צהריים!=]../images/Emo41.gif
בסוף בבוקר הייתי למטה ודיברתי עם חברה שלי והיה כייףףף סתם דיברנו והיה צחוקים..ואז עליתי וגיליתי שחברה הכי טובה שלי התקשרה אז ישר טסתי לחדר והתקשרתי אלייה ודיברנו והיא אמרה שניפגש שבוע הבא נעשה ת'עבודה במתמטיקה וניפגש כי מלא זמן לא התראינו..:]] אני מתה עלייה אין היא מדהימה דיברנו הרבה ואז אח שלה עלה למעלה אז היא סגרה ואמרה שהיא תתקשר שוב ואז היא התקשרה אליי כפרעליה ודיברנו איזה רבע שעה עשרים דק' וזהו היה סבבה הרבה לא דיברתי איתה היא אמרה שהיא מתגעגעת ולא ראתה אותי מלא ושניפגש אז אמרתי לה שגמני..:]]אני מזה מתגעגעת מלא זמן לא ראיתי אותהה..:] קיבלנו בדואר הוראות פיקוד העורף..=[קראתי טיפה וטיפה מפחידדדד ושהייתי אתמול אצל דבי אז היה כזה מטוסים וזה עשה רעש כמו אזעקה אז רציתי לרוץ איתה לממד ורצנו אבל לא היה כלום רק מטוס הוא עשה רעש של אזעקה וגם שהיינו למטה היה דחפור כזה שעבר והוא עשה רעשש כמו של אזעקה אני כזה מסתכלת עלייה היא עליי אמרתי לה מה זה אזעקה??אז היא עושה לי לאדעת זה נשמע כמו ואז הוא עבר לידינו וראינו שזה לאא...מזזזללל ואחותי אמרה שהיא שמעה כל הלילה מסוקים הולכים וחוזרים..איזה פחדד ואמרתי לה שהחדר שלה הכי לא בטוח..ודיברנו על זה ואז אמרתי לה שבוא נפסיק נקווה שלא יקרה כלום...והלכתי לחדר שליי..אכלתי וראיתי טלוויזיה טיפה ועכשיו אני במחשב..=] ויותר מאוחר אולי אני ירד ב-4 ככה..:] המשך יום שקט ורגוע! -שירק'י-