שירשור לתחרות בשבת!

שירשור לתחרות בשבת!

כל מי שלא יודע יש תחרות כם בנצר סירני וגם באודים... מי יוצא לאן? ובאיזה מיקצה הוא מיתחרה? ועם איזה סוס ?!

אני.....

אני עושה איקסים חח.. עם ג'וליה באודים.. אם אני עושה חלק אני עולה ל60..

חחחחחח לא התעקשתי...

אמרתי שאני רוצה לראות תתמונה היחידה שהוא צילם ולא הסכמת לשים בניסויים.. חוץ מזה התמונה מגעילה וזה רק בקפיצות של האוקסר ה-1.20 ככה... מכייון שהיינו צריכים ישר אחרי האוקסר הראשון לשבת אחורה ולמשוך תסוס אלינו כי שניהם הפילו(זאוס ואפולו).. ובקפיצה נתתי יד רק בהתרוממות של הסוס בהתחלה ובין הקומבינציה הייתי צריכה לקחת מושכות אלי ולהרים לסוס תראש...

TauraMan

New member
הא...../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

זהו.. לא הבנתי, זה לא מתאים לך לעשות את זה עם הידים... בהצלחה שניכם!!!!! תקרעו את כולם!!! אליעד! תזכור מה שאמרתי לך להיות בטוח עם זאוס על כל מכשול! אני בספק אם הוא יציל אותך מרגע קטן של איבוד. איזה מקצה אתה מתחרה?? דרורי! מותק את כל כך קורעת את כוללללם! את עושה איתו מטר? אולגה גם מתחרה?

יאפ... וזה באמת היה ככה..

רק באוקסר של ה-1.20 כי הם היפילו וזה מה שהיה צריך לעשות.. בכל אופן.. אמממ אני מתחרה במטר... אולגה מתחרה ב-90
.. ואני לא באה לנצח... פפפ זה ממש תיחרות אימון בלי ניקוד והכול אני רק רוצה לעבור את המסלול כמה שיותר יפה.. פפפ הולכים להיות במטר איזה 20 פלוס מתחרים!!!

אסף 1989

New member
סליחה שאני שואל

כלומר, אני לא מבין כ"כ בקפיצות אבל לא אמורים לעמוד בקפיצה? למה ישבת?

סתיו..../images/Emo13.gif

את מהממת במציאות, ראיתי אותך פעם אחת בתחרות ובתמונות בפורום זה שיש לך איפור- ולדעתי את ילדה מהממת. אממ.. הלבן ששמת סתם מגעיל את מדהימה! ואם שם המשתמש- אבישג הלקקנית וכדומה ייכנסו, אז תדעו שאני לא מתחנפת אליה עכשיו ואף פעם לא- היא פשוט ילדה יפה, לפחות בסיטואציות שיצא לי לראות אותה וזהו.

למעלה