שירשור לפתרון הרמז ליום שלישי

כן...אממ, אמרתם שם של עיר

אבל אמורים מקום, הם לא מתכוונים שנתרוצץ בקריית ארבע או שמונה מאורים מקום, לפי דעתי זה בניין עיתונות אולי הבניין של העיתון "לאשה" לכל אחד יש בן זוג?(לבנות יש בן זוג) הבעיה שאמרו לכל אחד ובתמונה השנייה חם, זה יעני רכילויות בתמונה השלישית, חומר לקריאה בשירותים ->עיתון בכל מקרה אני לא יודע איפה הבניין שלהם, וזה ממש לא נראלי

sweetgirl3

New member
יש בזה משו...

עיתון האישה הוא של ידיעות אחרונות. זה אומר שצריך להיות בסניף של ידיעות אחרונות ומערכת העיתון ממוקמת ברחוב יהודה ונח מוזס 2 בתל אביב אבל זה לא יכול להיות שוב פעם בתל אביב..

back again

New member
לכולם - כנסו דחוף!

לדעתי הפתרון בכלל בשידור שהיה היום בצהריים מבריכת הסולטן. המנחה אמרה שהם מחר מרוקדים עם כוכבים... תחשבו על החידה - לכל אחד יש זוג? יש... ברוקדים עם כוכבים לכל אחד יש בן זוג... לדעתי זה קשור לזה איכשהו. אולי לא ישירות לתוכנית אבל לאיזה מועדון של ריקודים סלוניים או משהו בסגנון.

../images/Emo45.gif את יודעת באיזה שעה זה ?

נצטרך לחכות לבוקר שיגידו באיזה שעה מותר לחפש אם זה יוצא אותו שעה אם רוקדים אם כוכבים אז זה המקום

רווית30

New member
דוד היי קראתי עכשיו את הודעתך ו...

"רוקדים עם כוכבים" זה עכשיו התוכנית הזאת היום לא מחר..... מקווה שעזרתי....

n i s s i m 1 0

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifפתרתי

נישואין של הומואים - קפריסין חם ליד הים - וגם התחלת המילה קפריסין - קיסריה, שזה גם פותר את שאלת הלבוש - גולף, ואת החם ע"י הים. קוראים בשירותים - עיתון - שזה בסיומת מועדון / קלאב CLUB בקיצור כל הדרכים מובילות למועדון גולף בקיסריה

sweetgirl3

New member
כן גם אני רשמתי את זה..

אבל לא הבנתי איך התמונה ה3 קשורה לפתרון...

n i s s i m 1 0

New member
מספר הסברים לתמונה 3

שיט !!!!!!!!!שכחתי!!!!!! המילה שייט אולי הכוונה לשיט על סירה ? הכניסה לאתר בתשלום יכול להיות שהכוונה לחוף אשר בו גם כן יש עתיקות?

גם לי יש הסבר קצת שונה לתמונה 3

שיט=חרא אולי הוא מתכוון שכחתי החרא בשרותים וההוא אומר החומר בשרותים יש לזה 2 הסברים 1 הם מתחננים להסניף את החרא 2 שיט=חרא=חום=חשיש ובתמונה הם נראים קצת מסטולים

rmatan

New member
אולי זה קשור בדרך זו או אחרת

http://www.kachol.com/default.asp זה מגזין שייט וספורט ימי מגזין= חומר קריאה שיט = שייט = ספורט ימי בכל מקרה, תנחשו איפה הכתובת שלהם ? נכון, תל-אביב :) יגאל אלון 159 כניסה ג תל אביב.

dj benado

New member
בקשר לסיסמא היומית !!! , כנסו ! !

אחים שלי אני נכנסתי עשיתי את תפוז לאתר הבית ואני לא יודע איפה הסיסמא נמצאת , איפה בערך הסיסמא נמצאת ?

למעלה