שירשור ליום שישי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהדס, פרפריקו מוסר לך שהוא עצ

עצוב
לא רוצה להתערב ביחסים ביניכם אבל זה מה שהוא מוסר..

אחה"צ../images/Emo41.gif

עשיתי את כל השיעורים נשאר לי רק מתמטיקה ולסכם למבחנים אבל אינלי כוח היום אני כבר עייפה...:/:/ וכל שניה ההורים שלי מעצבנים כל אחד מבקש ממני משהו..אמא שלי לסדר ת'חדר ולהוריד זבל אבא שלי לעזור לו להוריד דברים לאוטו כי הוא אצל סבתא שלי שבת אחרונה שמה...נמאס לייי...סידרתי ת'חדר באתי להוריד זבל פתאום אבא שלי רוצה עזרה..אמרתי לו לא רוצה תבקשו ממנה(אחותי)אני עשיתי הכול פה עכשיו...אז הוא ירד לבד ונסע כבר..:/לא אכפת ליי...כמה אפשר מבנדאם אחד שיבקשו גם מאחותי מה היא עושה יושבת קוראת עיתון ונראה שהיא לומדת..שתעזור גם היא..לא עשתה כלום והיא מהבוקר בבית!!ואני רק באתי התחלתי לסדר...:/מ'אכפת ליי אבא שלי גמככה עד מחר שוכח הוא לא מאלה שעומדים על דברים..ואמא שלי בסדר...:/אני יגיד להם במוצ"ש שיפסיקו לבקש רק ממנייי!!!!יש פה עוד בבית לא רק אני קיימת פההה...:/ זיווש חיימשליי אוהבת אותך מלאאא יפתיי תהני אצל חברה שלך ודבריתיי מאמייי...=] הילושש מתעלייך תרגישי טוב נשמתיי!! שבת שלום לכולםםם!!=] אוהבתותכם..איזה כיף שבת מוקדם יוצאת 5 וחצי ככה יוצאת כבר..=] -שירק'י-

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo25.gifיהיה טוב../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

למעלה