שירשור מה נסגר עם הפרקים

pettel peleg

New member
לא מצאתי הודעה לשרשר אליה....

אני מקווה שזה בסדר... אני לא מבינה איך הסתיימה העונה ולא ידעתי על זה...זה ממש מדכא! אוף...אז כאילו, עכשיו אין יותר? (סורי, אני לא פעילה בפורום, וגם לא באחרוי הקלעים של הסדרה....)

mikovski

New member
הפרק האחרון?

האם הפרק האחרון של מקלאוד שודר וזהו?

nrGIRL

New member
אולי משהו יסביר לי....

איך זה שאצלנו העונה הרביעית מסתיימת עם החתונה של טס וניק ובאתר של הערוץ ראיתי שבעצם בעונה הרביעית יש עוד 2/3 פרקים אחרי פרק החתונה. אם זה כך, מדוע הם לא שודרו אצלנו?

pookipsi

New member
שלום לכלוכם ../images/Emo105.gif

רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להוריד פרקים מהעונה הרביעית דרך הקאזה או mIRC. פשוט חיפשתי ולא מצאתי. תודה רבה.

נועה167

New member
.....

לא אין יותר.. עד שיתחילו את העונה החמישית ולא ידוע מתי זה יהיה.. וזה מאוד מדכא! היום ראיתי שידורים חוזרים.. לא יכולתי בלי! ד"א אפשר לעשות נצל"ש... שזה ניצול שירשור.. להודעה אחרת למרות שזה לא קשור אבל לא משנה.

נועה167

New member
נצל"ש... אנשים...

התחלתי להוסיף תמונות של סטיבי לגלריות... אבל עוד לא סיימתי אז יהיו עוד + תמונות שלה ושל קיין נועה :) מורי- בטעות יש תמונה אחת של סטיבי בגלריה של ג'ודי... תמחקי בבקשה :)

שאלה חשובה ביותר........

אני רואה שכולם כאן רואים בנות מקלאוד בערוצים של אוסטרליה מישהוא יכול בבקשה להגיד לי איזה ערוץ זה??????. (יש לי ערוצי זהב OHT) (אמרו לי כבר שזה ערוץ 29 של אוסטרליה אבל לא הצלחתי לימצו כי יש לי ממיר דיגיטלי ) אז בבקשה אני מחקה לתשובה

moria007

New member
אין בארץ ערוצים של טלויזיה אוסטרלית

עד כמה שידוע לי. אם מישהו יודע אחרת - שיגיד!

yaelelele

New member
אני יודעת באיזה ערוץ יש בנות מקלאוד

התורכי
חחחחח אבל זה לא עדכני.. חחחח

ofer האחת

New member
אין ערוצים אוסטרלים בארץ אבל...

הערוץ שמשדר את בנות מקלאוד באוסטרליה הוא ערוץ 9

moria007

New member
לאיזה "אחרון" את מתכוונת?

אם מדובר על הפרק האחרון ששודר פה של העונה הרביעית - יש לי מוקלט ואם את רוצה אני אשלח לך. פרק אחרון ממש של העונה הרביעית לא שודר עדיין בארץ, כי העונה "נקתעה" 6 פרקים לפני סופה האמיתי. אבל לא נורא, קצת נחת מניק וטס..... תגידי אם את רוצה ולאן לשלוח.

moria007

New member
זה לא פייר... אם שרון לא תרצה אז

אני אשלח לך, ואם היא כן תרצה אפשר לסדר שהיא תשלח אליך ואת אלי. רק תגידו לי לאן...

moria007

New member
בולי, תיכנסי רגע

היי. אני קובעת עם שרון לשלוח לה, אח"כ היא תעביר לדניאל ואת צריכה שדניאל תדע מה הכתובת שלך כדי לשלוח לך כשהיא תסיים לראות. אם אח"כ עוד מישהו ירצה לראות אז תעבירי לו, ובסוף זה יחזור אלי. גם לא כזה נורא אם לא יחזור. אני ממש לא מכירה איי סי קיו ומסנג'רים למיניהם. אם תסבירי לי איך נכנסים לכזה דבר אני אשמח לתפעל את זה...

למעלה