שירשור ליום רביעי

יעלוששש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

כפרעלייךךךך שמחהההה שהשתפר לך המצברוח
דבריייי אייתייייייייי
וותהניי מלאןןןןןןןןןןןןן אוהבתותךךךך

Reut Arbiv

New member
חברים שלי../images/Emo24.gif

אני כאן שלא תחשבו שנעלמתי אני כל יום נכנסת וקוראת אבל לא תמיד יוצא לי להגיב
אז רק שתדעו שאני מתגעגעת אליכם בלי סוף
ואוהבת אותכםםםם תמיד תמיד הדס,איילה,חלי,יקיר,אביחי,מיכל,זיו רעות וכולם אין עליכם אתם נאמבר ONE לוב יו

ערב!!

היה לי היום יום דיי מטורףף קיבלתי נכשל במבחן באנגלית
ולכן שלחו אותי להקבצה ב, כי זה היה מבחן מיון.. אח"כ המורה העבירה אותי להקבצה א כי היה לי שנה שעברה מאה בתעודה ואני ידעתי את החומר שלימדו.. מקווה שהכל יסתדר סופשבוע נעים לכולם

היללי 2

New member
ערב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

היה לנו היוםם טיוווללל
היה הכי כיף בעולם וכזה מצחיקק חחח אין לי כח לספר הכל.. חחח רק אני יספר כמה.. כל המסלול היה חבלים וסולמות כזה מפחיד ואז היה קטע שצרחתי לחברה שלי מההר למעלה שהיא תצריכה לעשןת את זה עם הבטן.. כיאלו לכיוון הבטן ושזה יותר טוב.. חחח כל הטיול כל שניה אמרו לי כזה... "רגע הילה אז כאן צריך על הבטן או שלא.."?
חחח זה נישמע מטומטם אבל זה מצחיק.. חחח והיה קטע שבהתחלה המורה החזיקה בי
חחח קיצר אני עושה לה.."המורה אני מסתדרת..." אז היא כזה חחחחח.."אני לא היסתדרתי אז היתי צריכה עזרה ראיתי שאת מסתדרת.." חחח וניקרעתייי...
והלכנו בטעות בשדה מוקשים
עד שחברה שלי קלטה את השלט כזה על הריצפה כי הוא נפל מהסופןת גשמים וכולם ניבהלו וברחוו.. חחח צילמתי תמונות מהממות של נוף כזה.. אני יעביר מחר למחשב...
שירוש מאמי יהיה פסדר בטוח הצלחת במבחן תסמכי עלליי
מאאווה

ערבב../images/Emo110.gif

היה מבחן באנגלית פסדר.. יותר טוב ממה שחשבתי בכל אופן.. פשוט היה ארוך ברמות קשות ביותר.. ממש אבל.. איבדתי את החמסה של הפלא שלי
אני כזאת כשרונית שזה לא יאומן:/ ביוםר אשון קניתייי אותה.. אחרי שבועייייםם של חיפושים.. אוווווח איזה מזל מעפפן.. וגם לפני שבוע איבדתי תצמיד האדוום [אבל יש לי חדש..]
ועכשיו סתם מעצבניםםם אותי:p אוףףףףףףףףףףףףףף אני צריכה לסיים לארגן תתיק לסמינר.. מזה אינלי עצבים.. ערב טוב..

היללי 2

New member
מיכלוושש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

דונט וווארי נשמהה!! הכל יהיה טווב
ובטוח הצלחת אינמצב שלאא ווומממ..תחפשי היטב את החמסהה.. את תמצאיי.. מאאוה

תודהההההההה../images/Emo110.gif

חחחחחחחחח כפרעלייךך הילווש.. הממממ שמתי לב שהיא נפלה כשהיינו במעלית אצל אבאאא:p ואח"כ יותר מאוחר שירדתי לחפש לא מצאתי לא באוטווו ולא בחניייה:p אני צריכה לחפש אחת חדשה:( חח עד שאני אמצאא
תודההה

צהריים טוביםם...../images/Emo41.gif

מחר יש אזכרה לסבא שלי של חודש..=[לא בטוח בסוף שאני הולכת..בהתחלה אמרתי שאני אבוא ואז אחותי אמרה שהיא לא באה ואני לא ממש מחוברת לשאר שמה חוץ מבנדוד שלי שהוא יבוא ורק יתפלל בטוח ככה שלא יהיה מה לעשות והדודות שמה גם ישלי סיוט מאחת מהן..ולאדעת בסוף אם אני אלך כי הם גם יוצאים מוקדם קצת ואני מסיימת ב-3..:/ואמא שלי אמרה שלא כזה חובה לנו לבוא לדעתה למרות שצריך ת'כבוד אבל היינו כבר בלוויה והכול ומחר הם רק מתפללים ואוכלים ורק הגברים מתפללים ואמא שלי אמרה שלא נעשה שמה כלום..וישלי מלא שיעורים ועוד במתמטיקה להגשה..ועוד 3 מבחנים השבוע ואני צריכה להתחיל לסכם..ועוד עבודה במיומנויות...ככה שנראלי אני לא אלך..:/אבל לחצי שנה כמובן אני אלך ולשנה ברורררר!!פשוט מחר זה לא יוצא לי לצערי למרות שמאוד רציתי וגם אחותי לא באה ככה שאני לא נראלי שיהיה לי עם מי לדבר בכלל..:/אז לונורא כי בעיקרון נתתי את הכבוד של הלוויה..של ניחום אבלים בערך כי לא היה שיבעה..לא שמחית וחגגתי בחודש הזה לא הלכתי לימי הולדת של חברות וכאלה..ככה שבסדר אז לא נראלי שאני אלך למרות שרציתי..:/לונורא! ישלי כלכך מיליוני דברים לעשות שאני לאדעת מאיפה להתחיל..:/מחר אני חייבת להתחיל..=[=[ישלי כלכך המוןן אם לא היה לי גם כלום הייתי הולכת..:/ באתי להדליק את הדוד מקודם וזה הקפיץ את הכול ונכבה הכול:O:O זיווש חיימשליי לא התקשרת..=[תתקשרי מחר נשמתיי אוהבתותך מלאא יפתיי ואני צ'כה לדבר איתך ולהראות לך משו יפשייליי אוהבתותך מלאא את לאדעת כמה נשמתיי!!=] מיקמיק תהני אני יתגעגע..=[ שירוש אוהבתותך יהיה בסדר..=] איילושלוש דבריתיי מאמיי...שוב מלא מזל"ט!! אוהבת אותכם!! -שירק'י-

למעלה