שירשור לתחרות בשבת!

Shai Felton

New member
הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי

שאלתי את אבא שלי וזה רחוקקקקקקקקקקקקקק...... אבל יכול להיות שאני אבואאא..... לא בטוח

יאיייי את באה?!?!? ../images/Emo6.gif

סבבהההההההההההה מלאאא אנשים יהייו בתחרות הזאתי!!! פפפפפפפ שי לילו בואי גם אתתתתתת!!!!

סטיובן

New member
אנייי

אני יוצא למטר כמעט בטוח ול90 עם ג'ימי שהוא פשוט מלךךך בהצלחההה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

OHIO

New member
אני עדיין לא מאמינה לזה...

אבל גם אני הולכת... אתם קולטים?? דרסז'ניקית בתחרות קפיצות?? חחחח יהיו צחוקים!

OHIO

New member
אז? אומרים הרבה דברים...

ואת יודעת רעות.. את לא חייבת ישר להרוס לאנשים. כמו שאני ואת מחכות שהעונה של הדרסז' תתחיל אז הם גם מחכים... אז יש להם תחרות ראשונה... לא בדיוק תחילת עונה, אלא יותר מין תחרות הכנה לעונה, אז למה להרוס?? אגב, לכל הדרסז'ניקים.... התחרות הראשונה במשמר העמק!!! 99% שזה שם

מה...??

להרוס??? מי אמר שאני רוצה להרוס?! אני רק אמרתי שידעו ולא יתאכזבו אם באותו יום יירד גשם! חוץ מזה, מה את מתערבת?! דיברתי אליך?

OHIO

New member
זה פורום רעות!! כל אחד יכול

לענות ל-כ-ל הודעה שבא לא! ורשמת לכלל! רשמת אנשים... לא רשמת למישהו מיוחד! ואם זה לא מוצא-חן בעינייך... אז בעיה שלך! ככה זה פורום... ואני רק אומרת שזה טיפשי להגיד את זה... זה כמו שיגידו לך, את יודעת שביום של האליפות דרסז' ירד שלג? מה הקטע? למה להגיד את זה?? בלאטט! את מעצבנת!!

מה טיפשי?!

אם באמת יירד שלג ביום של האליפות דרסז'[או שלא.....] אז אני ארצה לדעת על זה לא??? זה לא ידכא אותי או משהו........... קרצ

Shai Felton

New member
מה??../images/Emo77.gif

תחרות דראסז' אצלנו? לא נראה לי..... למה את חושבת?

למעלה