שירשור לילה/בוקר/צהרים/ערב אני לא מאמין שעדין לא פתחו
ה הדסי מתה על אגמי New member 8/8/06 #6 חחח כןןןן../images/Emo204.gif בגלל זה כתבתי היי מזל:"ט לךךך ווואי איך אני זוכרת שהתלהבתי שפתחתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום אמ"ל
חחח כןןןן../images/Emo204.gif בגלל זה כתבתי היי מזל:"ט לךךך ווואי איך אני זוכרת שהתלהבתי שפתחתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום אמ"ל
י י ח ד New member 8/8/06 #8 ללא נושא לא כזה מתלהב כמו שאני לא מאמין שעדין לא פתחו אני כבר הרבה זמן מנסה ליפתוח ובדיוק מתי שאני ניכנס אני רואה שדקה לפני פתחו
ללא נושא לא כזה מתלהב כמו שאני לא מאמין שעדין לא פתחו אני כבר הרבה זמן מנסה ליפתוח ובדיוק מתי שאני ניכנס אני רואה שדקה לפני פתחו
י י ח ד New member 8/8/06 #11 ללא נושא איזה לילה מבאס הולך להיות לי ישנתי צהרים מרוב החום מ3 עד 9 בערב
ה הדסי מתה על אגמי New member 8/8/06 #14 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif איך אני שונאת שזה קורההההההההההההההה לונוראא..תישן מחר בבוקר
H hila846 New member 8/8/06 #9 לילה טווב../images/Emo29.gif../images/Emo80.gif מחר יש לחברה שלי בת מצווה (כאיללו היא יותר קטנה ממני ) ינון מזל-טובב שמחה בשבילך.. שירווש מאמי אני אכתוב לך מחר ברכה
לילה טווב../images/Emo29.gif../images/Emo80.gif מחר יש לחברה שלי בת מצווה (כאיללו היא יותר קטנה ממני ) ינון מזל-טובב שמחה בשבילך.. שירווש מאמי אני אכתוב לך מחר ברכה
ה היללי 2 New member 8/8/06 #12 לילה טוב../images/Emo23.gif הייתי היום בקולנוע ראיתי איזה מין הורים היה מצחייקקק לילה טוב לכולם
י י ח ד New member 8/8/06 #17 איזה כיף לכל מי שיושן ישנתי צהרים מ3 עד 9 מרוב החום ועכשיו אני לא נירדם ואני מת משיעמום