שירשור לפתרון הרמז ליום רביעי

Frutapao

New member
גם לך... ואם יהיה

בירושלים, נקווה גם לזכות

רווית30

New member
../images/Emo6.gif בר חמודה הבצלחה הלאווי שתמצאי

ותיזכי הלאווי מחזיקה לך אצבעות! בהצלחה

../images/Emo10.gif

אתמולה הייתי בבית ידיעות אחרונות באיחור של 2 דק' והצלם אמר שכבר מצאו את הכסף בעע איזה באסה.

Frutapao

New member
לי זה קרה בסינמטק באיחור של רבע שעה

ואף אחד לא היה בשביל להגיד לי אם בכלל היה שם משהו
אבל לא נורא, מתגברים

לרווית30

אם הבהצלחה היה לי אז תודה מתוקה אני מאחלת גם לך בהצלחה ומחזיקה אצבעות שתמצאי את הכסף..

רווית30

New member
כן ברור לך חמודה הלאווי שהכסף יהייה

אצלך בידיים........אם הייתי באה עם רכב הייתי אפילו לוקחת אותך. אבל דווקא מחר לא אוכל וגם רחוק לי אשקלון..... אני גרה דווקא לא מאוד רחוק אבל לא משתלם לי אבל לכי את חמודה ואני איתך ומבקשת מאלוהים שיתן את זה לך....מכל הלב

חח כן מתגברים...../images/Emo13.gif

אבל זה סתם מבאס גם אז שהיה בירושלים וכולם חשבו שזה ביפו,הלכתי לשם..והיו שם עוד כמה ילדים וסתם ישבנו שם ..חח זה היה כ"כ מצחיק בעע חפיף,אבל שיתנו רמזים יותר קלים!

רווית30

New member
בר חמודה הלכתם ליפו בסוף?

אויי מסכנה לא נורא הכל לטובה בר עכשיו את תיזכי בטוח....!!

Frutapao

New member
למה? זה רמז סבבה ונראה לי

שעלינו עליו. גם אתמול, המוזס הזה, היה נראה שלא - ובסוף זה היה זה. נראה לי אותו סיפור.

Frutapao

New member
אני מדבר על זה ש

חשבו שההצעה שזה יהיה ברחוב נוח מוזס היא אפשרית, אבל לא יותר מזה. בסוף זה היה שם. לדעתי זה אותו סיפור היום - בביט המשפט השלום.

רווית30

New member
אה....אוקיי מקווה בכל אופן שבר תמצא

בקלות ולא תסתבך ובכלל שאחרים מהפורום רק יצליחו וכמובן שגם אתה.... באמת בהצלחה מכל הלב,אני פורשת לישון,לילה מקסים ובהצלחה, ביי בינתיים נשתמע כאן.........[כלנית]

חחח חמודה

כן,הלכתי ליפו ולא רק אני הייתי שם זה כל הקטע היו שם עוד איזה 10 אנשים ואנחנו מחפשים את המעטפה כמו משוגעים ומחכים עד שהאנשים מתפוז יגיעו ואף אחד לא הגיע עד השעה 15:40 ואז איזה מישהי שהייתה איתנו התחברה לפורום מהסלולארי וראתה מה שרשמת שאמרו לך ממקור מוסמך או משהו כזה שזה לא ביפו ואז אני והיא הלכנו וחיפשנו שוב והבנו שזה לא שם אז הלכנו הבייתה.:) תודה מאמי ובהצלחה גם לך מכל הלב

רווית30

New member
|אה.....אוקיי מזל שלפחות החברה יכלה

להתחבר לאינטרנט ומזל שאמרו לי להגיד כאן....... לא חשוב בכל אופן תודה מתוקה מקווה שבאמת לכולנו תיהייה הצלחה אבל יש לי הרגשה שזה יהייה אצלך ומאוד מקווה כך בכל אופן לילה טוב אני פורשת לישון ביי חמודה..לילה מקסים[לב]

ל- Frutapao

אתמול ניסתי לבדוק איפה המקום ולא מצאתי ונכנסתי לפורום וראיתי מה רשמתם ולא ראיתי שאף אחד רשם שזה שם רק אתמול בבוקר באיזה 11 ככה נכנסתי ואז ראיתי מישהי שרשמה שזה שם והמקום יחסית כבר לבית שלי..20 דק' נסיעה משהו כזה,אז אני ואבא שלי הלכנו והגענו באיחור של 2 דק' והצלם אמר שמצאו את זה כבר אז תראו מה איחור של 2 דק' יכול לעשות..חחח אבל לא נורא זה כולה משחק.. אבל שיהיה בהצלחה לכככככולם..

Frutapao

New member
טוב נראה לי

אנחנו צריכים להפסיק לדבר... כי זה לא צ'אט זה פורום. למרות שאני נהנה לדבר איתכן.... רוצות להיפגש בצ'אט תפוז?

למעלה