אצלך בידיים........אם הייתי באה עם רכב הייתי אפילו לוקחת אותך. אבל דווקא מחר לא אוכל וגם רחוק לי אשקלון..... אני גרה דווקא לא מאוד רחוק אבל לא משתלם לי אבל לכי את חמודה ואני איתך ומבקשת מאלוהים שיתן את זה לך....מכל הלב
אבל זה סתם מבאס גם אז שהיה בירושלים וכולם חשבו שזה ביפו,הלכתי לשם..והיו שם עוד כמה ילדים וסתם ישבנו שם ..חח זה היה כ"כ מצחיק בעע חפיף,אבל שיתנו רמזים יותר קלים!
בקלות ולא תסתבך ובכלל שאחרים מהפורום רק יצליחו וכמובן שגם אתה.... באמת בהצלחה מכל הלב,אני פורשת לישון,לילה מקסים ובהצלחה, ביי בינתיים נשתמע כאן.........[כלנית]
כן,הלכתי ליפו ולא רק אני הייתי שם זה כל הקטע היו שם עוד איזה 10 אנשים ואנחנו מחפשים את המעטפה כמו משוגעים ומחכים עד שהאנשים מתפוז יגיעו ואף אחד לא הגיע עד השעה 15:40 ואז איזה מישהי שהייתה איתנו התחברה לפורום מהסלולארי וראתה מה שרשמת שאמרו לך ממקור מוסמך או משהו כזה שזה לא ביפו ואז אני והיא הלכנו וחיפשנו שוב והבנו שזה לא שם אז הלכנו הבייתה. תודה מאמי ובהצלחה גם לך מכל הלב
להתחבר לאינטרנט ומזל שאמרו לי להגיד כאן....... לא חשוב בכל אופן תודה מתוקה מקווה שבאמת לכולנו תיהייה הצלחה אבל יש לי הרגשה שזה יהייה אצלך ומאוד מקווה כך בכל אופן לילה טוב אני פורשת לישון ביי חמודה..לילה מקסים[לב]
אתמול ניסתי לבדוק איפה המקום ולא מצאתי ונכנסתי לפורום וראיתי מה רשמתם ולא ראיתי שאף אחד רשם שזה שם רק אתמול בבוקר באיזה 11 ככה נכנסתי ואז ראיתי מישהי שרשמה שזה שם והמקום יחסית כבר לבית שלי..20 דק' נסיעה משהו כזה,אז אני ואבא שלי הלכנו והגענו באיחור של 2 דק' והצלם אמר שמצאו את זה כבר אז תראו מה איחור של 2 דק' יכול לעשות..חחח אבל לא נורא זה כולה משחק.. אבל שיהיה בהצלחה לכככככולם..