שירשור ליום שבת

שירשור ליום שבת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

דיברתי עם ספיר בטלפון עכשיוו שעה ו11 דקות ו38 שניותת
אמאאאאאאאאא
שבת שלום לכולם
אני עפה לישון מחרר אני עושה חרישות למתמטיקה

מאשה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

einatit4

New member
../images/Emo187.gifבוקר טוב בוקר אור../images/Emo42.gifהלוואי

שירד גשם

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif../images/Emo186.gifגם אצלנו עכשיווו

אני מתה מקור
אבל שלא יפסיק
אני אוהבת גשם

בוקר..!=]../images/Emo41.gif

מהבוקר יש פה גששםםם חזקקק ומלאאאאא רעמיייםםםם...לא ממש קריר כי הכול סגור אבל אם אני נוגעת בחלון הוא קפואאא...קמתי לעשות פיפי בבוקר פתאום התחיל מזה גשם סיימתי וטסתי להתכסות שוב...חחחחח וגם אם מפסיק הגשם יש רעמיייםם חזקקיייםםםם ואחרי כמה זמן הוא ממשיך...והשארתי חלון פתוח עד שהתחיל גשם ורעמייםם...חחחחחח... אני עפה לסכם וללמוד למבחן במדעים! זיווש חיימשליי מתעלייךך נשמתיי דבריתייי אהובתיייי מוואההההה נשמה שלייי...=] המשך יום מקסים לכולם!=]יאאייי שבת יוצאת מוקדם איזה כיף אני הכי אוהבת ששבת מוקדם יוצאת..=] -שירק'י-

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחח יווו הזכרת ליי!!

תודההה!! גם לי יש מבחן במדעים, מחר..
בהצלחה!!!!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהמממ בנושא אסטרונומיה../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

חחחחח ועל אפקט החממה והחור באוזון ו..הממ מה זה כוכב לכת מה זה כוכב שבת וכל הדברים האלו

אוי למדתי עלזה..שעמום..:/לי יש../images/Emo41.gif

על דברים קצת קלים יותר..=] מבנה התא..תא צמחי..סימני החיים..מיקרוסקופ..ארגון מערכת החיים..העברות דרך קרום התא..לא שנראלי שהבנת משו אבל לאמשנה..חח..וזהו אני פשוט מסכמת וקוראת אתזה ואז לומדת בע"פ..לא נשאר לי עוד הרבה לסכם..יאאיייי...תסכמי גם..זה טוב! את צריכה לראות איך אני משקיעה בסיכום מי ישמע לכמה זמן אני ישתמש בזה..חחחחח...אבל אני עושה כותרות וזה וצובעת וזה כאילו מזה..חחחח..אבל זה עוזר לסכם..למדתי מחברה שלי בז' איזה טוב זה..=] בהצלחוששש אם את צ'כה משו תחברי למסן! -שירק'י-

חחחחחחחח בהצלחה שתיככן../images/Emo110.gif

חחחחחחח הסיכום הכי חשוב הוא הכי עוזר:p למרות שאני עושה לעיתים רחוקוות
ושיר החומר שכתבת לא כ"כ קשה:]] אם את צכה עזרה תגידי
[בתקווה שאני זוכרת משהו משנה שעברה:p]

למעלה