מאשההה שמחה בשביילךך ךכל מי שהולך לאנשו היוםם תהנוו שיר שמחה שנהנתתת ת חזרנו מהקניות לבצפררררררררררררררררר, היה אחלההה... קניתי דברים חמודים היום אני ב"ה רואה את אחותי הקטנטנהה:] כמה שהיא יאאפפה
היו טלפונים בבוקר ואני כאילו אבא שלי ואמא שלי הלכו ואחותי גם הלכה לעשות פן ואני ישנתי לבד בבית ונראלי היו טלפונים ולא עניתי..חחחחחח..ואז ב-11 ככה היה טלפון ולא היה לי כוח לקום אז שמעתי שאחותי באה לפה וענתה..והיו עוד לפחות 2-3 טלפונים והיא ענתה...ואז ב-1 היה טלפון וזה היה אבא שלי כי שמעתי לפי השיחה שזה הוא אז אחרי שהם סיימו לדבר היא ניתקה כאילו ואז היא אמרה לי שיר 1 את יכולה לקום? אז כזה אמרתי לה לא אני יקום אח"כ ואני יסדר פה ת'חדר שלי..אז היא אמרה בסדר והיא סידרה את שאר הבית כל הכבוד לה באמת ממש כל הכבוד לה היא סידרה הכול רק לא שטפה שזה לא התפקיד שלנו בבית..חחחח.. ואז קמתי וסידרתי ת'חדר לא היה לי מה הכול מסודר רק זרקתי בגדים לכביסה והחלפתי מצעים..חחחחח..ואז הלכתי לאכול ואני עוד אוכלת מילקי אני איטית באכילה ממש אני כמו צב ישלי ת'זמן ויש פעמיים כזה ההורים שלי מחכים אני לא יושבת לבד בשולחן כי אני שונאת לאכול לבד בשולחן וכולם כבר מסיימים ואז אני נשארת אז הם יושבים לידי ומדברים והכול ואז אני בסוף לא מסיימת...חחחחח..אני אוכלת כמו צב...חחחחח.. שבת שלום לכולם! נקווה לשבת שקטה טיפה עם פחות נפילות הרוגים ופצועים! -שירק'י-