שירשור ליום ראשון

מאשושששששששששששש../images/Emo99.gif

היה פשוט שולטטטטטטטטטט!!!!!
חזרתי כבר מהמסיבההה הרבה לפני הזמן
עוד מעט מגילה ממש לא נעימה
אני חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
הרגת אותי מ צחוקקקקקק... חחחח עם הדיסק של נינט

אהה חחחחחחחח../images/Emo6.gif

הבאתי למאשה להריח את הבושם דיור הכי מושלם בעולםם
והיא אמרה שיש לזה ריח של שתן
חחחחחחחחחחחח איזה מצחיק זה היה גאדדד
ואז המוכרת העיפה אותנו משם אז מאשה עושה לה: "אבל למה"? אז היא עושהה: "כי יש לזה ריח של שתן!"
חחחחח היה כזה מצחיקק

0o0NoA0o0

New member
עם הדיסק פשוט נקרעתי../images/Emo6.gif

אני שיר ומאשה נכנסות לחנות של הדיסקים, ואז מאשה אומרת למוכר: יש לך ת'דיסק של נינט? המוכר: כן מאשה: נכון שהוא זוועה? המוכר: כן.. ואז הלכנוXDDDD זה היה כל כך מצחיק
ומאשה.. היה ממש כיף.. אבל אני רוצה תמונות והמסן לא בדיוק עובדדד... בעצם.. הוא ממש לא עובד..

einatit4

New member
../images/Emo55.gifכנסו בבקשה../images/Emo9.gif

מה עובר על הפורום?
כפי ששמתם לב[
] יאיר לא פה
אז אולי נעשה מאמץ קטן ולא נפתח יותר מדיי שרשורים? אלו שפותחים בשביל לפרסם וכל זה.. [כאלו לא מהפורום, וגם כאלו כן] אז פשוט לא להגיב וזה ירד למטה
ואולי נפתח רק שרשור בוקר/ערב [עד כמה שזה נשמע מוזר
] ואם יש משהו ממש דחוף אז גם.. אבל באמת, הכל אפשר להכניס בשרשור בוקר.. אז בואו נעשה מאמץ

חלי 66

New member
../images/Emo45.gif

ולא להיות משועממים ולפתוח שירשור ליום למחרת שאותו היום עדיין לא ניגמר נחכו למחר בבוקר כדי לפתוח שירשור של יום ראשון למה מיום שבת שעוד יש שירשור ליום שבת אז כאילו 2 שירשורים באותו יום זה חבל וסתמי לדעתי וגם לא להגיב לכול המשועממים במגיעים מפורומים אחרים וממלאיםא ת הפורום בהודעות זבל בואו נעשה קצת סדר למעננו

חחח אמממממ../images/Emo204.gif

אני כבר איבדתי תקווה אם אתם שואלים אותי:]. זה אחלה לכל מי שעדיין נמצא פה הרבה ולא נוח לו
אבל אלה שבאים מבחוץ ופותחים הודעות...? והעידכונים שצרך בשבילם לפתוח הודעה..? וכל הזמן היא יורדת למטה בגלל השרשור בוקר.. צריך שיאיר ינעץץ... זה לא יעזור כל הדברים שנעשה לדעתי.. עזבו.. אנשים עובדים על זה.. יהיה טוב בקרוב בע"ה טפו טפו טפו..

einatit4

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifיש לי מאומץ חדשש../images/Emo187.gif

נא לא לגנוב

einatit4

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

למעלה