חחח זה יפפהה חחח אם הוא יראה את זהה?? חחחחחחחחחחח קרוועה אחתת
ה היללי 2 New member 6/10/06 #48 חחח זה יפפהה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif חחח אם הוא יראה את זהה?? חחחחחחחחחחח קרוועה אחתת
ז זיווש מתה על אגמוש New member 6/10/06 #51 הוא לא ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif וגם אם כןן אני אגיד שלא אני כתבתי אלא חברה שלי אני תכננתי כבר הכל
הוא לא ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif וגם אם כןן אני אגיד שלא אני כתבתי אלא חברה שלי אני תכננתי כבר הכל
ז זיווש מתה על אגמוש New member 6/10/06 #53 תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif חלמתי על שלומי זה לא פעם ראשונה חלמתי שאנחנו מתנשקים והוא אומר לי "לאהבה אין גיל"
תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif חלמתי על שלומי זה לא פעם ראשונה חלמתי שאנחנו מתנשקים והוא אומר לי "לאהבה אין גיל"
ז זיווש מתה על אגמוש New member 6/10/06 #64 זה לא אני זה החלום ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif למרות שאני מתה שזה ייקרה יאללה שיבגוד באישתו החננה הזה
זה לא אני זה החלום ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif למרות שאני מתה שזה ייקרה יאללה שיבגוד באישתו החננה הזה
ה הדסי מתה על אגמי New member 6/10/06 #82 מוכשרת שליייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif אפילו מיכל לא עשתה את זה לאוהד .. *יש לי הרגשה שהיא הולכת להגיב לי על זה *
מוכשרת שליייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif אפילו מיכל לא עשתה את זה לאוהד .. *יש לי הרגשה שהיא הולכת להגיב לי על זה *
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/10/06 #114 יש לך הרגשה נכונה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif יש דברים שאת לא יודעת אגב.. "ושתקו בלי שמותתת מי שיודעע!"
יש לך הרגשה נכונה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif יש דברים שאת לא יודעת אגב.. "ושתקו בלי שמותתת מי שיודעע!"
ר רעות האכלנית New member 6/10/06 #105 יפהההההההה../images/Emo205.gif את מפנטזת עליו יותר מדי לא שזה לא טוב
ש שיר חולה על אגמי New member 6/10/06 #134 איזה מושלםםםםםםם../images/Emo99.gif חחח כמה את משקיעה עלייוו
ז זיווש מתה על אגמוש New member 6/10/06 #55 בוואווו לצ'אט ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif נתחרפן שם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/10/06 #60 יאללה אני באה../images/Emo110.gif אבל אנלא אעקוב אחריכן. חחחחחחחח אני אשתדל הממממממממממ אני אצטרך להיות מכפרה על אגם כי זה לא נותן להכנס עם הכינוי הזה
יאללה אני באה../images/Emo110.gif אבל אנלא אעקוב אחריכן. חחחחחחחח אני אשתדל הממממממממממ אני אצטרך להיות מכפרה על אגם כי זה לא נותן להכנס עם הכינוי הזה
ז זיווש מתה על אגמוש New member 6/10/06 #62 סבבה רק תבואו ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif אני מתחילה לדבר שם לעצמי
ש שיר חולה על אגמי New member 6/10/06 #65 לילהההההה../images/Emo29.gif אני מתה מעייפותתתתתתתתתתת!!! חזרתי הרגעע היינו מאה ילדים מאיזה 5-6 בתי ספרר!! היה שולטטטטטטט~!! אני מטה מעייפות עפתי לישון ומחר אני יעבור על הפורום לילה טוב לכולםם
לילהההההה../images/Emo29.gif אני מתה מעייפותתתתתתתתתתת!!! חזרתי הרגעע היינו מאה ילדים מאיזה 5-6 בתי ספרר!! היה שולטטטטטטט~!! אני מטה מעייפות עפתי לישון ומחר אני יעבור על הפורום לילה טוב לכולםם