שירשור ליום שבת

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמשעמם...

וואי אני שונאת ימי שבת כלכך כלכך משעמם כבר הייתי מעדיפה ללמוד במקום השעמום הזה

נממאסס לי לרואת מספרים../images/Emo178.gif../images/Emo20.gif

מהבוקר אני חורשת למתמטיקהה ולהוכחות בעעעעעעעעעע אני הולכת לחלום בלילה על מספריםם נשבעת לכם!! ממזההה הקוור הזהה אלוהיםם קפוא פה רצח (אני לא בבאר שבע) אני באדורה זה איזה יישוב ליד קרית גת קיצר קפוא פה רצחח זה על הר!! כל היוום ירד גשם ואתמול אםפפילו טיפונת ברד שונאת חוררררררף :(:(:( שבועע טווובב לכולםםםםםםםםםם

שבוע טוב חיימשלי דבריתי..והממ../images/Emo41.gif

מחר אני יתקשר אלייך אולי בדרך חזרה יפשייליי התגעגעתי אלייך..=[ מקווה שמצליח לך ושהבנת חיימשלייי...מתעלייך יפתיי ודבריתייי נשמתייי!!

0o0NoA0o0

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אני גם חורשת מהבוקר!!!!!!!!!!!!! ואני לא דועת כלוםם בכיתיי עכשיו שעההההההההה
אממ בהצלחהה זיוו אני יוצאת לבר מצווה ביושש לכולם

ואיי, אני כ"כ מבינה אותך:p../images/Emo205.gif

אבל אני לא שונאת חורף:| אני מתה על החורף
וד"א: אני אהיה משצית:)

ערב../images/Emo110.gif

איי דונט לייק חורף
שונאת שונאת:( אני כבר מקוררת רצח מהיוםםם
כמה טישוווו כבר חיסלתייי... ויש לי טיפה חום.. זה אחד הדברים שאני שונאתת.. וקר קפוא בחווץ. בחמישי שישי שבת יש לי סמינרר.. בחמישי מאחרי הבצפרר.. זה אומר שחמישי כשאני חוזרת ב5 אני ישר מתחילההה לארגן תיק לסמינרר! וכל יום אני אצטרך לעשווות תשיעורים של אותו יום כדי שלא יהיה לי לסופ"ש
כי אינלי זמן שמה:( ואני רגילה לגרור הכל לדקה ה90
יומטוב לכם ושבוע טובב

ערב טופ!=]../images/Emo41.gif

סיימתי ללמוד וגם ירדתי וחברה שלי בחנה אותי והיא אמרה שלדעתה אני יודעת טוב מאוד..:]] ועכשיו קראתי עוד פעם זהו מספיק נראלי שאני מוכנה..נקווה ב"ה ב"ה שאני אצליח! החלטתי ללכת עם חברות לתגבור פיזיקה לנסות איך זה..אולי זה יעזור לי..=] ומחר עד 2 וחצי..:/ושעתיים מתמטיקה על הבוקר אני ישתגעעעע..:/ ועוד ספורט ואח"כ מבחן..יאאללהההה...ופיזיקה שעה שביעית איזה יום..בעעעע זיווש חיימשליי דבריתי מאמיי מתעלייך יפתייי הילושש דבריתי מאמיי ישלי בשורה טובה! אוהבת אותכם..=] שבוע טוב לכולם!ובהצלחה לכל הנבחנים והחולים החלמה מהירה! -שירק'י-

hila846

New member
שבוע טובבב../images/Emo80.gif

השבת עברה אחלה::) היו גשמים מטורפיםםם
ממחר מבחן באזרחותת בהצלחה לכל הנבחניםם(שיר,שירקי,זזיוו..)
רפואה שלמה לחוליםם (מיכל..)
ולכל המדוכאים\ווטאבר
תרגישו טובב:) ערב טובבב

היללי 2

New member
שבוע טוובב../images/Emo23.gif

היתי בקריתת גת בשבת בר מצווהה יאוו היה כזה כיףףףףףף כמה אכללתיי
יאלוו איזה צחוק היהה זיווו יכלנו להיפגשששש איזה בעסהה פגשתיי את נינטטט ואת יודה לא
חח אני מתה מעיפותת איזה קור היה שםםםם מחר מבחן בתושב"ע ולא התחלתי ללמווד והמחשברת בכיתה אינלי מושג מה לעשותתתתתת
חח מחר הבר מצווה יהיה שולטטטט
יאאלה שבוע טוב עפתי להיתקלח

למעלה