שירשור לשיפור המצב רוח

שירשור לשיפור המצב רוח ../images/Emo13.gif

מכוון שלאחרונה מצאתי עד כמה שירשורים מצחיקים עושים לי את היום, בואו נפתח גם אנחנו כזה
אז מה הפאדיחה הפרטית שלכם שתגלגל אותנו מצחוק

טוב, אז אהיה הראשונה

קרה לי כבר הרבה פעמים שאני בתקופה של "מאמי", ובשטף העניינים מסיימת ב"ביי, מאמי" לאנשים הממש, אבל ממש לא נכונים....

חחח זה תמיד גדול../images/Emo6.gif

לי קרתה היום פאדיחה הפוכה ומבעיתה: אחותי התקשרה אלי להזמין אותי לארוחת ערב- היא גרה כמה בנינים ליד אמ'שלי- ואני שלא יכולתי לבא עקב עיסוקי הרבים, הצעתי לה להזמין את אמא שלי במקומי והיא, תוך כדי שיחה הולכת לפתוח ת'דלת כי דפקו ואבא שלי נכנס אליה- בא להביא לה משהו, כנראה. היא אומרת לי: "אין לי מה להזמין את אמא- היא תמיד מוצאת תרוץ ועיסוקים- נכון אבא?" ואבא שלי עונה לה: "כן!! היום יש לנו עבודה של 3 שעות על המחשב אז אין מצב..." ואני שומעת את מה שהוא עונה לה אז אני מנחמת את אחותי: "לא נורא, במילא זה לא כזה כיף לאכול איתה, היא סתם "נאקאצית"...." ופתאום אני קולטת שאני על ה-ר-מ-ק-ו-ל!!!!! ואבא שלי שומע ה-כ-ל!!!! אוי לאאאאאא
זה היה ממש אוי לאאאאאאאאאא חמור ביותר

candy77091

New member
אם היתה תחרות פאדיחות הייתי מצביעה לך.

קרה לי דבר דומה עם חמותי.התקשרה אליה חברה אחר השבת חתן שלנו והבת של חמותי נתנה לה את הטלפון על רמקול ואני שומעת איך החברה-שכנה הזאת שואלת אותה עליי!"איך היה בשבת?בטח מאוד נהנית עם הכלה החדשה שלך?,טיפלת בה יפה ועוד דברים בסגנון,כמובן שחמותי המקסימה ענתה באמת ומכל הלב שהיא נורא נהנתה ושאני מקסימה(כן כן בטח,חח)" ואח"F הלכה לדבר איתה בחדר אחר..

פאדיחה לא מצחיקה שאנחנו לא נרגעים

באחת הפעמים שרעייתי הלכה למקוה.. היא פוגשת שם לא אחרת מאשר את ... גיסתה.. תחשבו על זה..

../images/Emo13.gif

מזכיר לי שבתחילת נישואינו גרנו ביישוב קטן יחסית. יום אחד היו לנו אורחים התלהבנו ורצינו לעשות "על האש" בגינה, אז אישי קנה מהר מנגל כזה ורץ להטביל אותו במקווה כלים {הנמצא כמובן ליד המקווה נשים....} אלא מאי- השעה הייתה אחה"צ כזה, לא שמנו לב למשמעות השעה ושמח וטוב לב הוא חזר הביתה, מינגלנו ונהננו. כעבור מס' ימים חכה לנו בתיבת הדואר מכתב זועם, רותח ועצבני אנונימי. ממשהי שלטענתה אישי ראה בדרכה למקווה. ואיך זה שבחור ישיבה בלה-בלה-בלה וכו' וכו'. ממש זועם. ברמה שהיה פאדיחות להסתובב ביישוב.... כי לך תדע מי כ"כ כועס עליך
{למותר לציין שאישי בכלל לא ראה אף אחת....}

לא יודעת רק לי קצת חורה

על הקטע הזה בסדר היא ראתה את גיסתך וגם היא באותו מצב אבל מפה עד לספר. קצת מפריע לי. סליחה.

קרן2510

New member
אמממ

טרמפיסטית ואוורסט,אני גם כמוכם מבינה שבאמת לא צריך להגיד אבל אני חושבת שאם זה היה קורה לי ברוררר שהייתי מספרת לבעלי..פשוט לא הייתי מתאפקת,לכן אני מבינה ב100 אחוז את אשתו... אבל מי שלא מספר...אשריו...ראוי להערצתי

כמוך- כמוני

אני גם חושבת שלא היה צריך לספר, אך כמעט בוודאות אני הייתי מספרת לאישי. לא בשביל לרכל על הגיסה - אלא בשביל לשתף בפאדיחה האישית שלי....

אני לא הייתי מספרת

וזה משתי סיבות: 1. אני לא חושבת שזה אמור לעניין את בעלי. 2. אני בטוחה שאם היתי מספרת לו אז הוא היה עצוב מזה.

לוידעת... אצלינו במשפחה זה לא כזה

טאבו... אמנם זה לא נושא לשיחה, אבל זה גם לא נושא שאסור לשוחח עליו..חחח פגשתי כבר המון נשים בכל מיני הזדמנויות בינהן למשל "חברה גדולה" שלי (- אמא לעשרה ילדים) שהייתי עושה איתה כל יום ספורט ובאותו יום כל אחת מאיתנו חירטשה תרוץ למה היא לא יכולה ללכת היום, וב סוף נפגשנו שם וזה היה ממש לא פאדיחות אלא כיף!!- חזרנו יחד הביתה ופטפטנו כל הדרך בעליצות רבה... מה שכן- אני בהחלט מקפידה לא לספר על המפגשים האלו לבעלי- בודאי שלא ב"זמן -אמת"... וגם אם אני חושדת או יודעת על זוג שיש להם "ליל טבילה" אני לא מדברת עליהם עם אף אחד!! זה פשוט חוסר רמה לטעמי...

לדבר- כן, לספר- לא

ואת כבר יודעת שאני לא מסוג האנשים שלא פתוחים לדבר על משהו...
אבל זה לא יפה לספר לאחרים ובכללם הבעל- את מי פגשתי במקווה!- זוהי דעתי בכל אופן...

candy77091

New member
זה לא יפה רק מסיבה אחת לדעתי.

שיש אנשים שלא רוצים שיספרו שהם היו ולא נעים להם עם זה.

חחח אני כבר לא מתרגשת ממפגשי מקווה../images/Emo8.gif

אחרי שגיסתי פגשה שם את השוויגר שלנו, שום דבר לא יכול להיות יותר מפדח!!!!!
ואם הייתם מכירים את חמותי, הייתם קולטים כמה שזה הזוי...חחחח תבינו! חמותי כ"כ סגורה ו"צנועה" שאם אני פעם שוכחת בבית עדי בדיקה או פדים או פדיות אין לי שום סיכוי למצוא שם זכר לקיומם!!!- במקרה כזה אני פשוט (?) הולכת לאחת הדודות שלי שגרות באזור ולוקחת מהן כדי לא להביך את חמותי... וזה בית שגרות בו שתי בחורות!!! גיסותי כנראה לא לובשות חזיה כי מעולם אבל באמת מעולם לא נראתה אחת כזו לא בסל הכביסה, לא על חבל התליה ולא מאחורי דלת האמבטיה או חדר השינה...חחח
כשאני רוצה להניק את תינוקי אני צריכה להסתגר בחדר כדי שאף אחד לא ידע מה אני עושה שם... פעם אחת כשהגעתי לשם בערב שבת, נכנסתי לחדר "שלנו" והתישבתי על המיטה להניק. לא סגרתי ת'דלת, כי עשיתי זאת בצניעות ולא רציתי להתנתק ממה שקורה עם הילדים וכולם. פתאום חמותי באה וסוגרת ת'דלת
אני שואלת אותה, אחרי שסיימתי, "למה סגרת? הנקתי ממש בצניעות" אז היא עושה לי: "אני לא רוצה שהבחורים שלי ידעו שאת מניקה"
אני לא התאפקתי ועניתי לה: "מה נראה לך? שכשהם היו אצלי בשבת (הם היו באים אלינו מידי פעם לשבתות) הסתגרתי בחדר כמו כאן? ישבתי על הספה והנקתי בצניעות אז את יכולה להרגע, הם יודעים שאני מניקה"
תדמיינו שהאשה הזאת נפגשה עם כלתה-גיסתי במקווה!!! חחח חבל שלא הייתי שם כדי לראות ת'פרצוף שלהן.......

אוהו. שמי האמצעי הוא "פאדיחה".

אשתף באחת - ובכן, לפני כמה וכמה שנים נסעתי לחברה, שמתגוררת במרכז הארץ. בשל היותי צעירה ונמרצת, החשתי פעמיי אל עבר תחנת האוטובוס, וכשהגיע, למרבה ההפתעה, עליתי! :) עכ"פ, בדרכי העירה נזכרתי שטרם יציאתי מהבית, לא השכלתי להתבונן בראי על מנת לודא תקינות <להזכירכם, שמי האמצעי "פאדיחה", ולכן פסי שוקולד בצדיי שפתיים, גרעין שנדבק ללחי, מִשְקף עקום קמעא ושאר הירקות הנם ברי בדיקה שגרתית מבחינתי כ-ל יום> כידוע, ממש מעל גרם המדרגות באוטובוס קיים ראי, שאמנם ממוקם דיי גבוהה, ונועד לשרת מטרה אחרת, אמרתי לעצמי "ניחא", וצעדתי שופעת בטחון לכיוונו, כשאגב, מסביב שלל נוסעים. מוכנים? היות וקומתי נמוכה <בס"מ, כמובן :)>, הנחתי רגל אחת על המשטח הישר, ואת השניה העברתי בתעלול אקרובטי לידית הדלת על מנת לצור איזון. הטתי גופי הצדה, כשבמקביל מבוצע ניסיון הסוואה, וחוסר רצון מוחלט למשוך תשומת לב מסוג זה או אחר, "..הדרך ארוכה ומפותלת, ולא נדע בדיוק לאן היא מובילה.." בשניה א' אני מצליחה להתבונן בחטף בדמותי, ובשניה ב' כף רגל מחליקה, ראשי נראה פחות ופחות בראי מפאת כוח הכבידה, רגל על משטח ישר חוברת לרגל, שנתלתה על ידית, מבוכים ודרקונים, שומו שמיים, שוד ושבר, בוח טרח! מה קרה? עיניים בוהות, צחקוקים מרחוק, נסיונות עזרה, שנענו בשלילה "משגירה צמויין! התוד. שפוט.. נאכ הברה תויר נוח" <תרגום חופשי - "מרגישה מצויין! תודה. פשוט.. כאן הרבה יותר נוח"> אני בין הדלת למדרגה התחתונה, <שם ביליתי את יתר נסיעתי> דמותי משתקפת מזכוכית הדלת, ונחשו מה? אף לא טיפ-טיפונת של שוקולד בצדיי שפתיי! נראיתי מעולה, יחסית למישהי שבצעה צניחה חופשית לא מבוקרת. Anyway - לנוסעת שלום :)

למעלה