שירשור ליום רביעיי!!!

צהריייםםם../images/Emo110.gif

גרר אני שונאת את יום רביעי.. יש לנו ביולוגיה [שלא יודעת למה אבל השנה זה פשוט מרדים אותי
] ספרות.. שעתיים מתמטיקה.. שעתיים אנגלית.. ואז שעתיים [או שלוש..] כימיה.. זה היום הכי משעמםם בעוווווולם ויש לנו פול חומר למבחן במתמטיקה ביום שננני. ומחר במורשתתת. גררררררררררר חח היום ראינו שלט כאלה כמו של הדירות ששמים כזה למטה טלפונים שאפשר לתלוש.. אז כזה רק "רוצה להיות חבר של נאור?"
יומטטווב

צהריים מהההההרר../images/Emo204.gif

בקיצור היה אחלה היום ואיחרתי כי אני חלשה נוראא כבר כמה ימים.. החלטתי לישון עוד איזה שעה שעה וחצי.. וראו שיפור בריכוז שלי היוםם..אתמולזה היה נוראי.. אממממ מחר מבחן במתמטיקה... ולא התחלתי ללמוד
וכולם כבר חרשווו:p אז נראלי שאני אעוף:). אע והמורה המחנכתתת.. היא ראתה אותי הרי אחרי שהיא אמרה לי שרזיתי וכל זהה:p אז היום היא אמרה : "הדס מרקוביץ" ואני : "נוכחת" והיא : "את בסדר:)?" ואני : "ב"ה:)" חחח:p. יאללה ביווושש:].

ערב סבבה!!=]../images/Emo41.gif

חזרתי מידיד שלי..היה סבבה..ניסינו לעשות משו מזה יפה ומגניב ובסוף זה לא עבד לנו..מזה התבאסנו...:/אז לקחנו ת'רעיון הראשון הכי קל ופשוט יאללה לא אכפת לי מזה בכלל ישלי מבחנים ועוד מלא עבודות לעשות לא אכפת ליי...שתלך המורה גמכן הדפוקה הזאתי..:/עדיף 85 בהגשה בזמן מאשר 75 בגלל פחות 10 נק' שלא הגשתי בזמן..:/אז לא אכפת לי..אני כבר יודעת מה לעשות בשיעור שלה..חחחח..אני גם ישתתף ויעבוד טוב אצלה ויש גם מבחנים ככה שהעבודה הזאתי לא כלכך משנה..חפיףף..אני כבר יודעת מה לעשות מחר! מזה נפגעתי מחברה שלי...עוד פעם היא מתחילה עם זה...שנה שעברה היה לי סיוט בשנה ועכשיו שוב היא מתחילה וזה הורס לי הכול..זה מזה מעליב מה שהיא עושה ליי...אני יראה מחר אם זה ימשיך..זה פוגע מאוד..אבל גם לדבר איתה לא עוזר היא בקושי מקשיבה..אני יחזיר לה אותו דבר... עפתי ללמוד למורשת עד רבע ל-8..=] הילושש אוהבתותך דבריתיי יפתייי תחברי למסן זיווש מתעלייך נשמה שליי שריתוש דבריתיי -שירק'י-

למעלה