שירשור ליום רביעיי!!!

שירשור ליום רביעיי!!!../images/Emo13.gif

עוד אין שירשור
אוףף חזרתי הבייתה ב3 וקמתי לבצפרר
ויש לי אנגלית שעתיים ראשונות ולא עשיתי שיעוריםםםםםםם המורה רוצחת אותיייייייי יאאאייי מחר אילתתתת
יום טוב לכולםםם!!!

oorlyy1

New member
בוקר טוב לכםם../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תהני מחר באילת שירוששששש

יקיר15

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

כן אצלנו עדיין יש שמש
שיהיה לכולם המשך יום מקסיםם... ושירוש תהני באילת מאמי

בוקרר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo108.gif

נשארתי בבית
קצת חום אבל חפיף, שירווששש תההניייייי

יקיר15

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני בשוקקקקקקקק יאווווו אני לא מאמיןןןןן עכשיו זיוו התקשרה אליי ואמרהה לי שאנחנו הולכים בסוףף לשלגייהההההההה
יאווו איזההה כיףףף אני לא מאמיןןן בדקה ה-99
אמא של זיוו ראתה שהיא עצובה וכולה מבואסת מזה שלא הולכים אז היא הזמינה לנו כרטיסים דרך הכרטיס אשראי של חברה שלהההה
וואי איזהה כיףף אני כולי בהלםםם אין לנו זמןןןןןןןן א-י-מ-ל-ההההה

חזרתי מהבצפפר ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

כפרעלאמאא שלליייייי אייזה חמודה
היא התקשרה להגיד לייי את זהה ואני ממזה שמחתי כולי קפצתי
אייזהה אושרר איזה כייףףףףף אבא שלי בא לקחת אותי מהבצפפרררר ועכשיוו אנייי צריכה לעווףף להמשיך להתארגןןןן עוד מעטט הוווא בא לקחת אותי ואניי הולכת לקניוןן לפגוש את יקירר ומשם להצגה
יהיייייייייייייייייייייייי אני מאושרתתת!!

וווווואייייייי../images/Emo108.gif

איזה ייופפפפפפפייייייייייי אני כלכלך שמחה בשבילכםםםםםם המוווונייםםםםםםם תההההנננננווווו

איזה כיף לכםםםםםםםםם../images/Emo99.gif

יואוו אני כל כך שמחה בשבילכםםםםם
אני מקווה שתיפגשו אותה ושהכל יהיה מדהים
מחכה למגילה כבר

צהריים טובים..=]../images/Emo41.gif

היה יום מזה כיףף..=] שעה ראשונה היה לשון לא הצגתי ולא הראתי לה בכלל יש שיעור עוד יום שישי אני וחברה שלי צריכות מחר לדבר איתה..חחח ואז היה מתמטיקה..הבנתי את מה שהיא הסבירה..יחסית זה קל..חחחח..ובגיאומטריה השתגעתי בשעה השנייה כמעט לא הבנתי שומדבר..אבל הסתדרתי בסוף..=]ישלי בזה שיעורים לצערי הרב..:/ ואז שעה שלישית כבר לא למדנו עשו לנו פעילות 3 שעות היה דבר כזה כייףףף...זה היה על סמים וזה..בקיצר בהתחלה חילקו אותנו לקבוצות..כאילו חצי חצי של הכיתה והייתי עם כל החברות..חחחחח...=]ואז בהתחלה היינו בכיתה סתם הייתה שיחה ובינתיים הקבוצה השנייה הייתה באוטובוס אלטרנטיב שזה אוטובוס אמיתי אמיתי אבל הוא מעוצב אחרת והוא מזה יפהה..ומגניב בתוכו ואז היינו בו אח"כ והם עשו שיחה והיה מזה כייפייי שמה ראינו סרט קצר ודיברנו על זה והיה מזה נעים שמה..חחח..ושעליתי הנהג בטעות נתן לי כזה מכה קטנה ממש בקושי פגע בי והוא כזה אויי סליחה סליחה אני מצטער ואני כזה לא בסדר...חחח..הוא היה נהג בין החמודים שיש...חחחח ואז היינו שוב בשיחה באשכול והיה מזה סבבה דווקא נהנתי יותר נחמד מללמוד..=] בסוף בעבודה התחלקנו אחרת...אני וידיד שלי שגר פה ביחד וקרן ותמר יחד כי קרן רצתה 3 ואני לא מסתדרת שזה שלושתנו יחד לא הולך...אז אמרתי לה ככה בזוגות נעשה יהיה בסדר..לא צריך שנסתבך והיא אמרה בסדר...אבל אני יודעת שהיא אח"כ תתקשר ותגיד שתמר לא נפגשה איתה והם לא עשו...לא בעיה שלי היא החליטה ככה...שתדע שזה לא הולך איתה אפעם.. והיה יום נחמד ביותר..=] זיווש שמחה בשבילך אהובתי תהני מלאא ונדבר נשמתייי אוהבתותך המוןןן חיימשליי יקיר שמחה בשבילך גם..תהנו! הילוש דבריתי מאמי.. אוהבת אותכם!=] -שירק'י-

חחח שמחה שנהנת מותק!!

בהצלחה בשיעורים :) ואת לא צריכה להתבייש להציג
חחח אין ממה להתבייש.. חפיף.. :p

היללי 2

New member
צהרריםם../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

מחר מבחן עננקק במתמטיקקה
אין לי עצביםם אבל למזליי אני בערך יודעת תחומר טווב
קיבלתי במדעים 90
חחח סתם חירבשתי שם.. המורה למדעים היתעצבנה עלינו והיא מדברת מהאף חח וכולם שיגעו אותה אז היא שיחררה 10 דקות לפני הזמן ואמרה שהיא כבר עייפה ממנו
היה מבחן היום והלך ליי ממש טווב
עפתי תכף לשיר שלנו ואז להיתכונן למתמטיקקהה יומטווב
שירווש דבריתיי...

למעלה