איך.. זה לפצח ולכתוב בפלאפון? חבל שלא הגעתי? אני אף פעם לא הייתי בהופעה בגלל אידיאלוגיה.
ש שיSY New member 30/3/04 #20 איך.. זה לפצח ולכתוב בפלאפון? חבל שלא הגעתי? אני אף פעם לא הייתי בהופעה בגלל אידיאלוגיה.
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #21 אהרן רזאל עלה עכשיו לבמה. שיר המעלות. הוא לבוש בבגדי לבן וחבוש בכובע חבדי אגב הוא רוקד כמו מטורף עם הגיטרה והרגע נקרעה לגיטרה הרצועה.
אהרן רזאל עלה עכשיו לבמה. שיר המעלות. הוא לבוש בבגדי לבן וחבוש בכובע חבדי אגב הוא רוקד כמו מטורף עם הגיטרה והרגע נקרעה לגיטרה הרצועה.
M MENIMEN M New member 30/3/04 #22 מכות מכות לפני דקה היתה כאן מריבה לא יודע בין מי למי אבל רצו לשם הרבה ועכשיו הענין הופסק
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #26 איזה גדול מורדכי... ברוך מרזל רוקד על הבמה ביחד עם הבנים שלו וגם על צ`יקו בן זמרה אגב החבדניקים גם עלו לבמה וביקשו ממנו להחזיק את הדגל של המשיח ומורדכי לא החזיק. מורדכי באמת גדול ולא נכנע למשיחיסטים.
איזה גדול מורדכי... ברוך מרזל רוקד על הבמה ביחד עם הבנים שלו וגם על צ`יקו בן זמרה אגב החבדניקים גם עלו לבמה וביקשו ממנו להחזיק את הדגל של המשיח ומורדכי לא החזיק. מורדכי באמת גדול ולא נכנע למשיחיסטים.
מ מענינת מאוד New member 30/3/04 #25 מעונינים בעידכונים ... אז כך באגף הנשים גם מפוצץ רובם בנערות ובחורות והסדר נשמר . יש עוד שאלות ?
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #31 איזה פשלה לחיים ישראל השמיעו את הפליבק של יתגדל והוא קפץ אז הוא עשה תרגיל והוא שר ביחד עם התזמורת וזה חבלזי.
איזה פשלה לחיים ישראל השמיעו את הפליבק של יתגדל והוא קפץ אז הוא עשה תרגיל והוא שר ביחד עם התזמורת וזה חבלזי.
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #43 אגב לאופר שם לו עיבוד... מה זה טוב וחיים ישראל היה מפסוט עד הגג.
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #33 הקהל התחיל את מוריה... ומורדכי שר את זה. הקהל נשמע בקול גבוהה ובצורה מדהימה ואיכותית.
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #35 אלי לאופר עלה... לבמה עם אורגן ומורדכי שר שיר חדש עד מתי שעלה למורדכי הלחן אחרי הפיגוע באשדוד.
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #36 איזה שיר קורע... מורדכי שר ובוכה אח איזה מרגש, עד מתי שיר שעוד יהפוך ללהיט.
ר רפוש rafush New member 30/3/04 #37 מורדכי עם רזאל והרץ... ביצעו ביחד את משיח איזה גדול מי שלא ראה את זה פשוט הפסיד.
ע עין רואה New member 30/3/04 #39 אני רוצה להודות לרפוש על העידכון הקבוע להופעה,זה ממש ההנה אותי,בהצלחה!!!