שירשור ליום שישי

היללי 2

New member
בווקרר../images/Emo23.gif

יש לנו שבת לבנדוד שללי.. איזה כיףףף ואי אל תשאלו איזה חראות הערביייםםם
ישנתי מזה טוב ועכשיו ערבי צרח מתחת לחלון
:"אנטטיייזזכככעעעע" ואז הוא שוב צרח:"ספהה...מזנוןן...שטיח..עעננטייזככע" והיתעוררתי בגללו
כיאלו מי שרוצה למכור לו רהיטים חפצים וכל מיני.. והוא צרררחח עם הקול המסולסל שלו
חראאווותתת
יאלה יומטווב
ושבת שלוםםם

יעל 13

New member
בוקרר

אתמול בבוקר רציתי למות. בערב עשיתי בייביסיטר, היה הכי כיף בארץץץ! היום בערב באה אלינו המשפחה המורחבת. יום טוב.

בווקר/צהרררים טעות הגבתי בשרשור של

אתמול..
היה יום נחמד יחסייתת..
ישש עוד חצי..
יכוול להיות שבעררב יוצאים[האמממ האממ מיכלל..
] איזה מצחיק היה ביסודי שלי חברות שלי שבחונכות אז הןן באו יותר מוקדםם וזה איזה מצחיק היה..
יאללה אני עפה! אווהבתת אותכםם!!!!!
+
+
פטריייייייייי

שירוש 221

New member
צהריים../images/Emo73.gif

סיימתי בית ספר ב12 הלכתי לגינה עם חברות שלי ואז הצטרף עלינו מאור ילד מהכיתה כל הזמן מנסה להצחיק והולך לו
היה כיף דווקא קבענו כולם ללכת היום לקניון בטח לראות סרט
וואי כמה זמן לא ראיתי עם למשהו יש סרט טוב להציע שיכתוב

צהריים טובים..=]../images/Emo41.gif

היום לא ממש התחיל בטוב..:[ אמרתי לחברה שלי בואי נלך שכבת ח' ונחזור לשיעור..בקיצר עלינו כיז ה קרוב אלינו ח' הקיצר עלינו נכנסתי שניה לשירותים להסתכל במראה ויצאתי והייתי עם בקבוק מים והבנים שמה שיחקו בכדור "פיצוצים" מה שאומר כאילו שמי שמגיע הכדור אליו בועט פיצוץ אבל חזק חזק אז אני באתי וכזה חצי התנגשתי והסתבכתי עם ילד אחד אבל בסדר יצאתי מזה ואז באתי שמתי ת'בקבוק שהיה לי בפה ופתאום ילד אחד בעט פיצוץ בום עלייי על הבקבוק והבקבוק נכנס לי לבטן חזק ופגע לי בשפה וירד לי מלאא דדםםם ופתאום התקפלתי על הרצפה ולא יכולתי לזוזזז פשוט וחברה שלי עושה לי שיר בואי בואי לחדר מורים ולא יכולתי לזוז העדפתי לזוז משמה אז הלכתי לשירותים שזה שניה משמה והיו מלא בנות כאלה בחוץ מח' וכאילו איזה אדישות של אנשים לא יבואו ויעזרו ישאלו מקרה וזה..:/אז הלכתי כולי מקופלת לשירותים והתיישבתי בכניסה כזה וכולי בוכה מכאבים הרגשתי שאני מתה זה פגע לי בצלעות כזה ובריאות באמצע כזה וזה כלכך כאב והתחלתי למצוץ ת'דם שהיה לי בשפתיים ולא יכולתי לזוז וילדה אחת מטומטמת באה מה קרה??מה את בוכה?אז אני כזה אמרתי לה מה את רוצה ילד מטומטם מהשכבה שלך זרק לי כדור לפנים..אז היא עושה לי מי זה אני יפוצץ אותוו..ואז היא אמרה לי לקחת נייר לנגב ת'פה וקמתי כולי מקופלת לברז והלכתי לקחת נייר והילדה כבר הביאה לי אמרתי לה תודה ואז ניגבתי וזה ויצאתי וחזרתי שוב ושוב ירד לי מלא דם עד שזה הפסיק וכל דקה היא מביאה מישו המטומטמת הזאתיי כל דקה יאוו תראי מסכנה ואז בדיוק שבאתי לצאת פעם אחרונה היא באה היא ועוד 2 בנות ושלושתם עליי אז היא עושה הנה תראו אז יצאתי ואמרתי לה מקרה מזה הופעה פההה אז היא עושה לי כן מה קרה מטומטמת רציתי ללכת להרביץ לה מכותתת...מפגרת..:/ בסוף הסתדתרתי אח"כ היה גם צחוקים והיה סבבה של יום..=] יום ראשון מבחן במדעים..אבל קודם שיעורים..:/ המשך יום מקסים לכולם! זיווש חיימשליי אוהבתותך כפרעלייךך את הכול נשמה שלייי אני ידבר איתך כבר דיברנו בטלפון אבל אני ידבר איתך כבר מחר שוב ותתחברי משמה חיימשליי מתעלייך אהובתיי..=] הילושש דבריתיי מאמיי שבת שלום אוהבת אותכם! -שירק'י-

צהריים...

מיכל ויעל סליחה שיצאתי אותו יום.. אבל המסנ' כל הזמן עשה בעיות והתנתק לי וכבר התייאשתי.. אני ידבר איתכן כבר.. וזיו ראיתי שכתבת אבל בדיוק זה נתקע אז אני יגיד לך כבר במוצא"ש.. סורי..
בעע לא מרגישה כ"כ טוב.. :S שבת שלום לכולם

צהריייםם:)../images/Emo110.gif

הממ כמו ש*נראלי* אתם דעים.. חילקו אותנו בין 3 בתי ספר.. ואני לא הייתי איפה שרציתי להיות.. ודיברתי עם המדריכים וכל זה.. ולא הסתדר שאני אעבור.. אז אמרתי שלא נורא יש לי שבועיים לשכנע:p [מסתבר שלא בסוף..] קיצרררררר עשינו ארוחת בוקר החונכים והמדריכים שלנו.. [בבצפר שאני בו אז אבי וליאור הם הרכזים.] והיה פסדר:p לא אכלתי:p אח"כ הסבירו לנו מה עושים היום וכל זה.. חחח אנחנו חונכים עלק
מתנהגים יותר גרוע מהילדים הקטנים.. כל מקרה בהתחלה היתה פעילות קבוצתית:p ואני הייתי צריכה להסביר את אחד המשחקים והיה אחלה בחלה:p ואז התחלקנו לקבוצות.. והיו שם 18 ילדים [זה בינתיים] והיינו 4 חונכים בבצפר הספציפי הזה.. [אחד באילת.. היינו צריכים להיות 5] וכולם קבלו 4 חניכים.. רק אני ועוד אחד קיבלנו 5
שתי בנות ממש ממש חמודות ו3 בנים גם נורא חמודים
[בלאגניסטים לא נורמלים אבל ככה זה..:p..] [זה קבוצות קטנות..:)..] חח ואני חשבתי שאני בחיים לא אצליחחח להסתדר עם 4.. אז 5?! ומסתבר אגב שנתנו לנו בקייצת חניכים בעייתים כי סמכו עלינו שנסתדררר איתם:p [בקייצת הדרכנו בזוגות.. הייתי עם שחר] חח ונתנו לנו את הילדים הכייי בעייתים.. חחחחחחחח והיא אמרה שבאמת הצלחנו איתתתם
בכל מקרה בקבוצה היה המון בלאגן אבל הצלחתי להעביר וזה..:) והיה אחלה אחלה. טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה. אמרתי לליאור ולאבי שאנלא צה שישנוווו לי תקבוצה [כי אמרו שיהיו שינויים כנראה] חחח אז היא אמרה שהיא שמחה שירדתי מהבצפר השננני שרציתי בהתחלה
[אני לא.. חח אמרתי לה
] חחחחחחח והיא אמרה "בקיצור את כבר מאוהבת" חחחחחחחחחחח [בחניכים רילקס..:)..] אני מקווה שלא ישתנה טפו טפו טפו.. בקיצור היה אחלה בחלה.. טפו טפו טפו
והיה מצחיק וסבבה... חח עכשיו כל אחד די מרוצה מאיפה שקבעו שהוא יהיה.. אני חושבת.. ממה שידוע לי
למרות שאני דעת שאני אשמח אם אני אעבור לבצפר ההוא:p אבל סבבה לי איפה שאני
טפו טפו טפו.. וזיייהו.. שבת שלום

למעלה