: באמת תודה רבה עינב ורעות: ווקשע רעות: ביי ויומטוב נתיבה: ביי רעות: לילה טוב שמחה שנהנתם, צחקתם, התרגשתם והזלתם דמעה:)

einatit4

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהפורום../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מאשה

New member
חזרתי מהקניון../images/Emo13.gif

וואי אתם לא יכולים לקלוט איזה יפה נועה אחות של שיר
אוח..ושיר
שלא נדבר עליה..וטליה אחותה הקטנה
אני אומרת לכם משפחה מושלמת ביותר
וואי הלוואי והיה לי לפחות שליש משיר
בקיצור..נפגשנו,התחבקנו איזה
והלכנו להיסתובב בקניון כמו איזה שרלילות[שיר..הייתי חייבת
] וגם טליה ונועה באו איתנו
בקיצור נועה חשבה כל הזמן רק על אוכל
ואז סתם נכנסו לחנות 'אפריל' שיש שם בשמים וזה..אז אני הרחתי בשמים של בריטני ועוד כמה..ואני חייבת לציין שטעם של שיר הוא זוועה
היא נתנה לי להריח בושם אחד והכניסה לי אותו לפה בטעות
קולה כבוד לה
אז היה לי טעם מגעיל כמובן
והיא שמה קצת מהבושם על נועה,ואז היה לה ריח של שתן
וצעקתי את זה בחנות ואז גירשו אותנו
ואז נכנסנו למגה
לנשנש זיתים
נועה הייתה רעבה שוב..אז היא באה איתה לנשנש
וואי לקחתי מלפפון חמוץ ענק לטעום וזה כל כך מגעיל היה
חח ואז התחשק לי שוקו(חחחחחחחחח שיר
) אז לקחתי שוקו בבקבוקון קטן
חח ואז בדרך לקופה הפקק פשוט החליק לי איכשהו..אז השוקו נשפך על הריצפה
אז לקחתי בשקית
טוב ואז יצאנו וניכנסנו לחנות חיות.. אז שיר היפיופה ראתה צ'ינצ'ילה והיא חשבה שזה ארנב
חח היא אפילו לא יודעת מה זה צ'ינצ'ילה
והיצטלמנו מלא עם שיר
ושאף אחד לא יעז לבקש תמונות
אם אתם רוצים..אני אקשקש על עצמי ואז אשלח
וככה בעצם הסתיים יום מושלם
שיר ונועה אני חולה עליכן

למעלה