שירשור ליום רביעי

שירשור ליום רביעי../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אף אחד לא פתח עודד?
קמתי לפני יותר ממחצי שעהה
בגלל הלחץ של המבחןןןןן
יאלה התחלתי לחרושש אנני עפה להמשיך לחרוש
איילהההההה
מזל טוב שלמותתתתתת
פטרי והדס
דברו איתי אוהבת אתכן מתוקות

אני עפה לבצפררררררררר../images/Emo10.gif

המבחןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אכלתי שוקולד עכשיו
בשביל להתרכז
לא האמנתי שאני יאכל שוקולד בחים שליי
... ועוד בגלל מבחןן
המצב קשהה

oorlyy1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשירוש בהצלחה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

מתרגשת מוות ../images/Emo14.gif

היום אני אראה את אגמוש
איזה כיף.... ויש לי עכשיו שיעור חופשי.... איזה יום שמח נכון?

צהההההההרייייים:]]

המבחחן קוודא היה פ'סדר לאא הרגשתי שלא למדתי מפסיק[האממ האממ בכלל לא למדתי..
]אבל הרגשתי שאני יותר ת'חומר וזרמתיי האלה והמורה אמרה לי ששזה טובב היא עושה לי כזה :"כלל הכבווד
" חחח..
איזה שמחה אני על זה.. מיכללי מקווה שהללך לך פ'סדר למרות שחשבתת שאת "לא יודעת כלום" הייוום אני רוואה את שירר!!!!!!!!!!!!!!![
:-:)] אממ..שייר דברי'יתיי
מיכללי גמאתת.
את יודעת בקשר למה..בקשר למה שאמרתי לך שנכסנתיי אלייך בביולוגיה..
אווהבתת'וותך
איילה מזלל טוב אהוובתתיי ברכה אחר כך נראלי בבלילע כי עיכשיו אין לי ממש זמן לחשווב על ברכה ובערב אני לא יהיה בבית
יאללה עפתיי בננתייםם אווהבתת מלאן!
+
+
פטטטרייייי

צהריייםםםםםם../images/Emo10.gif

מבחן מפגרררררררררררררררררר
אני יורדת הקבצהה בטוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה חרשתי ולא ידעתיי כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
כמה בכיתיייייייייייייייייי
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
היא אמרהה: "מי שמקבל מתחת ל75 יורד הקבצהה"
אתם קולטים??????????? אני יהיה בא' רגילההה לא מצטטייניםםםםםםםםםםםםםםם

שייר יפה שלי אל תאדגיי יהיה טובבבבב

הכלל יסדרר בסווף.. את לא תרדיי!!! המורות אומרת את זה סצם בשביל להלחייץץ! יהיה טווווווב תני
הכלל לטובה *אני רוצה מסןן דחווף
*

צהריים!!../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום..עבר ונגמר וטוב שכך..הייתיי מאודד עייפהה!!:/ יש מלאא שיעורים..תכף אני יתחיל ויסיים את השטויות האלה פשוט פוצצו אותנננווו כאילו שאין חיים..:/ זיווש חיימשליי מתעלייך דבריתיי אהובתיי אוהבתותך מלאא את לאדעת כמה יפתיי!!=] שירוש לונורא יפשייליי זה יסתדר אוהבת אותך! איילושלוש מלאא מלאא מזל"ט יפשייליי אוהבתותך מהממת אח"כ ברכה תכף..=] המשך יום מקסימוששש!! -שירק'י-

תודה..מתעלייךך..ונזכרתי ש...../images/Emo41.gif

בשיעור מורשת משו דיברנו על הרצל והיינו שנה שעברה במוזיאון הרצל והיה שמה מזה צחוקים..וזה ממש ממש יפההה שתדעו לככםם!!חחחחחח... ונכנסנו לחדר כזה שישבנו והיינו כאילו בקונרגס של באזל שמה והיה כמה בובות כאלה עכשיו אתם קולטים ילד אחד ישב ליד בובה אז הוא עושה לבובה האא גבר מקורה..פתאום זה התחיל והבובות התחילו לעשות ההוווווו ההווווווו יאללהה הרצל וכולנו מתפוצצייםםם מצחוקקק..חחחחח..והילד ההוא אז הבובות האלה צועקות חזק אז הוא עושה לו נוו שתוקק כבר אתה מפריע ואנחנו מזה צחקנוו מלאא מהםם..חחחחח..אז במורשת היא הזכירה את המוזיאון אז כולם נזכרו דווקא בקטע שהבובות צעקו ההווו הההאאא..חחחחחחחחח..זה היה מצחיקק!!

אהההההה ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

גמאנחנווו היינוו שםםם בהרר הרצלללללל חחחחחחחחח גמאנחנו נקרענו מהבבובותת זה מזה מלחייץ
כפרעלייך

כה..חחח..ואחת מטומטמת סתו התחילה../images/Emo41.gif

לדבר איתם היא הילדה הכי דפוקה בעולםם..היום היא התחילה לעשות שה שה שה שקט בבקשה..או התחילה לשיר שיר על הכיתה כמו דפוקהההה..והיא עלתה על השולחן כזה כי המורה יצאה דקה היא עלתה על שולחן של אחת קרין וקרין הוזיזה את השולחן והיא נפלה וזה היה מזה מצחיק כולם צחקקוו עלייה היא הילדה הכי דפוקה וגם היא מגעילהה..באמצע השיעור המורה יצאה היא התחילה להראות את האוכל שישלה בפה וכולם נגעלו ממנהה..היא ילדה דפוקה..ובובות האלה היא התחילה לדבר איתם היא כלכך מפגררתת!!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהולה הולה../images/Emo3.gif

היה לי היום בבצפר ככה ככה... מחר יש טקס לרבין וצריך חולצות לבנות אבל בגלל שקר אז כאילו צריך טרנינגים לבנים[של בית ספר..] ויש לי רק אחד והוא דיי מלוכלך כי הייתי איתו בפיסול ונשפך עלייו מים עם גואש שחור בלמטה שלו.. טוב אבל לא נורא אני בכל זאת אלך איתו
אמאל'ה
היום הברזתי מכישורי חיים וישבתי על איזה ספסל בבית ספר ונרדמתי
וחלמתי שאגם באה לבקר בבית ספר שלנו והיא מסתובבת עם המורה לקולנוע [שנה שעברה אמרו שאגם תבוא להרצות לי"בניקים אצלנו בבצפר כי המורה שאצלנו היה גם המורה שלה אבל לא יודעת אם זה נכון] ואז התעוררתי כי מישהו בא לשאול אותי אם עפתי מהשיעור
חחחחח זהווו. אני אולי נוסעת לעפולה בערב
להת'

יעל 13

New member
צהריים...

המצב רוח השתפר בהרבה
מחר אני נוסעת עם ידיד שלי ושתי חברות לירושלים עד שבת
נעשה טיולון

למעלה