פסקאות לבקשת מיכלי..:]]../images/Emo41.gif
אתמול חזרתי מהרופאה בשלום..היא עשתה לי צילומים ובדקה והיא רופאה מזה חמודה אני אוהבת רק אותה ורק אצלה הסכמתי שהיא תעשה לי טיפול היא עושה לי שבאתי "הוו כמה זמן לא ראיתי אותך"ויש לה מבטא צרפתי יפה כזה אז זה נשמע מה זה חמודד..חחחחחח..היא עושה לי לפתוח פה טיפה..היא ממש חמודה היא אמרה שהיא רואה משהו בצילום והיא לא רואה במציאות..אז אני יחזור עוד כמה חודשים אלייה.. ואז חזרתי הביתה באתי למחשב בום טלפון מי זאת חברה שלי שאני יורדת איתה כפרעליה דבי היא עושה לי שיר את יכולה לרדת שניה אני חייבת אותך אמרתי לה טוב איפה היא אמרה לי בחניה אני יורדת תרדי גם שמתי מהר נעליים ואפילו לא קשרתי דחפתי שרוכים בפנים שההורים שלי לא יתחילו להגיד לי לקשור ורצתי בטיל חשבתי כבר קרה משו ואז ראיתי אותה אז היא אמרה לי תקשיבי היום יש את האירוע של מירב ואני לא רוצה ללכת ואני יהיה לבד תבואי אליי אמרתי לה טוב סבבה אין בעיה נשארנו למטה דיברנו וישבנו בספסל ואז כזה היו ילדים סתומים שיצאו מהחלון והתחילו לצעוק "יאללה יא נסראאלה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה"ועדיף שלא יהיה ת'המשך הם המשיכו את זה לא יפה בוא נגיד...חחחחח..ואז ב-7 עלינו ואמרתי לאמא שלי דבי לבד אני הולכת אליה היא אמרה לי בסדר כי גם היא הלכה ואז הייתי סתם שתיתי מים ואחותי הביאה לי מנגו..ואז היה כבר 7:15 אז הלכתי אליה.. וראינו טלוויזיה הכול היה פסדר אחרי האלופה התחלנו להשתגעעע היא השתגעהה היא יוצאת לחלון היא צורחת "ברכההההההההה ברכהההההההההההה"ואני נשפכת על הרצפה ודיברתי עם זיווש כפרעלייה חצי שעה בערך..ואז קראו לה אז היא הלכה..אני מתעלייה כיףף לדבר איתה כל כך כפרעליה..=]בקיצר פתאום היא באה לי עם דאורדורנט ספריי אמרתי לה דבי מה את עושה היא באה מתחילה לרסס וזה במרפסת היא מרססת לשכנה עכשיו אנחנו שונאות ת'שכנה עזבו לא משנה למה ואז התחלנו לרסס למרפס וההיא יושבת לה השכנה ומעשנת סיגריות..ואז אמרנו נעשה מבצע לשמוע מה היא אומרת מהמרפסת אז הלכנו כזה ביחד ואני כזה עושה לה "טם טדם טדם טדם טדם"ואנחנו צוחקקוות ואז לא הצלחנו לשמוע ונכנסו הביתה ואז היא לקחה חתיכת לגו מאח שלה הקטן וזרקה לשכנים ממול על הדלת כמה פעמיים היא רצתה שהיא יצאו..חחחחחחחח.. אז בסוף הילד יצא ולקח את זה וטרק ת'דלת..חחחחחחחחח...ואמרתי לה להפסיק והיא הפסיקה..=] ואז בערך ב-11 חזרתי ואמא שלי חזרה גם ואז הזמנו פיצה..ואכלנו והכול וראינו סרט שקיבלנו סרט נחמד..=] הלכתי לישון וקמתי בגלל חברה של אמא שלי היא באינטרקום זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזז והיא לא מפסיקה ואמא שלי אומרת לה תמשכי ת'דלת חזק כי זה לא נעוללל בכלל אז היא ממשיכה זזזזזזז והיא מצלצלת חזקק ושעותת היה באלי לדפוק לה משו בראשש כבררר איזה קרציה כמה אפשר לצלצל פסדר קלטנו נרד לפתוח לך אבל תירגעי מה יש בוקר אנשים ישנים...חחחחחחח... אז כבר קמתי ובאתי למחשב ועכשיו אני ילך לאכול נראלי..ואז דבי שוב התקשרה אולי היא לבד..חחחחחחחח...:] שירוש מהממת שלי מזל-טוב הרבה בריאות אושר ועושר וכל חלומותייך יתגשמו יפשיילי ברכה יותר מאוחר!=] זיווש דבריתי נשמתי..:] ביוש המשך יום שקט ורגוע !