שירשור לשיפור המצב רוח

candy77091

New member
פאדיחה שלי.

התארחנו אצל אמא שלי בשבת ושלוש דקות לפני שבת פתאום אני ובעלי נסענו-הוא לקח אותי למקווה וזה נמצא רבע שעה הליכה ברגל..כולם הבינו לאן נעלמתי וסבתא שלי יצאה מכליה לאן בשבת!1נסעתי(בגלל שאנחנו מגיעים הרבה פעם דקה לפני שבת אז היא התחרפנה..)אח"כ אמא שלי שהבינה מייד מה קורה סיפרה לה(ועל זה אני כועסת עליה עד היום) והיא נרגעה. כפי שאתם מכירים אותי,לא רואה אף אחד ממטר ,אז לא ממש הזיזי לי,אבל נעים זה לא היה..

אביטל60

New member
לא קרה לי אבל שמעתי ממקור ראשון

חברה שלי עלתה לאוטובוס וכשהיא נכנסה פנימה היד שלה התחככה במגבעתו של אברך שישב שם, הכובע נפל על המושב שלפניו. והיא מרוב בהילות לא שמה לב . פשוט לקחה את הכובע והניחה לו על הראש...
, האברך היה כ"כ נבוך!!! תחשבו על זה בחורה חבשה לאברך זר את הכובע... ועוד משהו, זוג שהיו נידה חיכו בתחנה לאוטובוס והבעל היה צריך להעביר למישהו את המצלמה שלהם בהשאלה. בינתיים, כל עוד הם מחכים האישה זיפזפה בתמונות כשלפתע הגיע האוטובוס והבעל עלה כשהמצלמה עדיין בידיה של אישתו... ברגע האחרון לפני שהנהג סגר את הדלת הם נזכרו- המצלמה!!!. וכאמור, היא לא הייתה יכולה להעביר לו... אז בחלקיקי שניה שנשארו עד שהנהג יסגור את הדלת היא פשוט שמה את המצלמה על הרצפה... והנהג סגר את הדלת. כל הנוסעים באוטובוס התפפוצצו מצחוק! חוץ מהנהג שלא הבין למה האישה צריכה לגרום לבעל שלה להתכופף כדי לקחת מצלמה...

האמת שמאז שהעלתי את השירשור

אני לא מפסיקה לעולל לעצמי פאדיחות.... * רקע: שנה שעברה עבדתי בבי"ח כלשהו במסגרת ההתנסות הקלינית. איכשהו נשאר לי חלוק לבן של הבי"ח בבית. כבר חודש וחצי שאני משגעת את הסטודנטים שנה מתחתינו אם אני יכולה להחזיר דרכם את החלוק- אך תמיד שוכחת להביא אותו ביום שאני רואה אותם... שלשום אישי הזכיר לי שניה לפני שיצאתי מהבית ללימודים שאקח כבר את החלוק איתי. הודתי לו מאוד ושלפתי מהארון את החלוק הלבן ודחפתי לתיק {או זה לפחות מה שחשבתי שעשיתי...} הסצינה: באמצע אחת ממעבדות המחשבים אני מוצאת איזה סטודנט מהשנה מתחתינו, כולי צוהלת ושמחה מזכירה לו מיד את העניין ושולפת מהתיק- חצאית לבנה....
** רקע: בשורות מגישה כעת עבודות שהיא חייבת עוד מסמסטר א' של שנה שעברה (כן, גם זה קורה). לפני מס' שבועות הגשתי תרגיל כלשהו שסוף סוף גמרתי לעשות {שוב, זה מה שחשבתי שעשיתי...} הסצינה: אני בודקת מסיבה כלשהי את המיילים ששלחתי למרצה, פותחת את הקובץ שצירפתי לה לפני מס' שבועות - ומגלה שזה קובץ רק עם 3 שורות .....
ועוד ועוד....

קרן2510

New member
פדיחה ענקית!

זאת פדיחה שהיתה למדריכה שלי בתיכון. הגברת הנ"ל בערך בגיל 16 הלכה באחד הימים לישון אצל חברה, באמצע הלילה היא קמה לשירותים...עד כאן הכל בסדר... העניין הוא שכיוון שהיא מאוד "ישנונה" כשהיא קמה בבוקר היא שמה לב שהיא לא מזהה את החדר שהיא נמצאת בו ואת האדם שעומד ליד המראה...כשחזרה אליה ערנותה היא ראתה שהיא בחדר עם לא אחרת...מאמא של חברה שלה...! מה שקרה זה שמתוך שינה במקום לחזור לחדר של חברתה היא נכנסה לחדר של ההורים שלה ונשכבה במיטה הריקה של האבא שבאותו זמן היה מחוץ לחדר,כשהוא חזר וראה אותה,הוא לא רצה להעיר אותה לכן הלך לישון בסלון והיא העבירה את המשך הלילה בחדר ההורים...

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי לאאאאאאאאאאא אני לא מאמינה שזה לא קרה באיזה סרט!!!! חחחחחחחחחח
לא יודעת למה אבל איך שקראתי את זה נזכרתי בסוזן מ"עקרות בית נואשות"- מכירים?

הפדיחה שלי(במילים אחרות "טמטמת הריון"../images/Emo3.gif)

זה קרה בערך לפני כשנה, היה יום מאוד סגריר... יצאתי לעבודה, ירדתי תמדרגות של הבניין והתחלתי לצעוד לכוון התחנה, לפתע שמתי לב שבמקום לצאת עם קרדיגן- יצאתי עם חלוק אמבטיה

קרן2510

New member
חחחח את רצינית????

אני בהלםםםםם,אני אישית בחיים לא יוצאת מהבית בלי להעיף לפחות חצי מבט במראה (סוג של אובססיה נשית)... בגלל זה אני לא מבינה איך קורה דבר כזה..חחח טוב,מזל ששמת לב לפני שהגעת לעבודה...

בסג

New member
ועוד (ברשות, כמובן)

יש לה עדשות מגע. לעיתים, בעוונותינו, היא נרדמת איתם בלילה. באחת הפעמים (בהריון; תירוץ גרוע
) היא התעוררה לפנות בוקר כשעיניה צורבות. חיש קל היא הורידה את העדשות למען עיניה לא תכאבנה, וכמובן, צריך לשמור את העדשות איפשהו, אז היא שמה אותן על קצות האצבעות וחזרה לישון.
כעבור כמה רגעים היא חשבה לעצמה "הי, זה יתייבש ככה, אסור להשאיר את זה בלי נוזלים!", אז המקום הטבעי לשים את העדשות, כמובן, הוא בפה על הלשון. ושוב - חזרה לישון.
כעבור עוד כמה דקות דקות התעוררה שוב ואז חשבה לעצמה "זה מסוכן להשאיר את זה בפה-זה עלול להבלע" הוציאה מהפה ושמה את זה שוב באצבעות
ואז בבוקר היא קמה ולא הבינה למה יש לה קשה על האצבעות (העדשות התקשו ולוו אחר כבוד לפח). אפרופו פדיחה שלי: לילה אחד בעודנו ישנים (כל אחד בקצה השני של המיטה) התגלגלתי לעברה (היא עדיין ניסתה להרדם-לא קל לישון עם בטן של חודש שביעי) נתתי לה שתי מכות חזקות בגב ושריטה וחזרתי למקום שלי. אני כמובן לא ידעתי מכל העניין (כאמור זה היה מתוך שינה) וכשקמנו בבוקר לא הבנתי למה היא עושה לי פרצופים זועמים.
עד היום (כן, גם היום הזה ממש) היא מזכירה לי את זה מעת לעת.

איזה כוכבת אשתך חחח../images/Emo6.gif

אני מלכת הפאדיחות אבל מה שאני הכי זוכרת ברגעים אלו זה את התיק מילוט שהכנתי במוצאי פורים לפני איזה 4 שנים ואיך שמדדתי לבן שלי הבכור בהסטריה את ה"ברדס" נגד לוחמה כימית... חחח אמרו ברדיו שסדאם חוסיין הולך לתקוף אז החלטתי להיות אמא אחראית...

אז גם לי יש פאדיחה

לפני כמה שבועות הלכתי לספריה של המכללה שלי ושמתי את התיק בכניסה איפה שהסטודנטים שמים את התיק וכשבאתי לקחת את התיק לא זכרתי איפה שמתי אותו התחלתי לחפש ואמרתי לאחת הסטודנטיות מה אני יעשה אני לא זוכרת איפה שמתי את התיק מה זה התפדחתי. פעם שניה שזה קרה לי קרה עפתי החוצה בלי התיק עם הדברים ביד והלכתי לקרוא לאיש שלי שיעזור לי (מזל שאנחנו לומדים באותו מקום)

פדיחה שלי נעלים

ביום חתוןנה של בני לקחתי את נעלים בסקית באוטו ולבשתי נעלי בית צמר כי היה חורף, ולא רק נעל בית גם אצבע הציצה החוצה הגענו לאולם ירדנו החתן המשיך עם הרכב לצילומים ואני באולם עם נעלי בית אמרתי לבעלי היכן הנעלים אוי באוטו נישארתי חצי ערב לקבל את אורחים עם נעלי בית ואצבע בחוץ

למעלה