שירשור מה נסגר עם הפרקים

moria007

New member
??../images/Emo4.gif

יש לי דואר אלקטרוני של יאהו. זה קשור? למיטב הבנתי האיי סי קיו זה מעיין צ'ט ענק, שלכול אחד יש מספר, ואפשר לראות מי מחובר באותו זמן שאתה מחובר. מה שאני לא יודעת זה איך עושים מספר איי סי קיו או מסנג'ר או שניהם, ואיך מנהלים שם שיחה אחרי שעושים מספר. אם אין לך סבלנות להסביר לי, אז עזבי, זה לא דחוף. לפי מה שהבנתי, דניאל לא רוצה את פרק החתונה, אז צרי קשר עם שרון כדי שהיא תשלח לך. ביי!!!

שלום,

הכרות קצרה, קוראים לי שרון והצטרפתי לפורום מכיוון שפיקששתי את הפרק של החתונה וקיוותי למצוא אותו... למרבה הפתעתי מצאתע פורום שלם פעיל ונחמד שמתעסק כולו בסדרה המדליקה הזאת. את רוצה לתת לי את הכתובת שלך? מוריה תשלח לי את הפרק ביום ראשון. צאו שרון

אהההה סרי שלא ידעתי מי את...

אוקיי אז תודה רבה רבה רבה ואני אשלח לך את הכתובת שלי במסר אישי או שיש לך אייסי או מסנג'ר??? מחכה לתשבה ט'נקס ליאור בולי

אני מצטערת שקראתי לך לי

היי דניאל, יש לי בת קטנה בת 6 שבועות על הידיים. אני מנסה להספיק הכל ולפעמים אני לא ממש מרוכזת... ולכן טעיתי. סליחה בכל מקרה תשלחי לי את הכתובת שלך ואשלח לך את הפרק אחרי שאקבל אותו ממוריה. ביי בנתיים שרון

כן, התכוונתי לאחרון ששודר בארץ.

החתונה, אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח לי אותו. האמת, היא שאני קצת פוחדת למסור את הכתובת שלי באינטרנט. (מה לעשות אני מוגדרת קצת כדור הישן בעניין הזה ). אם תוכלי לתת לי את הטלפון שלך אצור איתך קשר ואמסור לך את הכתובת. תודה שרון

כן, הפרק האחרון ששודר בארץ,החתונה.

אשמח מאוד אם תשלחי לי אותו, אבל אני קצת חוששת לתתכאן את הכתובת שלי( איך לומר את זה אני אולי שיכת לדור המיושן ) אם תוכלי לתת לי את הטלפון שלך. אתן לך את הכתובת שלי דרך הטלפון. אין לי שום בעיה לשלוח את זה ללי אח"כ. תודה שרון

נועה167

New member
אממ אופס...

התכוונתי שראיתי את מה שהקלטתי לאחותי... אין שידורים חוזרים בטלויזיה..... הלוואי..

למעלה