שירשור מאכלים

תודה רדעי

אבל המתוכה לא מופיעה שם, וזה עלול גם להיות מאוחר מידי, כי כעת אני ברור רפואי ויש חשש שיש לי צליאק. אם יתברר שכך, אז יותר לא אוכל להנות ממרבית המאפים הנפלאים שלנו, ואחרים אאלץ להכין מהקמח המיוחד.

אל תתבאסי כ"כ...

כשלאמא שלי היתה התקפת בריאות , הכנו ג'חנון ומלאווח מקמח מלא.. ודודה שלי מכינה אחלה קובנה מכל מיני קמחים לא קונבנציונאליים במיוחד...

Oren G

New member
קובנה ../images/Emo99.gif

אני אוהב מאוד גם סבאיה? זה דומה לקובנה רק יותר נמוך ויותר רחב בגודל , אין לי מושג מה ההבדל במרכיבים - זה אמא שלי עושה. גם טעעעעעעעים

Oren G

New member
ספינג' זה במרוקאית

הגירסה התימנית זה זלביה, על אותו עקרון. למרות שאני נתקלתי בזלביה מלוח - טעים לאללה, אמא שלי עושה מתוק. ספינג' מכינים רק מתוק.

רואים שלא עיינת בתוכן ההודעה.

פסוק זה נאמר על אותם שהיו מבריזים לביתם בין מברך למברך על מנת לקיים ``טועמיה חיים זכו`` עד שבקושי נשאר מניין בבית הכנסת והמחזן נאלץ לצרף את המתים מההשכבה. ועל כן דורשי רשומות דרשו ר``ת כובאנה

ראשי תיבות של

``כי בכל אלה נטמאו הגויים`` = כבאנה. בגלל שהמתפללים היו מתפלחים מבית הכנסת לטעום מעט כובניה לפני ההפטרה

רדאעי

New member
מתפלחים????../images/Emo5.gif

והגויים גם מתפלחים מלפני??? אם הכך יש לקובנה כח והשפעה יותר מההפטרה, ואפשר להבין זאת הרי כולם ממהרים לתפילה בבוקר ללא ארוחת בוקר קלה ובאים להתפלל לאל שבטנם ריקה וכבר נאמר אם אין קמח אין תורה ואין יכולים לשקר ולהשתיק קירקורי הבטן, עדה שלמה מתפלחת בשבת כדי לבצוע קובנה, אשריהם ישראל יודעי טעמים, לשנה הבאה בג'חנון.

רדאעי

New member
אין מעיינים בשעת הסיקוע בקובנה

אסור הוא עפ"י ההלכה. יש לגרד עגבנייה שהגיעה לפרקה ולשלוק ביצה שתרנגולת קדמה לה וכאראג'תהה במיוחד לכך, ותיכף יש להוסיף סחוג ירוק במרכז רסק העגבניה אללא יעפיהה וכעת יש להתקדם במהירות לדלת הפריג'דיר ולשלוף מהמגירה של החלבי אשל/שמנת ואף לצקת לתוכם מן הירוק אלאכדאר ולבצוע הקובנה בידיים וחס וחלילה לאחוז בסכו"ם אלוהים ישמור....חס וחלילה שמשון ודלילה... לא לעיין בהודעות בזמן ניתוח וכיסוח הקובנה יש להתקדם ובמהירות לכיוון היעד, הא בתיאבון.

רדאעי

New member
יו...שכחתי לברך שנה טובה../images/Emo213.gif

ולשנה הבאה בשעריים. השנה היא 2007 למניינם של אלה המעניקים לנו דולארים ירוקים כסחוג ברוב חסדם וכן יתנו ברוב טובם גרין כארט שהוא גם ירוק כסחוג של בית אלג'ארפי . הבוקר הזה כולו ירוק עוד מעט ישובו כל העם מבילוי וסירי הקובנה יפתחו....רק שלא יאמירו מחירי העגבניות...

רדאעי

New member
וכן אלוהים ישמור את אמריקה...וינצור

את כל חסידי אומות העולם הפועלים למען עם ישראל והמתנדבים להגן על היהודים ללא כל רווח. כמו כן ישמור אלוהים את מפעלי לוקהיד המייצרים מטוסים וכלי משחית למינהם כדי שיצליחו להפעילם בזמן. נתחיל כעת את השנה החדשה עם קובנה לבנה עדיין...לא מפותחת...וקפה לבן. השכחנו לברך עוד קובנה או כובאני?

y0el

New member
קובנה - סבאיה

קובנה עשויה מבצק "רגיל" הסבאיה עשויה מבצק ב 7000 שכבות דקות דקות !

למעלה